Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)10:53
07.03.2021
Неделя
3.220.231.235


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 8: Преминаване на границата


Книга 7: Писма от домаКнига 8: Преминаване на границатаКнига 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Световната Религия
"Крион, какво ще стане с религията? Какво ще правим с проблема за отделните духовни доктрини по света, които са така различни помежду си? Как можем някога да постигнем съгласие за нещо, когато едната религиозна общност заявява, че другата греши? Едните наричат другите "неверници", а другите им отвръщат с "езичници"! Всяка от различните религиозни общности заявява, че единствено тя знае истината за живота и всички те, без изключение, отхвърлят останалите религиозни системи! Как ще се справим с този проблем?"

Отговорът на проблема вече е започнал да се появява. Във вашата страна има един духовен водач, който критикува жестоко тези, които са дошли на тази планета с тежкия кармичен атрибут за промяна на пола, едно планирано изпитание, и някои от вас знаят какво имам предвид. В миналото този религиозен водач наричаше тази група "содомити"! Този водач продължи да напада всеки, който е пристигнал на Земята с подобен полов проблем и заяви на своите последователи, че "Бог мрази" тези членове на семейството!
Не много отдавна този религиозен водач се срещна с тези, които нападаше, и ги нарече "любимо човешко семейство". О, той все още не е съгласен с това, което те представляват или което правят, но нещо вътре в него му подсказа, че той ГИ ОБИЧА! И заявява публично и открито пред своето последователи, че и Бог ги обича!

Скъпи мои, какво стана, та отношението на този човек се промени така драматично? Защо сега? Всъщност причината беше любовта на Духа! Свързана е с разбирането му на клетъчно ниво, че трябва да проповядва и да практикува толерантност към другите, дори и да не е съгласен с тях. Трябваше да се срещне лице в лице със своя "враг", с тези, които наричаше "грешници”, за които казваше на своите хора, че не заслужават дори да бъдат тук. Въпреки че не е съгласен с тях, те показаха своята взаимна любов пред всички, когато се изправиха лице в лице. Освен това той призна тяхното право да почитат същия Бог, който почита и той. Не намирате ли това за интересно? Не го ли намирате за забележително?

Споменаваме за това, защото е модел за вас, чрез който да видите пример за възможността хора, които до този момент са били нетърпими един към друг, сега да проявяват толерантност. Следете за подобни промени по целия свят. Наблюдавайте как се променят хора, за които никога не сте очаквали, че могат да го направят. Наблюдавайте как големи маси мюсюлмани променят своето отношение и проявяват толерантност към хората, които не споделят тяхната вяра. Не се шокирайте, но в тяхното учение също се проповядва нравственост и любов.

"Крион, ще настъпи ли някога време, когато на света ще има само една религия ?" Не, нещата не са планирани по този начин и е твърде непрактично да се смята, че това може някога да стане. Потенциалната възможност, скъпи мои, е следната: възможно е да настъпи време, когато наистина ще съществува религиозна толерантност и мъдрост. По-рано моят партньор говори за "нечестивия папа". [Пророчество, свързано с факта, че според Свитъците от Мъртво море есеите са наричали Христос "нечестивият свещеник". Наричали са го така, защото е разкрил тайните на Храма и е проповядвал правото на хората да притежават духовна власт и сила.] Знаете ли защо съществува такова предсказание и знаете ли какви са възможностите за появата на "нечестивия папа"? Ще ви кажа.

Този човек може и да не е много популярен в своята църква, защото ще заяви следното; "Време е за семейно планиране! [смях] Време е представителите на женския пол да бъдат удостоени със свещенически сан." По-добре е той да си намери охрана! [смях] И дали това ще бъде възможно при следващия папа или при по-следващия, при всички положения то ще бъде свързано със споразуменията, които са приети или отхвърлени от тази религиозна йерархия. Разбирате ли, дори Духът не може да ви даде информация за това кой от тях ще бъде, защото всичко зависи от начина, по който човечеството ще се развие в рамките на реалността, която самото то създава. Не можем да ви кажем кой ще бъде това. Съществува възможност и за папа, който ще бъде духовен глава кратко време, между настоящия и следващия. Не можем да ви кажем кой от вариантите ще се осъществи и кой ще бъде папата, който ще бъде наречен "нечестивият папа". Но когато това стане, скъпи мои, искам да си спомните кога и къде сте чули за него! [смях]
Категория: Книга 8: Преминаване на границата | Добавил: Бонд
Разгледан: 881 | Рейтинг: 0.0/0
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   3.220.231.235          Неделя          07.03.2021, 10:53