Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)19:48
06.03.2021
Събота
3.235.11.178


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 8: Преминаване на границата


Книга 7: Писма от домаКнига 8: Преминаване на границатаКнига 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Световната политика
"Крион, как ще се развият политически събитията на планетата?" Тук ще ви кажем нещо, което казахме и преди няколко седмици пред една група на друг континент [Китай]. Членове на правителствата, чуйте това. Ако не дадете шанс на своя народ, ще престанете да съществувате. Новото съзнание на всички граждани, във всички страни, вече е започнало да се променя по отношение на това, което очакват от своите лидери. Това не е изказване, насочено към определено правителство, с което се заявява, че ще изгубите властта си. Всъщност то е една покана към всички правителства да се променят, за да удовлетворят една потребност, която се заражда сред хората и това е необходимостта от избор. Благословено е правителството на тази планета, което се отнася честно и почтено с всеки свой гражданин, защото това е начинът да осветява всички. Благословено е правителството на планетата, което разбира, че съществува духовно пробуждане сред неговите граждани и разграничава това качество от механизмите на управлението. Две колони могат да поддържат и да носят сградата на всяка власт. Те трябва да останат разделени, но да носят конструкцията на сградата с общи усилия. Това са: (1) изборът на духовното развитие и (2) правителството. Когато една от двете се опита да се слее с другата, постройката ще падне. Потърсете в своята история примери, които потвърждават това.

"Крион, ще стане ли някога Земята свидетел на единно световно правителство?" Скъпи мои, никога няма да има причина за това. То не е нещо, което стои на дневен ред. Има нещо много хубаво в съществуването на различни култури. Това е красотата на разнообразието. А различните култури дават своя принос дори за кармичното взаимодействие на споразуменията и учат на толерантност. Съществува огромната възможност след време всички правителства по света да гарантират избора на своите народи. Ако не го направят, хората ще ги свалят от власт. И ако се съмнявате във верността на това, което казваме, в такъв случай погледнете какво започва да се случва в момента, как хората се вдигат, народ след народ, и започват да свалят тези, които са на власт.

В старата енергия един диктатор можеше да каже: "Ако притежаваме достатъчно власт, можем да контролираме народа." Точно това се променя сега и нещата са различни. Дори и към най-старите правителства е отправена покана да осъзнаят, че в момента протича промяна на хората. Човечеството ще избере кой да го управлява, а вие започвате да разбирате това дори преди да сте пресекли границата. Това, скъпи мои, са вариантите за бъдещето на планетата през следващите 24 години. Континент след континент и нация след нация ще определят собствената си съдба и непрекъснато ще свалят от власт тираните и диктаторите, които не осигуряват избор на своите граждани по въпросите за морала, духовността и религиозните убеждения на отделния човек.

О, има и още. Още не сме стигнали до номер девет и това е едва номер две!
Категория: Книга 8: Преминаване на границата | Добавил: Бонд
Разгледан: 738 | Рейтинг: 0.0/0
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   3.235.11.178          Събота          06.03.2021, 19:48