Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)05:34
22.06.2024
Събота
34.239.170.244


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 8: Преминаване на границата


Книга 7: Писма от дома Книга 8: Преминаване на границата Книга 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Смяна на коловозите

Смяна на коловозите. Чували ли сте някога в метафизиката израза: "Единствената планета със свободен избор"? Винаги съм се чудил какво означава това. Струва ми се малко грандоманско да си мисля, че от всички планети, на които вероятно съществува разумен живот, ние сме единствените, които можем да изберем яйца за закуска (например). Е, добре, този израз е свързан с човешкия дух, така че не става въпрос за закуската или за това да изберем какво да облечем или къде да отидем. Става дума за духовния избор.

Ако сте чели седмата книга на Крион, "Писма от дома", сте запознати със сеанса, озаглавен "Смисълът на живота", който се отнася до нашето предназначение в Космоса. Споменавам го като нещо, което може да ви помогне да разберете значението на израза "Единствената планета със свободен избор." Хората са направили някакъв вид духовен избор за себе си. И това е променило Вселената.

Крион ни нарича "ангели, които се преструват на хора”. Това е неговото послание към нас от 1989 г. насам и от появата му в моя живот. Спомняте ли си темата на първата книга на Крион, "Финалната епоха"? Той ни каза, че бъдещето ни се е променило и че нито едно от страховитите предсказания за гибел и разрушения няма да се сбъдне. Е, добре, ние сме тук и сме живото доказателство за това. По-голямата част от времената, за които са предсказани катастрофите и бедствията, отминаха. Той ни каза, също така, че ние сме членове на едно духовно семейство, което "е съществувало винаги" и "винаги ще съществува" (повече по този въпрос, по-нататък). Очевидно това духовно семейство, наречено "човечество", по някакъв начин е направило избор да се придвижи от мястото, на което се е намирало, към мястото, на което би могло да бъде. Следователно способността за този избор винаги е била налице, но едва в последно време се е осъществила и материализирала. Тази Земя е населена от едно духовно семейство, което може да промени измеренията на реалността. Ние можем да променим своята реалност!

Обратно към влака: нашият човешки влак се движи по този кръг от еони време. Колкото повече обикаляме по същия маршрут, толкова повече енергийни пакети изхвърляме от влака. Колкото повече се увеличава общата енергия на пакетите, толкова по-очевидно става, че в края на изпитанието, което сме планирали, ще се прояви определено бъдеще. Въртели сме се по кръга отново и отново. Старите пророци са поглеждали извън влака и са ни казвали какво ни предстои. Така са правили и примитивните народи на Земята и нещо, което е още по-впечатляващо - така правят и повечето от нашите живи "ясновидци”.

Какво обаче стана? Четиристишията на Нострадамус ни разказват история, която просто не се е случила. Сгрешили ли са най-добрите учени на Земята, специалисти по Библията, които тълкуват времевите рамки за събитията от Книгата на Откровението? Редица аборигенни народи на планетата, разделени от хиляди години и хиляди километри, разказват една и съща история.. И тя ли е неистинна? Хвърлете един поглед. Недейте просто да четете тази странна книга и да клатите глава. Можете да го видите навсякъде! Нещо се случва!

Според Крион между 1963 и 1987 г. "влакът на човечеството" решава да смени коловозите! Не знам точно кога се е случило това, но от последните сеанси с него разбирам, че енергията на планетата се измерва на всеки двадесет и пет години. Спомняте ли си енергията от началото на 60-те години (на XX век)? Извърши се едно духовно измерване през 1963 г. В Америка имаше расови вълнения, заплахата от комунизма беше силна, водихме война в Азия и много от нашите лидери бяха убити в покушения, извършени върху тях. Намирахме се в стария коловоз и бяхме управлявани от енергийни пакети, които старите пророци виждаха и предсказваха съвсем точно.

Когато Земята беше отново измерена през 1987 г. (Хармоничната конвергенция), енергията беше значително променена. Но най-важното, както ни казва Крион, е, че по това време сме използвали своя свободен избор, за да сменим коловозите на влака. Макар и да не е съвсем точно за нашата метафора, обичам да си представям, че сме се прехвърлили на по-високоскоростно трасе, оставяйки зад себе си стария коловоз с неговата енергия от старите предсказания.

Вгледайте се внимателно в това, което се е случило оттогава насам, включително и енергията, в която се намираме. Комунизмът падна, сривайки старите пророчества чрез отстраняването на един от ключовите играчи. Страховете за срива на компютърните системи при смяната на хилядолетията не се сбъднаха (още една духовна метафора, която Бог ни е дал като спонтанен генетичен код за 2000-та година). Честването на 1 януари на новото хилядолетие по целия свят не беше помрачено от предсказанията на старата енергия и ние се намираме върху абсолютно нов коловоз. В Израел така и не настъпва трагичният край на времето, предсказан от повечето пророци.

Проблемите, пред които сме изправени сега, изобщо не съществуваха преди десет-петнайсет години. В политическия живот американците почти свалиха своя президент с импийчмънт, обвинявайки го в това, което другите президенти и Конгресът (в общи линии) вършат от години. В обществото на преден план излизат въпросите за морала и проблемът за приключване с "Клуба на добрите стари момчета". Вижте кой напусна Конгреса по времето на цялата тази бъркотия и кой не иска да бъде разследван за своята дейност (някои много добре известни физиономии).

Най-грандиозната цел на астрономията днес (според списание "Дискавъри") е да открие друг живот във Вселената. Просто си представете! Преди няколко години самото споменаване на това можеше да накара учените да ви погледнат, все едно сте откачили. А сега е повсеместна научна задача. Днес всеки спътник, изпращан на Марс, съдържа прецизно оборудване за установяване на наличие на живот. Мнозина астрономи предполагат, че под леда на луната на Юпитер има океан и че в него би могло да съществуват някакви форми на живот!

Глобалният конфликт беше изместен от племенни стълкновения (както ни предупреди Крион, че може би ще стане, по време на сеанса в Обединените нации през 1996 г.). Най-големите конфликти на Земята в днешно време са между народи, които враждуват още от древни времена. Най-големият морален конфликт на Земята днес е геноцидът - правото на правителствата да избиват собствените си граждани. Това е нещо, което съпътства историята на хората от незапомнени времена, но днес то се превръща в много голям проблем. Колко голям? Спомнете си Косово и невероятната коалиция от държави, която се опита да сложи край на един диктаторски хаос. (В първата книга на Крион, "Финалната епоха", написана през 1989 г., се посочва точната възможност.) Случи се отново в Източен Тимур. Най-накрая на Земята се постигна съгласие, че народите не могат да стоят със скръстени ръце и просто да наблюдават безучастно, когато такива неща се случват. Това е нещо ново.

Днес голяма част от нашите новини са посветени на това, което не се е вършило както трябва в миналото, а също така и на (преглъщане) отговорността! Виждали ли сте как днес всякакви отдели на полицията са "викани на килимчето" да дават обяснения за нещо, което в миналото е било "обичайна практика"? Били ли сте свидетели на това как се разследват бивши диктатори или се повдига въпросът за отговорността на бивши правителства за това, което са вършили? Ставате ли напоследък свидетели на различни скандали в такива уважавани и почитани преди време институции като банки и застрахователни компании? Наречете го както искате, но ние се намираме в период на "основно почистване на къщата" и това изисква промяна на съзнанието.

Във време, когато "всеки може да разговаря с всеки" с помощта на Интернет, става все по-трудно за всяко правителство по света да заговорничи срещу собствените си граждани (включително и в САЩ). Докато пиша това, заглавията в новините днес ни съобщават, че настоящият папа най-сетне се извинява за деянията на испанската инквизиция! (Предполагам, че това е напълно уместно, след като преди време той се извини на семейството на Галилео Галилей за това, че са го вкарали в затвора, заради твърдението му, че Земята не е център на Вселената.) Папата посети и Израел и не се страхуваше да произнесе името на страната! (Последният папа, който посети Израел през 60-те години на XX век, го направи само за няколко часа и не произнесе думата "Израел".) Папата(Папа Йоан-Павел ІІ) празнува заедно с евреите и участва заедно с тях в церемониите. Той дори открито се помоли за прошка заради позицията на църквата по време на Холокоста, Нещата се променят!

Да сте забелязвали някакви реакции към нетолерантността напоследък? Редица фундаменталистки християнски организации усещат, че все повече хора се обръщат срещу тях. Те наистина се чувстват застрашени и атакувани. В действителност проблемът е свързан с човешката нетолерантност, а не с религиозната система или учение. На една арена, на която почти всеки е запознат с наставлението на Христос "Обичайте се един друг", има негови последователи, на които днес задават въпроса защо те не са постъпвали така. Това е много добър въпрос! Целият проблем относно нетолерантността по същество е доста забавен. Изведнъж разполагаме с едно общо послание на човешкото съзнание, състоящо се в това, че "Повече няма да толерираме нетолерантността"! Крион е говорил много пъти за това като за възможност за промяна на Земята.

В момента гледаме към една напълно различна Земя. Предсказаните в миналото проблеми не са същите, пред които днес сме изправени. Това, с което са ни казвали, че ще се сблъскаме в личен, национален, международен, научен и медицински аспект, няма нищо общо с онова, пред което се изправяме сега. Днес на преден план излизат проблемите за морала, геноцида, отговорността, нетолерантността и древните племенни различия. Хората узнават за държани в тайна събития от миналото, а все още живите участници в тях с нетърпение очакват възможността да споделят това, което знаят. Началото на епоха на честност и цялостност? Не можете да не се удивите.

Вижте какво става и във връзка с предложението на Крион пред Обединените нации през 1996 г. за създаването на Съвет на мъдростта на коренното население на Земята - орган със съвещателен глас, съставен от мъдрите вождове на аборигенните племена в света, с който ООН да се консултира по важните актуални световни проблеми. Глава 14 на тази книга съдържа подробности за работата в тази насока. Нещата наистина започват да се осъществяват!

И така, сменихме ли наистина коловоза? Ако сме го направили, в такъв случай тези, които могат да виждат петото измерение, НЕ трябва да виждат никакви енергийни пакети. Нека се спрем на това. Преди години Гордън-Майкъл Скалион ни представи една страховита картина за предстоящите събития на планетата, предричайки, че голяма част от най-гъсто населените крайбрежия на планетата ще потънат. Говорил съм за това в другите си книги. В първата си карта той датира събитията много точно и издаде като книга това, което е "видял". Тъй като нито едно от апокалиптичните му предсказания не се сбъдна и всички дати, посочени от него, вече отминаха, можете да кажете, че г-н Скалион е грешил. Аз казвам "Не"! Иска се много смелост, за да се посочат точните дати на предсказаните събития, които ще станат по време на твоя живот. Чувствам, че г-н Скалион е видял това в своите видения и се е върнал обратно при нас, за да ни разкаже за тях. Всичко е било абсолютно реално, докато той го е наблюдавал, тъй като това, което той е виждал по онова време, е била нашата колективна реалност. Той е стоял на прозореца в предната част на влака, наблюдавал е енергийните пакети и интуитивно е изчислил времето, когато ще се случи това, което нашият влак създава от еони време. Бил е напълно наясно с факта, че ако нещата, които предсказва, не се случат, той ще бъде осмян и подигран, но все пак ги е публикувал. Уважавам неговия кураж.

Когато посочените дати идват и отминават, без да се случи нищо, г-н Скалион се заема отново да провери своите видения. Очевидно нещо се е променило, защото той излиза от своите видения и публикува нова карта с нови дати! Усеща, че по някакъв начин ние сме отложили неизбежното.

Когато част от новите дати също отминават, той отново използва своята дарба и решава да ни запознае с още едно надзърване към коловоза пред нас. Това, с което сега разполагаме, е третата му карта - без никакви конкретни дати! Освен това ни е дал и едно "опровержение", което обезсмисля самата карта! Той заявява (перифразирам): "Човешкото съзнание може да промени всичко това.”

Й накрая ще да спомена и за един съвременен пророк на катастрофални събития, чиито видения не само се изменят, но който приема факта, че са се променили самите неща и че ние имаме нещо общо с това.

Какво има сега на релсите пред нас? Позволете ми да споделя какво казва Крион: "Там няма нищо!" Крион дори твърди, че ние поставяме релсите и прокарваме пътя, докато се движим, и точно това се нарича съвместно сътворяване в неговото най-висше ниво. Какво ще кажете за това да сте многоизмерни? Повтарям нещо, което Крион ни е казал много отдавна: "Не съществува същество от двете страни на завесата, което може да предскаже вашето бъдеще!" Открили сте, че можете да го промените чрез съзнанието и намерението и светът никога няма да е същият. Днешната енергия не е утрешната енергия. Това е характеристика на една просветлена Земя, Земя, която променя своята реалност.

Колко различно е всичко това? Каква е линията на времето точно сега? Какви са възможностите? Това е предназначението на тази книга - да ви запозная с ченълингите от предната година, проведени точно преди и точно след "преминаването на границата", минаването през вратата или коридора към новото хилядолетие.

Категория: Книга 8: Преминаване на границата | Добавил: Бонд
Разгледан: 1910 | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   34.239.170.244          Събота          22.06.2024, 05:34