Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)21:56
15.06.2024
Събота
34.239.170.244


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 8: Преминаване на границата


Книга 7: Писма от дома Книга 8: Преминаване на границата Книга 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Седем атрибута на вашата реалност - Политически

Да започнем с голямото и постепенно да преминем към малкото. Има седем атрибута, на които искаме да се спрем.

Политически: Погледнете своята планета. О, скъпи мои, на Земята има едно място, което политически не се доближава ни най-малко до това, което старата реалност е казала, че ще бъде. Говорили сме за това през последните седем години. Говорихме пред велики събрания и го споменахме и там [говори за трите сеанса, изнесени в Обединените Нации]. Но понеже се носите през него върху спокойна вълна, не разбирате колко много промени на реалността сте претърпели.

Сега говоря за Израел и Близкия Изток. Знаете ли какво олицетворява този регион? Най-напред бих искал да ви кажа кой е там - семейството! Никога не се изолирайте един от друг заради географското местоположение или езика. Никога не се изолирайте от семейството заради културата. В миналото сте имали много култури. Настоящата ви реалност е просто тази, която сте избрали да ви заобикаля в момента. В Близкия Изток са членове на семейството и също като вас очакваха на клетъчно ниво през 1999 г. да им се случи нещо, което е съвсем различно от това, което действително им се случи.

Искам да ви разкажа за реалността, която представлява Израел. Израел е готов да изживее третия Изход. Първият Изход е избавлението на племената от египетското робство. Вторият Изход включваше прехода от безличната група към народ със страна на място, притежаващо енергията на раждането. Третият Изход, който е най-дълбокият измежду всички останали, е този, който ще доведе до възникването на Новия Йерусалим, който трябва да започне в Израел.

Този трети Изход е свързан със съзнанието - преминаването от старото, воюващо съзнание към просветленото съзнание на мира. Божественото чудо е, че върху стария коловоз на "Реалност А” не съществува трети Изход. Пророчествата бяха ясни и влакът се носеше към възможност, която не включваше нищо друго освен материализирането и осъществяването на пророкуваното. Когато между 1962 и 1987 година влакът смени коловозите, вие не го забелязахте. Старият кръг, върху който щяхте да станете свидетели на осъществяването на старото, беше изоставен. Той беше заменен с нов коловоз, с ново направление и с възможността за един трети Изход за човечеството, който променя енергията.

Искам да се замислите над това, което се случва в момента в този район. В тази страна има нов лидер, човек, който е бил избран от своя народ и те избраха своя най-велик войн! Миналото му е добре известно, както и делата му. Той се появява от енергия, при която Израел казва на останалия свят: "Заслужаваме да сме тук. Те (враговете, които ни заобикалят) не могат да притежават нашата земя. Ще си я вземем обратно независимо от цената. Тази Свещена война се води от векове и все още не е приключила!” Спомняте ли си тази енергия? Всичко това не беше толкова отдавна! А сега искам да се вслушате в това, което новият водач-воин казва, този, който е избран от съзнанието на народа на Израел.

Този бивш войн днес заявява: "Как можем да постигнем мир и какви са компромисите, които трябва да направим, за да стане това? Какъв е начинът четири или повече на брой, различни религиозни системи да споделят едни и същи Свети места, които наричаме "свещени"? Как можем да живеем заедно без войни и терор? Как можем да постигнем това? Как можем да го осъществим, без негативизъм или взаимни обвинения? Нека започнем."

Добре дошли в Реалност Б! Това ли беше предсказано от старите пророци? Това ли са времената, за които се говори в старите пророчества? Отговорът е НЕ! Коловозът на новата реалност притежава ново измерение - мир. Вече не се движим по стария коловоз. Точно в центъра на района, точно през 1999 г. трябваше да се вихрят унищожение и ужас! Вместо това новите лидери питат: "Как можем да постигнем мир?" Разкажете ми за тази нова реалност - за реалността, която можете да докоснете! Какви бяха възможностите за това? Вашата планета е планетата на свободния избор. Изборът, за който говорим, е този, с който разполагате, за да измените напълно тъканта на реалността върху тази планета - единствената такава планета във Вселената.

Категория: Книга 8: Преминаване на границата | Добавил: Бонд
Разгледан: 1249 | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   34.239.170.244          Събота          15.06.2024, 21:56