Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)01:04
20.08.2022
Събота
44.210.132.31


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 8: Преминаване на границата


Книга 7: Писма от дома Книга 8: Преминаване на границата Книга 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Седем атрибута на вашата реалност - Политически

Да започнем с голямото и постепенно да преминем към малкото. Има седем атрибута, на които искаме да се спрем.

Политически: Погледнете своята планета. О, скъпи мои, на Земята има едно място, което политически не се доближава ни най-малко до това, което старата реалност е казала, че ще бъде. Говорили сме за това през последните седем години. Говорихме пред велики събрания и го споменахме и там [говори за трите сеанса, изнесени в Обединените Нации]. Но понеже се носите през него върху спокойна вълна, не разбирате колко много промени на реалността сте претърпели.

Сега говоря за Израел и Близкия Изток. Знаете ли какво олицетворява този регион? Най-напред бих искал да ви кажа кой е там - семейството! Никога не се изолирайте един от друг заради географското местоположение или езика. Никога не се изолирайте от семейството заради културата. В миналото сте имали много култури. Настоящата ви реалност е просто тази, която сте избрали да ви заобикаля в момента. В Близкия Изток са членове на семейството и също като вас очакваха на клетъчно ниво през 1999 г. да им се случи нещо, което е съвсем различно от това, което действително им се случи.

Искам да ви разкажа за реалността, която представлява Израел. Израел е готов да изживее третия Изход. Първият Изход е избавлението на племената от египетското робство. Вторият Изход включваше прехода от безличната група към народ със страна на място, притежаващо енергията на раждането. Третият Изход, който е най-дълбокият измежду всички останали, е този, който ще доведе до възникването на Новия Йерусалим, който трябва да започне в Израел.

Този трети Изход е свързан със съзнанието - преминаването от старото, воюващо съзнание към просветленото съзнание на мира. Божественото чудо е, че върху стария коловоз на "Реалност А” не съществува трети Изход. Пророчествата бяха ясни и влакът се носеше към възможност, която не включваше нищо друго освен материализирането и осъществяването на пророкуваното. Когато между 1962 и 1987 година влакът смени коловозите, вие не го забелязахте. Старият кръг, върху който щяхте да станете свидетели на осъществяването на старото, беше изоставен. Той беше заменен с нов коловоз, с ново направление и с възможността за един трети Изход за човечеството, който променя енергията.

Искам да се замислите над това, което се случва в момента в този район. В тази страна има нов лидер, човек, който е бил избран от своя народ и те избраха своя най-велик войн! Миналото му е добре известно, както и делата му. Той се появява от енергия, при която Израел казва на останалия свят: "Заслужаваме да сме тук. Те (враговете, които ни заобикалят) не могат да притежават нашата земя. Ще си я вземем обратно независимо от цената. Тази Свещена война се води от векове и все още не е приключила!” Спомняте ли си тази енергия? Всичко това не беше толкова отдавна! А сега искам да се вслушате в това, което новият водач-воин казва, този, който е избран от съзнанието на народа на Израел.

Този бивш войн днес заявява: "Как можем да постигнем мир и какви са компромисите, които трябва да направим, за да стане това? Какъв е начинът четири или повече на брой, различни религиозни системи да споделят едни и същи Свети места, които наричаме "свещени"? Как можем да живеем заедно без войни и терор? Как можем да постигнем това? Как можем да го осъществим, без негативизъм или взаимни обвинения? Нека започнем."

Добре дошли в Реалност Б! Това ли беше предсказано от старите пророци? Това ли са времената, за които се говори в старите пророчества? Отговорът е НЕ! Коловозът на новата реалност притежава ново измерение - мир. Вече не се движим по стария коловоз. Точно в центъра на района, точно през 1999 г. трябваше да се вихрят унищожение и ужас! Вместо това новите лидери питат: "Как можем да постигнем мир?" Разкажете ми за тази нова реалност - за реалността, която можете да докоснете! Какви бяха възможностите за това? Вашата планета е планетата на свободния избор. Изборът, за който говорим, е този, с който разполагате, за да измените напълно тъканта на реалността върху тази планета - единствената такава планета във Вселената.

Категория: Книга 8: Преминаване на границата | Добавил: Бонд
Разгледан: 1110 | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   44.210.132.31          Събота          20.08.2022, 01:04