Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)00:53
18.04.2021
Неделя
3.238.88.35


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 8: Преминаване на границата


Книга 7: Писма от домаКнига 8: Преминаване на границатаКнига 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Религиозната толерантност по света
Тук е такъв голям празник! Искам да ви разкажа за една от съществуващите възможности, която е толкова вълнуваща, че вече говорихме за нея по време на последния ченълинг. Това е вълнуващо, защото е свързано с възприятията на човека и сътрудничеството му с Бога. Има много култури, много учения и много системи от вярвания, като всички се опитват да съществуват заедно върху тази планета. "Ще стане ли някога това? Крион, ще има ли някога една световна религия?" Не. Казахме го и преди. Съществуването на единна световна религия не е в интерес на отделните култури върху планетата. Говорихме за уважението към хората, които се стремят да открият Бога. Проблемът не е в универсалността на учението. Няма награда за тези, които мислят еднакво.

По-голямата картина е налице. Какво ще стане? Ще ви кажа. Това ще постави началото на толерантност между съществуващите религиозни системи. Това, което ще имате, е възможността за сътрудничество и взаимно зачитане - осъзнаването, че другият човек притежава правото на индивидуална връзка с Бога, както и самият вие. Можете да бъдете толерантни един спрямо друг. И дори докато сте този следобед тук или четете тези думи, на другия край на планетата има хора, които поставят началото на тази идея. [Говори за Сесията на Парламента на световните религии в Африка, която се е събирала само три пъти за 106 години.] Погледнете общата картина. В това има космическа шега. Къде трябваше да е краят на вашата цивилизация точно сега? Отговорът е: в Близкия Изток. Проверете всички Свещени книги и многобройните предсказания и пророчества. Израел е "горещата точка", нали? Точно там всичко ври и кипи и това е мястото, на което трябваше да възникне енергията за унищожаване на планетата. Както вече мнозина от вас знаят и виждат, Близкият Изток наистина е фокусът.

Нека за миг се отправим на това място. Няма голяма война. Допускам, че сте объркани, разочаровани и дори изпълнени с омраза. Но главното ударение сега е как да се постигне мир! От различните аспекти на проблема вие се концентрирате върху енергията за начините за постигане на мир! Това да ви звучи като вашите пророчества? Космическата шега се състои в следното: в последна сметка на това място от света, където съществуват три от основните религиозни системи на Земята, хората ще сътворят чудо и трите религии ще съжителстват мирно, на едни и същи свети места, по едно и също време. И как ще стане това? С помощта на толерантност и разбиране. Започва там и няма да е лесно, но се извършва точно сега, когато пресичате границата. Следете за това: всичко, което се случи в полунощ по целия свят, е предвестник на енергията на новото хилядолетие. Ще има ли там смут, метежи, тероризъм? Или ще има радост, празник и усещането за едно ново начало? Според мен вие вече знаете отговора на този въпрос.
Категория: Книга 8: Преминаване на границата | Добавил: Бонд
Разгледан: 1001 | Рейтинг: 0.0/0
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   3.238.88.35          Неделя          18.04.2021, 00:53