Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)21:25
15.06.2024
Събота
34.239.170.244


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 8: Преминаване на границата


Книга 7: Писма от дома Книга 8: Преминаване на границата Книга 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Реалността

Какво представлява реалността за човека? Тя е един неизменен атрибут, който е постулат на битието. Попитайте някой човек - дори не е задължително да е изкушен от проблемите на духовността. Питайте го: "Какво представлява реалността?" Вероятно ще ви отговори нещо подобно: "Тя е нещо, на което мога да разчитам. Тя е това, което никога не се променя. Тя е дървото, от което е направен моят стол, земята, по която вървя, въздухът, който дишам. Тя е неизменна и постоянна; мога да разчитам на това, което за мен е реално, защото мога да протегна ръка, да я докосна и да я почувствам. Моите сетива реагират винаги по един и същ начин на нея. Моята реалност е нещо истинско, действително. Тя е физика. Тя е биология. Тя е начинът, по който нещата работят. Тя е животът на планетата Земя."

Ще ви дам пример за вашата реалност, за който може би не сте се сетили досега, а аз ще ви напомня за него. Времето част ли е от вашата реалност? Начинът, по който протича, начинът, по който функционира в живота ви? Е, вашият днешен урок се състои в това, че реалността е толкова относителна, колкото и времето. Непрекъснато ви даваме примери (заедно с някои от вашите учени) за променливостта на тази константа, която според вас никога не се изменя - тази на времето. Ако времето е относително, в такъв случай защо изглежда така, сякаш е абсолютно неизменяемо? Причината е, че човечеството е заключено в него. Когато то се променя, се променя всичко и никой не забелязва промяната. Единственият, който би могъл да разбере, че то се променя, е този, който наблюдава отстрани, не е част от човечеството и не е засегнат от промяната на времето. Едно същество, което се намира между измеренията, също ще я забележи, тъй като другите измерения ще му я разкрият. Спомняте ли си обаче физиката? Относителността на времето е свързана със скоростта.

Въпрос: Какво ще стане, ако хората и Земята вибрират по-бързо в сравнение с преди 50 години? Какво ще стане, ако атомите на Земята, в Слънчевата система и във всички места във вашата галактика, трептят с по-голяма честота? Какво ще стане, ако тази "промяна на скоростта" на вибрациите промени и хода на времето? Никога няма да го разберете! Тъй като всички сте на "борда на лодката", наречена Земя, на вас нещата продължават да ви се струват неизменни. Единствено Вселената около вас ще разбере, когато вашата "реалност" се промени, докато за вас тя си остава неизменна и една и съща.

Ето още един въпрос: Какво ще стане, ако се намирате във влак без прозорци, който пътува към място, което също не ви е известно (като живота, например). Вие знаете, че се движите, и знаете, че пътувате за някъде - и това е всичко. Докато пътувате с влака, той сменя коловоза и без да разберете, се отправя в друга посока, а следователно и към друго място. За вас, които не можете да видите това, видимо нищо няма да се промени. Влакът продължава да се движи напред и привидно нищо не се е променило - но не е така! Сега пътувате за някъде другаде. Това е относителността на вашата реалност! Следователно, ние ви съобщаваме новината, че РЕАЛНОСТТА също се изменя.

Категория: Книга 8: Преминаване на границата | Добавил: Бонд
Разгледан: 1299 | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   34.239.170.244          Събота          15.06.2024, 21:25