Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)09:27
05.03.2021
Петък
44.192.112.123


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 8: Преминаване на границата


Книга 7: Писма от домаКнига 8: Преминаване на границатаКнига 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Пътят - движението
След като преминете тази демаркационна линия, наречена милениум, можете да очаквате известни промени във втората област - ПЪТЯ. Някои от вас усещат, че са "преустановили" своето духовно развитие. Сякаш чувствате спиране на това, което в миналото поне привидно ви е давало усещането за "движение напред". Сега дори и това вече го няма. Човече, работнико на Светлината, лечителю, член на семейството, наистина ли си мислиш, че си преминал през хилядолетията, само за да "спреш" през 1999 г.? Какво да кажем за новата енергия? [смях]

Нека да ви кажа какво се случва в момента. Притежавате способността да усещате движението в линейния модел, който моят партньор ви описа [по-рано по време на този семинар] и това, което наричате своя РЕАЛНОСТ. Дори на духовния път усещате духовното движение по един линеен начин. По духовния път се местите от едно на друго място. Сега е времето да позволите на това възприятие да се промени. По-рано моят партньор [Лий] описа един влак, който се движи по релсите, като метафора за вашата жизнена сила в старата енергия. Нека ви задам следния въпрос, свързан с многоизмерната реалност: Какво ще се случи с тази метафора за влака, обикалящ в кръг по своя коловоз, ако ви кажем, че влакът стои на едно и също място, а се движи коловозът?

Въпросът към вас е следният: Продължава ли да се движи влакът? И още по темата - вие пътувате ли за някъде? Отговорът и на двата въпроса е едно многоизмерно "ДА", но в своята четириизмерна реалност вие можете да го поставите под съмнение. Причината за това е, че вашата система за "регистриране на движението" сега е включена във времевата рамка на СЕГА.

Често причината, поради която се чувствате спрели на едно място, е, че в СЕГА (по-високата вибрация) приемате едно многоизмерно движение, което усещате като нещо, което до този момент в духовен аспект не сте изпитвали. То е извън рамките на нормалната четириизмерна реалност на човека. Движи се коловозът и колелата продължават да се въртят и въртят, въпреки че вие бихте могли да кажете: "Аз съм спрял на едно място." НЕ СТЕ спрели. Коловозът под вас продължава да се движи, така че локомотивът все още работи и работи добре, но възприятието ви сега не е така линейно. Ситуацията има повече връзка с това, което е около вас, и вашето усещане е, че сте спрели от гледна точка на познавателната парадигма на СТАРАТА енергия.

За тези от вас, които не могат да разберат казаното, описваме една забавна картина, която да ви помогне по отношение на вашето търпение. Представете си, че духовно сте спрели и просто чакате с вас да се случи нещо удивително! Усещането за движение в духовен аспект е напълно и абсолютно различно от това, което сте изпитвали до този момент. В допълнение, много често сте измервали движението с помощта на синхронията, която съществува в живота ви. И не само това, лечители и работници на Светлината, вие освен това сте склонни да измервате движението и духовността чрез това колко добре работят нещата за ваше улеснение. Знаете ли какво се случва с една фабрика, когато тя бъде затворена за реконструкция или преоборудване? Спира да работи. Знаете ли какво става със служителите, когато излизат в двуседмичен ПЛАТЕН отпуск? Празнуват! [смях] Затова трябва да попитаме очевидното: ако сте спрели, защо не се присъедините към веселбата? За тези от вас, които се усещат спрели на едно място по време на този период на реконструкция и преоборудване - защо не се събудите на сутринта с повишено настроение заради принудителния платен отпуск?

Първото нещо сутрин, когато се събудите - напомняте ли си, че сте на планетата, която сте променили? Празнувате ли? Първата ви мисъл, когато се събудите, може да е примерно следната: "Благодаря ти, семейство. Благодарен съм, че никога не съм сам. Благодаря ти, семейство, за възможността да премина през изпитанието върху тази планета на свободния избор. Благодаря ти, семейство, че ми позволи да бъда част от това велико преживяване." Вместо сутрин да се будите с тягостно чувство и да оплаквате клетия си живот, вие си казвате: "Ще отпразнувам, този ден, без значение какво ще ми донесе той!" Може би е малко по-различно от това, което правите в момента, но, разбирате ли, нещата невинаги са такива, каквито изглеждат.

Категория: Книга 8: Преминаване на границата | Добавил: Бонд
Разгледан: 670 | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   44.192.112.123          Петък          05.03.2021, 09:27