Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)04:50
22.06.2024
Събота
34.239.170.244


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 8: Преминаване на границата


Книга 7: Писма от дома Книга 8: Преминаване на границата Книга 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Промяна на обетите към Бога
Представяме ви петото осъзнаване. Запазихме най-могъщото от тях за накрая. В момента действа третият език и го прави по най-добрия начин. Работници на Светлината, шамани, слушатели, читатели, в момента говоря на повечето от вас. Ще ви дам известна информация. Има нещо, от което се нуждаете, нещо, което може да бъде махнато, отстранено и изчистено от вас, така че никога отново да не бъде част от вас.
Чуйте, шамани, това не е първият път, когато се пробуждате за духовността в някое от своите прераждания. През последните прераждания, в почти всяко от тях, сте се пробуждали за своята духовност. Някои от вас дори знаят кои са били, толкова дълбоки са били нещата! Били сте монаси, монахини, шамани, лечители. Вие сте били тези, на които е разчитало племето за лековете и енергийните лечения, за лечението с полагане на ръце. Нека да ви кажа какво се е случвало успоредно с това - една стара енергия, която е изисквала фокусиране върху Бога. Ако сте се канели да приготвите лекове, да се заемете с енергийно лечение и да лекувате тези, които са дошли при вас, на вас наистина ви се е налагало да се концентрирате. Концентрацията в старата енергия е изисквала от вас да дадете нещо в замяна. За да се фокусират, някои от вас са давали обет да отстранят земните характеристики на нормалния живот. Давали сте обещания пред Бога и тези обещания са били под формата на жертви.

Колко от вас си спомнят, че са били шамани или лечители? Спомняте ли си какви бяха характеристиките на лечителя? Много пъти лечителят е живеел на края на селото. Лечителят е живеел сам. Помните ли? Чуйте какво ви казвам. Това е важно. Давали ли сте обет, че за да бъдете духовен, никога няма да се наслаждавате на интимната компания на друго човешко същество? Давали ли сте? Давали ли сте обет за полово въздържание? Имам нова информация за вас. Даденият с чисто намерение обет към Бога в КОЕ ДА Е прераждане, се пренася в следващия живот, пренася се непрекъснато през завесата. Не можете лесно да се откажете от своя обет, защото вътрешната ви душа е предана на Бога. Ако в тези минали прераждания сте се канели да бъдете духовно пробудени и да станете шаман, е трябвало да пожертвате много неща.
Работнико на Светлината, имаш ли проблеми с установяването и поддържането на отношения с другите хора? С материалния стандарт? С воденето на нормален живот? Причината би могла да бъде именно тази! Сега нека ви кажа, че на тези от вас, които са пресекли Моста на мечовете, новата енергия дава разрешение да се освободите от всички обети, които сте дали! Може би някои от вас са си мислели, че ще бъдат сами завинаги? Вече не се налага да избягвате взаимоотношенията с другите хора. Нека проведем церемонията още сега.

Визуализирайте старите обети, които сте дали в миналото, освобождавайки се от тях. Вижте ги как отплуват във въздуха. Отпразнувайте своето освобождаване в новата енергия! Крион никога не е споменавал нещо за това, никога! В старата енергия дори не бих могъл да се докосна до този проблем. До този момент това не беше възможно. Това е един нов подарък за вас и е само началото на инструментите на извисяването, извисяване, което можете да споделите със своя интимен партньор, ако желаете. Ако решите, можете да имате леко тяло. Ако решите, можете да разполагате с охолен живот. Нека обетите от миналото изгубят своята сила за вас още сега. Нека заедно дадем един нов обет: "Давам обет да използвам третия език, за да достигна толкова близо до своя Висш Аз, колкото един човек може да достигне! И заявявам, че в рамките на този процес мога да живея охолно, спокойно и да не съм самотник. Обявявам своя Висш Аз за своя най-добър приятел. Заявявам правото си върху Божествеността, каквато СЪМ АЗ."

Разберете, че имате разрешението да се концентрирате върху Бога с помощта на третия език и без да жертвате каквото и да е. Можете да бъдете шамана и да се радвате на своята човешка природа, да имате взаимоотношения и връзки с други хора и да живеете в охолство. Монаше, моментът е настъпил, не е ли така? Монахиньо, моментът е настъпил, не е ли така? О, семейството, нима не знаехте, че ви познаваме твърде отблизо? Казваме ви го при всяка наша среща. Нима не знаете, че когато пристига семейството, това не е някакво обикновено посещение? Скъпо семейство, това е среща на сърцата. Ако ви се струва, че говорим на ВАС, причината е, че наистина го правим.

Най-трудното нещо, което правим, слушателю и читателю, е да ви напуснем. Вие можете да създадете тази енергия отново във всеки момент, в който пожелаете да го направите. За да го направите, не е нужно да посещавате събирания като това. Не е нужно да се събирате с други работници на Светлината, въпреки че е приятно и на такива сбирки можете да почувствате любовта. Не е нужно да купувате списание или книга, или каквото и да е друго нещо. Толкова пъти сме ви казвали, че можете да се приберете вкъщи и да създадете това сами, с помощта на своята Божественост. Казваме ви, че третият език е ключът! Отдаваме ви своята почит! Отдаваме почит на енергията на члена на семейството.

Днес работниците на Светлината зададоха въпроси за вашите водачи и за начина, по който те работят. Ще ви кажа какво е усещането, когато вашият водач работи с вас: вие се разширявате. Наслаждавайте се на големия брой ваши "Аз", които са тук. Наслаждавайте се на семейството, което ви заобикаля. Наслаждавайте се на Божиите частици, каквито сте всички вие. Наслаждавайте се на ангелското присъствие на златния цвят, който в момента ви показваме. Това сте вие!

Групата на придружителите си тръгва от това място със съвършена любов и чистота. Тя се наслаждава на разкритията, които бяха направени тук, на даровете, които ви бяха поднесени и които всеки от вас може да вземе. Скъпи мои, никога не е имало по-задушевно общуване с членовете на семейството от това. Сега можете да се доближите на много по-малко разстояние до тези, които са от другата страна на завесата...до НАС!

Скъпи мои, грижете се за себе си и разпръсвайте своята светлина. Като използвате Третия език и вашата светлина започне да се "вижда", хората около вас ще се променят. Това е нашето послание от самото начало, това е нашето послание и сега, когато групата от придружители се сбогува с вас. Ще дойде време, когато ще ви видя отново и може би тази среща няма да се състои на тази планета. По това време, скъпи мои, вие ще можете да се изкачите по тази огромна стълба, да видите всички онези, които участват във вашата пиеса, и да ги познаете.
Изпълнени с щастие, ще ви приветстваме с аплодисменти и ще ви кажем: "Добре дошли у дома!"

И това е така.
Крион
Категория: Книга 8: Преминаване на границата | Добавил: Бонд
Разгледан: 2600 | Рейтинг: 0.0/0
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   34.239.170.244          Събота          22.06.2024, 04:50