Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)22:04
15.06.2024
Събота
34.239.170.244


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 8: Преминаване на границата


Книга 7: Писма от дома Книга 8: Преминаване на границата Книга 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Приготвяне на багажа за новото хилядолетие

Ченълинг на живо в Портланд, Орегон - август 1999 г.

Текстът е редактиран, като към него са добавени думи и изрази, за да стане по-ясен и разбираем за читателя.

Приветствам ви, скъпи мои. АЗ СЪМ Крион от Магнитната служба. Докато сред вас се настанява нашата група, ние задържаме енергията на любовта сред вас, защото ни помолихте за това. Съществува енергия, която може да бъде почувствана само от хората в моменти като този. Съществува един процес на любовта, който се влива в тялото ви и може да бъде почувстван само когато човек изрази своето чисто намерение за това.

О, има и такива, които ще кажат, че това е невъзможно - да се дойде от другата страна на завесата и с помощта на гласа на един човек да се чуе гласът на същността, която не живее на Земята, която твърди, че е член на семейството. Нека доказателството за това бъде в любовта, която точно сега залива тази зала. Няма значение дали слушате думите СЕГА или ги четете СЕГА. За нас всичко става по едно и също време. Нека доказателството за този феномен бъде в осезаемостта на любовта, за която говори моят партньор, която може да създаде натиск в това помещение и около мястото, на което седите в момента. Някои от вас ще я познаят по налягането, което усещат. Други от вас, които се намират в залата или сега четат тези думи, ще започнат да разбират посланието за причината, поради която те изобщо са тук.

Това е енергията, която очаквахте. Защото тя е точно такава. Съществува една любяща същност и една група от придружители, които са тук, които познават всеки от вас по име. Тази група познава всеки от вас с име, което никога не може да бъде произнесено на земен език. Тази група, чиито представители в момента се разхождат по пътеките, между вас и зад вас, пред вас и край читателя, който в момента чете тези редове, очакваше да седите точно там, където в момента седите, и е тук дни наред, в очакване на настъпването на този момент! Единствената причина тази група да е тук е за да изживее това заедно с вас - това повторно обединение - за да почете вашето намерение. Намерението на човешкото същество е енергията, която причини тази среща. То е "двигателят", който позволява на нещо като това да се случи. Намерението на човешкото същество е енергията, която позволява на Божията любов да се излива на това място и да докосва всеки от вас поотделно, да ви прегръща и да казва: "Помниш ли ни? Спомняш ли си това усещане за родния дом?" Това е енергията, която в момента залива това помещение.

И тъй като мнозина са тези, които искат да получат тази енергия, нека бъде така. Защото тези от вас, които са дошли тук тази вечер или които в момента четат тези думи и се надяват, че това ще промени техния живот, може би са попаднали на точното място, в точното време. Може би имате нужда да чуете и да прочетете тези думи. Знаем през какво сте преминали - знаем за всички ваши тревоги и всички промени. Нима си мислите, че не сме били тук през цялото време? И през цялото това време се радвахме, дори и когато скръбта ви беше повалила на земята! Нима си мислите, че свитата не е била тук? Скъпо семейство, разберете, че никога не можете да попаднете в ситуация, в която да не присъстваме и ние. Скъпи хора, вие сте част от една група. Скъпи хора, дуалността иска от вас да повярвате, че сте сами, че живеете по права линия, но това не е така. Вие сте част от една група и тя, подобно на вашия живот, съществува като кръг. Тази група винаги е с вас и сега ще се спрем на този проблем малко по-подробно.

На това събиране някои от вас чуват това, което вече не им е нужно да чуват. Притчата, която следва, може би не е за вас, но в следващите минути ще ви кажем и други неща. Това е индивидуалният ченълинг, за които говорим, който е скрит като "третия език". Той е достъпен единствено за хората, които в този момент се намират в тази зала.

А останалите от вас? Енергията, която сега ще се излее в тялото ви, ще бъде единствено тази, за която помолихте и нито грам повече. А онези, които са дошли, за да се лекуват? Нека лечението започне още сега. Нима си мислите, че не знаем кои хора са тук? Нима си мислите, че не знаем чии очи четат това послание? Тъй като ситуацията не ви е съвсем ясна, не е ли време да се успокоите? Направете нещо за нас в следващите няколко минути. Направете нещо за себе си: време е да захвърлите на земята нещата, които не ви позволяват да постигнете пълно и дълбоко разбиране. Време е да се освободите от нещата, които се изправят на пътя на просветленото човешко същество и вие знаете за какво говоря. Няма да ви навреди да хвърлите тези неща на пода, докато се издигате над тях, усещайки енергията, която присъства в залата.

Групата е тук и е в пълен състав. Членовете й седят с вас, стоят до вас и в този момент ви прегръщат и ще продължат да ви прегръщат през следващите няколко минути, докато разказваме нашата притча. Нека е ясно, че това послание трябва да бъде записано. То е в стила на енергията на СЕГА. Тази енергия на СЕГА от ченълинга на Крион е това, за което говорим на читателите на текста точно СЕГА. Защото знаем и вие кои сте. Всички възможни очи, които четат думите, които се произнасят точно в този момент, както и ушите, които слушат тази притча, са ни известни. Скъпо семейство, което чува тези думи, докато слушате притчата, разберете, че има и една група, чиито очи са насочени към същите тези думи, които вие слушате точно в този момент. Защото такава е реалността на Духа - всички потенциални възможности за Божественото осъзнаване, за познаване на Божествеността вътре в самите вас, се събират на едно място. Те са в центъра и ние виждаме това като откровение вътре във вас, в читателите и в тези, които ще прочетат тези думи по-късно. За нас всичко това се случва заедно, по едно и също време. За нас това е енергийният печат на Земята, който я прави много по-различна в сравнение с времето, когато вие, скъпи мои, започнахте всичко това. Когато започнахте това, не можехме да ви говорим по този начин. Не можехме да разполагаме дори с малка част от енергията, която в момента изпълва това помещение! Оттогава нещата се промениха. Вашето събуждане започва едва сега.

В тази зала има хора, които започват да се страхуват, че енергията е истинска, но вместо страх тук присъства любов! Любовта, която изпитвате, може да се определи като нещо, което искате тя да бъде, но това е Божията любов и тя идва от родния дом и олицетворява семейството, което е тук с вас. Искаме да знаете, че дори и след като станете от местата си и си тръгнете оттук, където ни слушате или четете тези думи, с вас в нощта ще вървят представители на семейството. Те са тук толкова често, колкото вие пожелаете да бъдат, защото вие наистина сте хора, към които се отнасят с почит.

Категория: Книга 8: Преминаване на границата | Добавил: Бонд
Разгледан: 820 | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   34.239.170.244          Събота          15.06.2024, 22:04