Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)03:25
06.03.2021
Събота
3.235.108.188


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 8: Преминаване на границата


Книга 7: Писма от домаКнига 8: Преминаване на границатаКнига 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Пресичането
Каква е енергията точно сега? Свързана е с факта, че вие сте я създали! Ще наречем днешния урок "Прекосяването на Моста на мечовете". След няколко седмици всички вие ще навлезете в една времева област, линейно време, за което дори Духът не може да ви каже нищо. Днес не само времето е различно в сравнение с това през 90-те години, но и самите работници на Светлината са различни. Всъщност всеки от вас е различен в сравнение с това, което е бил само преди няколко седмици.

Между старата и новата енергия съществува пропаст и вие сте я пресекли преди малко. Разберете, че ви говоря като вашата сестра/брат Крион - в СЕГА - и ви моля да разберете следното: всички пророчества за война, гибел на хората, масови бедствия, унищожаване на планетата и глобална технологична катастрофа са изгубили своята сила. При пресичането на границата [2000 година във времевата рамка] вие създадохте нова реалност. Както ви казахме предишния месец, нито една същност във Вселената не може да направи това вместо вас и нито една същност не може да предскаже с абсолютна точност какво ще се случи. Вместо това ви посочихме великите потенциални възможности. [Говори за ченълинга в Ню Хемпшир през декември 1999 г.]

Най-напред ви каним да анализирате самата граница в реалното човешко време. Тя подготвя почвата за това, което ще се появи. Винаги следете внимателно енергията около важните дати. Тя много често предсказва потенциалните възможности, свързани със следващата част от вашето пътуване. Границата, която вече обсъдихме [предишния месец], осигури вашето преминаване във 2000 година. Бяхте наясно с наближаващата пропаст и много хора знаеха, че тя може да представлява за тях много неща. Осъзнавахте на клетъчно ниво значението на тази граница. Повечето от вас, обаче, нямаха представа за промените, които тя ще предизвика в техния живот. Това е окончателното разделяне на възможностите между епохите, разделянето на старата от новата енергия, разделяне с целта на цялата планета в миналото и приемането на една нова цел за Земята и вашето бъдеще.

Никой от нас не можеше да ви каже какво би могло да се случи при преминаването на тази граница, но по време на предишните сеанси ви посочихме някои от възможностите. Единствено вие, хората, отговорни за своята реалност, можете да пресечете Моста на мечовете. Границата се появи и е удивителна! Ако искате да задържите енергията на това, което се случи на границата за тази планета, вижте енергията, свързана с навлизането на човечеството в 2000 г.

По-рано моят партньор говори за това [Лий спомена за празненствата в навечерието на Новата година]. Когато осъзнахте границата, пресичаща вашия свят, вътре в индивидуалните времеви рамки, започнахте да празнувате и празнувахте, и празнувахте! [смях] Не е случайно, че по време на настъпването на новата 2000 година цареше мир и точно такова беше намерението, което вие изразихте, работници на Светлината. Разбира ли наистина някой от вас, че ВИЕ го създадохте? Ето това е силата на човешкото съзнание.

Погледнете Израел! В миналото ви казахме, че бъдещето ще започне тук! Без значение какво се случва на планетата, в енергийно отношение то трябва да започне от това място. Спомняте ли си предсказанието? Тук ще започнат ужасни войни, които ще обхванат цялата Земя. Но времето от предсказанията отмина, а това още не се е случило. Вместо война или терор се случва нещо друго, което бележи това велико събитие в момента на прехода. Празненства! И ако отидете там днес, ударението в тези велики, енергийни земи се поставя върху постигането на мира, а не върху спечелването на войната. Въпреки че енергията се променя бавно и среща твърде много съпротива, чувството, което взема връх в тези свети земи от древните пророчества е постигането на мир. И сега ви питам - в кое пророчество се говори за това? Отговорът? В никое. ВИЕ самите го създадохте! Наред с всичко останало, това трябва да ви послужи като доказателство за нещата, които ви казахме - и вашите медии дадоха възможно на целия свят да стане свидетел на тези празненства. Не се чудете, че тези райони в света имат проблеми с адаптирането към енергията! Много от тях продължават да се опитват НАСИЛА да сбъднат старите пророчества, но срещат огромна съпротива. Следете за "връщане назад", тъй като силата на старата енергия се опитва с всички сили да поддържа старите конфликти живи. Тази енергия е нова за планетата и е възможно да донесе големи изпитания за тези, които се опитват да останат в старата парадигма.
Ако сте обърнали внимание, ние никога не правим предсказания, никога не ви казваме КАКВО ЩЕ се случи. Пресичайки границата, нямахме идея какво ще създадете. Но на основата на енергията, която сте развили, ви посочихме потенциалните възможности. Причината за това е, че нито една същност във Вселената не би могла да ви каже какво има от другата страна на Моста на мечовете. Това е специфичният духовен избор, с който хората разполагат. Сега се намирате там! Това е грандиозно! Никога няма да подценим това, което направихте.

Категория: Книга 8: Преминаване на границата | Добавил: Бонд
Разгледан: 813 | Рейтинг: 0.0/0
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   3.235.108.188          Събота          06.03.2021, 03:25