Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)10:10
05.03.2021
Петък
44.192.112.123


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 8: Преминаване на границата


Книга 7: Писма от домаКнига 8: Преминаване на границатаКнига 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Последното разделение
Накъде сте тръгнали духовно? Какво ще се случи по-нататък с философията на Новата епоха? Ще ви дадем един израз за тези, които ще останат в старата енергия и след смяната на хилядолетията. Изразът през 2000 година е, че "влакът е напуснал гарата". Тези в старата енергия, които са отказали да приемат някой от новите дарове и са продължили да вървят по старите пътища, сега получават последна покана да се качат на влака на новото хилядолетие. През годините след 1987 стъпките бяха малки и мнозина успяха да преминат, макар и бавно, от старата в новата енергия, комбинирайки своето знание и подобрявайки живота си. Някои от тях обаче отказаха и продължиха да вървят по старите пътища.

Докато преди преходът от старото към новото се осъществяваше постепенно, сега те ще трябва да направят огромен скок. Ето защо ще има хора, които ще останат в старата енергия, наричайки себе си "работници на Светлината" и твърдейки, че вие не сте прави. Те няма да разберат статуса на извисяването, нито ще забележат даровете, които съществуват. Ще ви кажат, че са заслужили своето знание със своя опит и че вие не можете да притежавате тези нови неща, без "да си платите дълговете", както са направили самите те. Много от тях ще ви кажат "сбогом" и така ще възникне разцепление. Такава е човешката природа, нали? Точно това беше предсказано и се очакваше да се случи при такава драматична промяна.

Различията между вас ще станат очевидни за всеки, който наблюдава отстрани. Тези в старата енергия, които се наричат "работници на Светлината", ще имат списъци с разни неща, които даден човек трябва да прави, както и с ритуали и задължения, които трябва да спазва, за да притежава просветлена енергия в себе си. НОВАТА енергия изтъква новите пълномощия и могъщество на човека. Ще има много малко структури и човешките йерархии няма да се градят около разгръщането на човешкото его. За всеки, който ги сравнява, ще бъде очевидно кой от тях е СТАРАТА и кой е НОВАТА енергия.

Тези, които са в новата енергия, ще притежават качества, които и вие лесно ще познаете. В тяхната работа ще присъстват "четирите атрибута на любовта"

(представени много пъти в сеансите на Крион). В тяхната дейност и отношения няма да има програма. Ще са спокойни за своите дарове и няма да действат от позициите на егото. Няма да изтъкват своите постижения и в думите им ще има мъдрост. Отличителният белег на работника на Светлината на новата енергия е това, че той е потопен в СЕГА. Когато го попиташ какво ще стане утре, той ще те погледне и ще каже: "Никой не знае." Ще действа уверено и с любов по отношение на бъдещето - без тревога, защото когато то настъпи, ще бъде създадено с неговото участие, както трябва и да бъде. И това, скъпи мои, е нещо противоположно на старата природа на човека. СТАРИЯТ начин за действие се страхува от бъдещето и не вярва във възможността за създаване на реалността! НОВИЯТ начин за действие е напълно наясно, че бъдещето е точно такова, каквото човек го направи да бъде. Не се страхувате от това, което можете да създадете.

Категория: Книга 8: Преминаване на границата | Добавил: Бонд
Разгледан: 541 | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   44.192.112.123          Петък          05.03.2021, 10:10