Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)09:38
05.03.2021
Петък
44.192.112.123


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 8: Преминаване на границата


Книга 7: Писма от домаКнига 8: Преминаване на границатаКнига 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Подкрепа и специална доставка
Номер пет ще бъде подкрепата и сега говорим за водачите и ангелите, които са с вас. Когато преминете границата, скъпи мои, ще преживеете духовни промени. Помислете за следното: ако имате намерение да замените дуалността с едно ново разделение, ако имате намерение да създадете ново духовно човешко същество, ако искате да промените ДНК, ако желаете да станете свидетели на чудеса в своя живот, ако имате намерение да постигнете мир в сферите, в които преди това е имало проблеми, в такъв случай вие трябва да бъдете придружавани от една духовна свита... която да не е съставена просто от трима водачи!

Ще има свръх водачи, които са свръх души - такива, които вие сте познавали, но не сте разпознавали. Тези същества са многоизмерни и са трудни за обясняване, но те се ЧУВСТВАТ като членове на семейството, уравновесени са и са готови да споделят тази нова енергия с вас. Някои от тях са точно тук, в това помещение, където сте вие! Те просто изчакват границата, както и вашето намерение, което да каже: "Нека бъде така!"

Това е съществена информация и ние вече сме ви я съобщавали: има хора, чиято най-велика нагласа е самотата. Настройката представлява споразумение или кармично свойство.] Това е атрибут, с който някои са пристигнали тук, и е нещо, което невинаги осъзнават. То е част от техния урок за настоящия им живот. Дълго след като тази среща приключи, някои от вас може да се приберат у дома и да влязат в тоалетната, а в нея да си представят, че са сами. Казваме ви: "Давайте, загасете светлината и си представете, че всичко, което искате, е да сте сами... и докато си представяте, че никой във Вселената не знае кой всъщност сте вие или че не знае нищо за вашия живот, около вас ще има цяла тълпа, която си устройва празненство!" ВИЕ НИКОГА НЕ СТЕ САМИ! Тази тоалетна ще бъде претъпкана от същности, които знаят всичко за вашия живот, знаят името ви, познават вашата свръх душа, вашето споразумение, вашия потенциал, вашето чувство за собствено достойнство, вашето ангелско величие, спомените ви и вашето възможно бъдеше! Знам, че е трудно да си го представите, но фактът е, че съществува група за подкрепа, която ВИНАГИ е с вас и ако вие разрешите, броят на нейните членове ще се увеличи!

Благословени са хората, които се затварят в своите тоалетни, гасят лампите и вземат участие в празника! [смях] Това, което ви казваме, скъпи мои, е следното: когато преминете границата, разделяща хилядолетията, можете да очаквате около вас да се появят нови енергии. Много от вас очакват процесите на новата енергия. Имайте търпение, защото най-сетне всичко е много близо и новото семейство ще ви ги достави.

През следващите 12 години на тази планета ще трябва да бъде заземена голямо количество нова енергия. Ключът ще бъдат специални астрономически подредби. Не забравяйте, че вашата духовна фабрика е в процес на реконструиране. Присъединете се към радостта на останалите по този повод, докато нейното оборудване не приключи окончателно. Началото на границата на 2000-та година ще даде разрешение новите енергии, които са били развити, да ви бъдат доставени бавно и постепенно с течение на времето, когато имате нужда от тях. Новото хилядолетие носи енергия, която притежава потенциала да бъде нещо много по-различно в сравнение с всичко, което до този момент познавате. Много нещо ще бъде казано и направено при прекосяването на моста между двете хилядолетия. Но вие, като основната група, ще знаете какво наистина означава това. Точно заради това днес сте тук, четете и слушате тези думи.

Мнозина от вас ще се страхуват от подреждането на планетите в една линия или от астрономическите аномалии, които скоро ще настъпят. Но вие помнете какво ви беше казано днес. Застанете в средата на страха на останалите хора и вместо да се страхувате заедно с тях, отпразнувайте тези планетарни конфигурации! Наслаждавайте се на енергията на новото обещание за планетата и приемете баланса, който идва. През следващите 12 години на тази планета ще бъде доставено много по-голямо количество женска енергия. Проблемът не е полов, проблемът е свързан с равновесието и баланса на Земята. Женската енергия ще подобри състоянието на човечеството като цяло и ще доведе Земята до едно по-меко съзнание, отдалечавайки я от старото.

Чакахме дълго време, за да бъдем поканени в това помещение, където вие седите и четете или слушате. Съществуваше възможността, която позволи на тази свита да ви обича. Този вид среща не можеше да стане преди десет години. Знаехте ли това? Преди десет години този вид енергия не можеше да ви бъде дадена. Разбирате ли колко много сте променили духовно тази планета?

Каним ви да изпитате любовта на клетъчно ниво. Точно сега направете пауза и почувствайте любовта на семейството, защото се каним да си тръгнем. След като информацията бъде доставена и поздравленията приети, това семейство си тръгва. Остават чашите, пълни с нашите сълзи от радост, бликащи от очите ни, докато умивахме стъпалата ви и те са приготвени да се използват отново, когато със своето намерение пожелаете отново да разпалите тази любов.

Най-трудното нещо, което правим, е да си тръгнем, след като ни е било позволено да ви прегърнем. Никога вече няма да има среща, която да е точно като тази, точно с тези членове на семейството, които са се събрали тук днес, и ние го знаем. Но по-нататък ще дойдем отново, за да се срещнем с всеки от вас поотделно. Не е нужно да посещавате сбирки като тази, за да изпитате тази любов. Не е нужно да идвате отново на ченълинг на Крион, ако решите да не го правите. Не е нужно и да четете записите от други сеанси с Крион, за да получите тази любов. Нека това послание покаже, че Крион не ви задължава да се придържате към определена програма. Вие сами можете да притежавате ЦЯЛАТА енергия, която днес беше генерирана тук. Как? Опитайте се отново да влезете в тази тоалетна. Този път се присъединете към празненството! Можете да създадете тази енергия на любовта на семейството със собствени сили, всеки ден в тази тоалетна... Давайте, просто се опитайте да "бъдете сами", [смях] Това съобщение не е за Крион, то е за СЕМЕЙСТВОТО!

Тръгнете си от това място, отнасяйки със себе си една жизнена сила, която е толкова силна, че всеки път, щом пожелаете, с помощта на своето намерение можете да създадете този вид енергия и любов. Вие можете да имате свое собствено "повторно обединение със семейството" - всеки път, когато пожелаете. Ето каква сила притежавате!

И така, групата на Крион напуска тази зала. Изказваме ви своята благодарност за това, което направихте за Вселената - защото не можете да си представите до каква степен вашите действия промениха всички нас.

И когато ви видим отново, всички ние можем да кажем:

"Нека празникът започне. Нека веселието започне."

И това е така!

Крион

Категория: Книга 8: Преминаване на границата | Добавил: Бонд
Разгледан: 795 | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   44.192.112.123          Петък          05.03.2021, 09:38