Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)10:30
07.03.2021
Неделя
3.220.231.235


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 8: Преминаване на границата


Книга 7: Писма от домаКнига 8: Преминаване на границатаКнига 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Отново за времевата рамка
Проблемът за времевата рамка, за който искаме да говорим, вече беше обсъждан в две други групи, но представлява обзор, който трябва да чуете отново. В него се дава ново значение на 12:12, защото 12:12 беше метафора. Преди няколко години по вашето линейно време (1994 г.) тя беше свързана с правото на човека да определя своята съдба. Наричаме този феномен "парадът на факлата". Това беше време, когато контролът върху енергията премина изцяло във ваши ръце, като вие заменихте същностите, които в старата енергия го упражняваха частично във ваш интерес. Не трябва да ме разбирате погрешно: вие винаги сте имали контрол, но имаше и една чудесна група, която трябваше да бъде до вас, за да държи под контрол определен вид енергии, за да можете да действате в рамките на своята Божественост. Те са тези, които си заминаха. Заминаха си, защото вашата Божественост се увеличи. "Ведрото с енергията" на Земята се напълни и те трябваше да си тръгнат, предавайки изцяло контрола във вашите ръце.

Сега разглеждаме едно друго значение на 12:12 и то в действителност представлява друго основно събитие. То също е свързано с овластяването на човека, феномен, който обезсилва предсказанията от миналото и създава нов дневен ред. Времето между 1987 г. (Хармоничната конвергенция) и вашата граница от 2000 г. е 12 години. И тези 12 години преминаха в старата енергия, когато работниците на Светлината започнаха да се събуждат в очакване на Моста на мечовете, който беше вашият преход в двете нули (00).

Следващите 12 години ще ви отведат до датата 20:12. Ако попитате някой от древните за значението на 2012 година, те ще ви кажат, че това е КРАЯТ НА ВРЕМЕТО! Познайте какво? Така е! Това е последното измерване на старата парадигма на Земята и краят на времето за един много стар план. Когато това стане, съществува възможност за още един празник, който ще донесе мир на планетата. Всъщност, това е още една граница! Последните 12 години на борба, съчетани с последващото откровение, ви дават за разглеждане още едно 12:12. В числата няма случайности, а 12 е основата на цялата физика. Физиката е моделът на избора, а изборът е това, което хората демонстрираха, за да създадат една нова реалност на планетата. Малко по-късно ще разберете какво означава това, когато този модел се разкрие в цялата Вселена.

В момента потенциалната възможност за новата енергия е безгранична, но вие трябва да минете границата, за да създадете тези възможности. Планетата ще бъде населена от един нов вид човек (индиговите деца). На най- неочаквани места ще се утвърдят нови нагласи, ще се проявява толерантност там, където никога досега не е съществувала, науката и духовната намеса ще гарантират по-дълъг живот на хората. Вече сме казали много неща за потенциалните възможности на тази нова епоха, която започваме да наричаме "Епохата Сега". В толкова много ченълинги ви карахме да бъдете и да чувствате енергията на празника около вас, около вашите деца и децата на вашите деца. Искахме от вас да чествате тези, които очакват да се родят, тези, които едва дочакват да се върнат отново тук, тези, които са ВИ избрали за свои родители, а някои от вас и за свои баби и дядовци. Когато пристигнат, през първите минути след раждането, се взрете в очите им и вижте старата душа! И ако присъствате на самото раждане, ви умоляваме да им кажете следните думи в празничната атмосфера на родилния дом и да следите за тяхната реакция: "Добре дошли отново при нас!”
Категория: Книга 8: Преминаване на границата | Добавил: Бонд
Разгледан: 872 | Рейтинг: 0.0/0
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   3.220.231.235          Неделя          07.03.2021, 10:30