Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)23:28
15.06.2024
Събота
34.239.170.244


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 8: Преминаване на границата


Книга 7: Писма от дома Книга 8: Преминаване на границата Книга 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Осъзнаването на това, "което е било"
В осъзнаването на СЕГА се крият четирите други осъзнавания, за които трябва да разберете и всички са причинени от третия език. Когато имате осъзнаване за СЕГА, притежавате задълбочено осъзнаване на своя стар "Аз" - всички неща, които сте били преди пресичането на границата. Поглеждайки с мъдрост назад, някои от вас ще се изненадат от това, което ще видят! Може да попитате: "Как съм могъл да направя това? Кой съм бил в действителност тогава? Аз ли съм бил наистина това, когато съм извършил това глупаво нещо? Защо не съм направил това или онова, когато е трябвало да го направя? А какво да кажем за това, че съм вземал такива погрешни решения? Колко дълго време съм бил сляп! Сега разбирам, че всичко, което е трябвало да направя, е това и това..., но не съм го направил!”

В СЕГА преценката за нещата е съвършена. Някои от вас ще се обвиняват. Други ще изпитват вина заради това, което са направили, преди да пресекат границата, защото сега сте изпълнени с мъдростта на НАСТОЯЩИЯ МОМЕНТ. Сега сте изпълнени с информация, която ще направи така, че миналото да ви изглежда по друг начин. Ще ви накара да погледнете по различен начин на себе си. Ако сте един от тези, които са склонни да погледнат назад и да оплакват своето минало или да съжаляват за това, което може би са изпуснали, имам послание за вас. В старата енергия нещата бяха различни. Сега сте в ярка светлина и е много лесно да се обърнете назад, да се взрете в мрака и да видите невидяни досега неща. Искам да ви кажа кой беше там с вас, помагайки ви да направите тези "грешки", които сега забелязвате. Бяхме ние! Семейството беше до вас всеки път, когато правехте "грешна" стъпка. Ако искате да знаете защо не бутнахте тази врата на възможността или не направихте това, което се е "предполагало", че трябва да направите, защо сте тръгнали наляво, когато е трябвало да тръгнете надясно, ето един отговор. Любещите ръце на вашия Бог и на семейството ви държаха точно там, където се намирахте! С други думи, Духът ви ПОМОГНА да останете на място.

Искате ли да знаете защо бяхте спрели на място? Защото в скута ви седеше огромен ангел и вие не можехте да се изправите! Не можете да започнете да разбирате нещата, които не бихте могли да осъществите преди идването на тази енергия. Не бяхте готови и любовта на Бога ви държеше там, където бяхте. Помислете за това. Получавахте отговори от Бога по времето, когато се оплаквахте, че няма отговори. За човека е присъщо да приема идващото от Духа "не" като липса на отговор. Ангелът седеше в скута ви и вие не можехте да направите нищо! Синхронията беше всичко, а на вас ви се оказа честта с едно "не". Трябваше да разберете как работят възприятието и осъзнаването. Нека тези от вас, които се оглеждат наоколо и си казват: "Аз съм глупак", ми позволят да им кажа, че в такъв случай трябва да се съгласят, че членовете на тяхното духовно семейство също се направиха на глупаци заедно с тях, защото не ви позволяваха да правите определени неща, докато тази нова енергия не пресече границата.

Може би чувствахте, че обикаляте в кръг или просто убивате времето? И сега казвате: "Пропилях го!" Не, не сте. Отпразнувайте събитието, отпразнувайте живота си, тогава и сега. Отпразнувайте това, което ще настъпи, и разберете, че всичко е наред. Разполагахте с помощ тогава, разполагате с помощ и сега. Не сте пропуснали нищо.
Категория: Книга 8: Преминаване на границата | Добавил: Бонд
Разгледан: 1890 | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   34.239.170.244          Събота          15.06.2024, 23:28