Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)01:53
20.08.2022
Събота
44.210.132.31


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 8: Преминаване на границата


Книга 7: Писма от дома Книга 8: Преминаване на границата Книга 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Осъзнаването на "пропуснатата" синхрония
Третото е синхронизацията - осъзнаването на „пропуснатата" синхронност. Вие живеете в кръг, както вече сме ви казвали. Ако сте пропуснали това, което се е появило в неподходящия момент, то ще се появи отново. Това е почитането на СЕГА, нали? Когато се намирате в СЕГА, разбирате кръговия принцип, според който функционира животът. Ще разберете, също така, че Духът е този, който носи това, което смятате, че сте пропуснали. Работнико на Светлината, това има много значения и е метафора, която дори не можете да си представите.

Това, за което молите, има много лица. Много неща в живота ви ще ви се представят по нов начин, с нови лица. Но когато се вгледате в енергията на същността около себе си, ще откриете точно това, за което сте молили от дълго време. Работнико на Светлината, тук има нови парадигми на съзнанието, има и нови енергии, които работят за теб. Искам да поговорим за нещо ново, за което никога не сте си мислили. Защо толкова много от вас са с наднормено тегло? Помощници, лечители, работници на Светлината: защо толкова много от вас вършат фина работа, но са тежки? Тук имаме една стара парадигма на "защитата". Наричаме я също така и "укрепление". Тя е увила голям брой енергийни пластове около вашата личност, за да ви помогне да се защитите от другите енергии с цел да успеете да направите това, което правите.
Може да сте направили това на себе си като единственото нещо, което е възможно да направите, за да се "хванете" за енергията, И по всичко личи, че това е единственото нещо, което можехте да направите в този момент, за да продължите да съществувате. Били сте наясно с това и много от хората, които са били пълни, са се отказали от опитите си да подобрят ситуацията. Възможно е някои да са казали на Вселената: "Аз съм такъв, какъвто съм, и не мога да бъда друг - изглеждам такъв, какъвто съм. Това съм аз, това представлявам сега, това ще съм и в бъдеще." Колко от вас в последна сметка биха искали да променят този атрибут? Знаете за кого говоря!

Време е да опитаме някои от нещата, които сте правили преди, за да решим проблема с теглото. Въпреки че преди тези опити не са постигнали кой знае какъв резултат, наблюдавайте какво ще се случи сега. Защото сега енергията си сътрудничи с вас и с вашата клетъчна структура. Искате ли да подобрите здравето си и да свалите малко от излишните килограми? Опитайте го сега. Нима си мислите, че Духът не е чул вашия зов за това? Сега е новата синхрония! Семейството е тук, с вас и ви казва: "Време е да опитате отново. Направете го и ще разполагате с резултатите и сътрудничеството на енергия, която до този момент не сте притежавали." Повярвайте. Истина е.

Но има и много повече! Искаме да спрем и да отпразнуваме лечебния процес, който се осъществява в момента. Ще ви трябва съвсем малко време, за да осъзнаете, че сме тук, нали [говори за някои хора от аудиторията, които получават определен тип лечение]. Във вас изливаме енергията, за която от толкова дълго време ни молите. Това е причината някои от вас да са тук, нали? Това прави Семейството - то ви обича толкова много, че променя този, за който се мислите.
Категория: Книга 8: Преминаване на границата | Добавил: Бонд
Разгледан: 1926 | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   44.210.132.31          Събота          20.08.2022, 01:53