Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)22:56
15.06.2024
Събота
34.239.170.244


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 8: Преминаване на границата


Книга 7: Писма от дома Книга 8: Преминаване на границата Книга 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Осъзнаването на "пропуснатата" синхрония
Третото е синхронизацията - осъзнаването на „пропуснатата" синхронност. Вие живеете в кръг, както вече сме ви казвали. Ако сте пропуснали това, което се е появило в неподходящия момент, то ще се появи отново. Това е почитането на СЕГА, нали? Когато се намирате в СЕГА, разбирате кръговия принцип, според който функционира животът. Ще разберете, също така, че Духът е този, който носи това, което смятате, че сте пропуснали. Работнико на Светлината, това има много значения и е метафора, която дори не можете да си представите.

Това, за което молите, има много лица. Много неща в живота ви ще ви се представят по нов начин, с нови лица. Но когато се вгледате в енергията на същността около себе си, ще откриете точно това, за което сте молили от дълго време. Работнико на Светлината, тук има нови парадигми на съзнанието, има и нови енергии, които работят за теб. Искам да поговорим за нещо ново, за което никога не сте си мислили. Защо толкова много от вас са с наднормено тегло? Помощници, лечители, работници на Светлината: защо толкова много от вас вършат фина работа, но са тежки? Тук имаме една стара парадигма на "защитата". Наричаме я също така и "укрепление". Тя е увила голям брой енергийни пластове около вашата личност, за да ви помогне да се защитите от другите енергии с цел да успеете да направите това, което правите.
Може да сте направили това на себе си като единственото нещо, което е възможно да направите, за да се "хванете" за енергията, И по всичко личи, че това е единственото нещо, което можехте да направите в този момент, за да продължите да съществувате. Били сте наясно с това и много от хората, които са били пълни, са се отказали от опитите си да подобрят ситуацията. Възможно е някои да са казали на Вселената: "Аз съм такъв, какъвто съм, и не мога да бъда друг - изглеждам такъв, какъвто съм. Това съм аз, това представлявам сега, това ще съм и в бъдеще." Колко от вас в последна сметка биха искали да променят този атрибут? Знаете за кого говоря!

Време е да опитаме някои от нещата, които сте правили преди, за да решим проблема с теглото. Въпреки че преди тези опити не са постигнали кой знае какъв резултат, наблюдавайте какво ще се случи сега. Защото сега енергията си сътрудничи с вас и с вашата клетъчна структура. Искате ли да подобрите здравето си и да свалите малко от излишните килограми? Опитайте го сега. Нима си мислите, че Духът не е чул вашия зов за това? Сега е новата синхрония! Семейството е тук, с вас и ви казва: "Време е да опитате отново. Направете го и ще разполагате с резултатите и сътрудничеството на енергия, която до този момент не сте притежавали." Повярвайте. Истина е.

Но има и много повече! Искаме да спрем и да отпразнуваме лечебния процес, който се осъществява в момента. Ще ви трябва съвсем малко време, за да осъзнаете, че сме тук, нали [говори за някои хора от аудиторията, които получават определен тип лечение]. Във вас изливаме енергията, за която от толкова дълго време ни молите. Това е причината някои от вас да са тук, нали? Това прави Семейството - то ви обича толкова много, че променя този, за който се мислите.
Категория: Книга 8: Преминаване на границата | Добавил: Бонд
Разгледан: 2082 | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   34.239.170.244          Събота          15.06.2024, 22:56