Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)22:33
15.06.2024
Събота
34.239.170.244


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 8: Преминаване на границата


Книга 7: Писма от дома Книга 8: Преминаване на границата Книга 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Осъзнаване на отговорността и на човешките взаимоотношения
Номер четири е отговорността, а също и взаимоотношенията. Говорили сме за това и преди по различни поводи, но сега трябва да разберете, че поглеждайки назад, е възможно отново да осъдите себе си за това, което не се е случило. И пак ви казваме: при оценката на събитията от миналото може да получите внезапно и дълбоко осъзнаване на факта, че сте част от семейството на хората и да кажете: "Аз съм хуманист и трябваше да помогна на този човек или да направя еди-какво си." Нищо не сте пропуснали и в тези случаи, за които си мислите, че може би не сте действали както трябва, Семейството беше около вас. Една по-стара, несъвместима с вашата Божественост, енергия не ви позволяваше да приемете определени решения, които много лесно можете да вземете сега.

При тази Божествена оценка на събитията започвате да разбирате с какво са били свързани взаимоотношенията на старата енергия от миналото. Говорим за взаимоотношенията между членовете на земното семейство. В тази енергия някои от вас най-после започнаха да разбират с какво е свързана смъртта - и когато видите по-голямата картина, това въздейства върху сърцето ви. Някои от вас пак ще се обвиняват, че не се я видели по-рано, ще си мислят за пропиляното време или, още по-лошо, може да си мислят за изречените или неизречени неща, за които сега съжаляват. Помнете: това е обучение по осъзнаването на СЕГА. Не съществува линейно време; единственото, което съществува, е СЕГА. Няма нещо, което е съществувало в миналото, което да не може да бъде коригирано СЕГА. Вероятно това не ви се е случило?

Ако това, което следва, ви се струва претрупано и многословно, да знаете, че нарочно е такова. Скъпи мои, казваме ви това сега, защото това е катализаторът за вашето просветление. Искате ли да знаете как да напреднете към това, което наричате "статус на извисяването", как да вибрирате на едно по-високо ниво? Отново ще ви посоча отговора така, както го направих и по време на предния сеанс. Започвате да "виждате" или да осъзнавате нагласата "човек-човек". За да продължите напред в новата енергия, нагласите от миналото трябва да бъдат изчистени. Някои неща трябва да бъдат наистина прекратени.
Спомняте ли си, когато героят Уо приготвяше багажа си за новото хилядолетие? Спомняте ли си скритото му отделение? Това беше драмата на човека. А ние, скъпи мои, с много любов ви питаме отново: "Скъпо човешко семейство, кой е този, с когото не искате да разговаряте? Кой е този, на когото няма да простите, жив или мъртъв?" Време е за приключване! Може би затова дойдохте тук - за да чуете това! Може би заради това решихте да прочетете тези думи! Извадете Божествената любов от чантата на новата енергия и си простете. Простете на детето в себе си. Простете на този, които ви е засегнал и обидил. Премахнете думата "жертва" от речника и съзнанието си и я заместете с думата "семейство”. Уместността присъства във всички неща. Всичко трябва да започне по някакъв начин и може би трябва да започне сега. Знаете на кого говорим. Нека бъде сега. Не е хубаво за нито един работник на Светлината, който смята, че се намира в статуса на извисяването, да попада в ситуация, при която отказва да установи контакт с друг член на семейството, жив или мъртъв. Нека това се запечати в съзнанието ви сега.
Напомняме ви, че миналото е СЕГА. Може би в СЕГА има хора, които очакват приключването? Може би и самите вие сте готови? Вие решавате.
Категория: Книга 8: Преминаване на границата | Добавил: Бонд
Разгледан: 2378 | Рейтинг: 5.0/3
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   34.239.170.244          Събота          15.06.2024, 22:33