Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)20:12
06.03.2021
Събота
3.235.11.178


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 8: Преминаване на границата


Книга 7: Писма от домаКнига 8: Преминаване на границатаКнига 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Някогашната намеса в човешката природа
За първи път се спираме на проблем, за който никога досега не е ставало дума. Скъпи хора от върха на еволюционната верига, защо има само един вид човек? Може да попитате: "Крион, какво искаш да кажеш? Хората се различават по много неща." Чуйте: искаме да хвърлите един поглед върху ВСИЧКИ останали биологични видове на вашата планета. Разгледайте всички родове, видове и типове организми. Вие сте върхът на веригата, въпреки че съществуват редица видове бозайници, много китове, примати. Всеки отделен вид притежава голям брой подвидове, докато не се достигне до човека. И след това се случва една антропологична аномалия: на върха се е разположил само един вид човек!

О, съществуват много и различни култури, но само един биологичен вид човек. И това, скъпи мои, е направено с определена цел. На планетата има само един биологичен вид човек. Наистина, различавате се по цвета на кожата, формата на лицето, но сте само един вид. Погледнете човекоподобните и останалите маймуни. Тези примати се делят на стотици видове, като никои от тях не живеят заедно и не се чифтосват и все пак, всички те са маймуни или примати. Какво се е случило в еволюцията, за да се достигне до положението да има само един вид човек? Колкото повече вашите учени се задълбочават в процеса, по които се е осъществила еволюцията, толкова по-голямо ще става учудването им защо всички останали "начала", които ще откриват във връзка с човека и различните му видове и разновидности, прекъсват. Продължавайте да търсите и след време ще откриете развитието на останалите видове хора по останките им, скрити в земята. Някои от тях са имали опашки, други са имали козина, която е била различна, трети са били много дребни, а четвърти - много едри. Точно сега би трябвало да живеете редом с най-различни видове хора, въпреки че сте само един-единствен вид - този, чието съществуване приемате за нещо гарантирано и нормално.

Мислите ли, че някой ви е помогнал, за да останете единственият еволюционен вид на човека? Да, помогнали са ви. Преди няколко седмици казахме на една група като вашата, че когато най-накрая се състави пълна карта на човешкия геном, учените ще имат пред себе си окончателния генетичен код. И след известно време ще забележат нещо, което ще ги накара да изпаднат в недоумение. Характеристиките на тази биологична карта ще изкарат на бял свят доказателства за целенасочено реализиран проект, а няма да сочат към процес на еволюция, както са очаквали. Ще разберат, че този човешки вид не е естествена последица от еволюцията на видовете преди него. Това, което ще установят, е един Божествен модел, създаден за хората на Земята, които са подложени на изпитание. Този Божествен модел е създаден от вас и за вас, за да можете да живеете в човешкото тяло на един вид, който е общ за всички индивиди.

Тази универсалност е била от критична важност за вашето изпитание, защото с течение на времето всички вие е трябвало да общувате един с друг на планетата. Ако хората бяха оставени да еволюират по естествен път, щеше да има много войни между различните "видове" хора и никакви усилия някога да се постигне каквото и да е споразумение. Видовете, които са различни, винаги гледат на себе си като на нещо отделно от другия и никога нямаше да се появи възможността да наричате себе си "едно човешко семейство". Повечето от вас никога не са се замисляли върху това и този въпрос ще бъде поставен от вашите учени, когато след време открият останките на много древен човек, който не е като вас. Следете за това. То е доказателство, че е извършена интервенция във вашето развитие, за да станете еднакви. (Виж стр. 399.)

Вече споменахме [в предишния ченълинг], че се намирате на върха на еволюционната верига. Защо тогава, когато изгубите крайник, не можете да си го възстановите? Гръбначните животни, които са изпълзели от океана, от които вие сте еволюирали, могат! Къде отива тезата за "оцеляването на най-приспособените”? Защо според вас това е така? Отговорът е - кармичен урок. Когато с човека се случи нещо подобно, то е завинаги. Кармичният урок надделява над еволюцията. Преминавате от прераждане в прераждане, но когато изгубите крайник в един живот, оставате без крайник до края на този живот. Това е замисъл от най-висш порядък и е с цел усвояване на един жизнен урок. Това е аномалия на еволюцията, която е събудила любопитството във всички вас, въпреки че мнозинството от вас го приема за нещо нормално.

В биологичната система на човека съществуват множество подобни аномалии. Ето една голяма, за която сме говорили и преди: някои видове нервни увреждания създават във вашата биология нещо наистина твърде странно. Вместо лечение и обновяване на увреденото място, към него се устремява една странна химия, за да потисне и блокира лечението на нерва. Знаехте ли това? Така ли трябва да функционира "върхът" на еволюционното развитие? Вие не мислите така, въпреки че сте свикнали с това и никога не си задавате въпроса за необичайността на този феномен. Знаете ли защо се блокира нервното увреждане? Защото когато е увреден гръбначният мозък, той създава човек, който е инвалид за цял живот! Това е кармична структура и е създадена специално от вас. Започна ли да ви се изяснява картината? Нека доказателство за вашата духовна нагласа да бъде необичайният начин, по който човекът е еволюирал - по-слаб, отколкото когато и да било, и свързан с някакъв странен феномен, благодарение на който се е създал само един вид човек.

Готови ли сте за изменение на някои от тези аномалии? Готови ли сте да разберете защо стават такива неща? Всичко, което трябва да знаете, вече е тук и възможностите са грандиозни. Време е да празнуваме границата. Работници на Светлината, които сте изпитали голяма тревога през последните години, ние ви обещаваме - отпуснете се. Време е да постигнете успех в това, заради което сте пристигнали тук. В тази зала и сред тези, които четат тези думи, има хора, които са се чувствали възпрепятствани, спрени, смазани и са усещали, че просто отброяват дните и месеците. Казваме ви, че сте чакали границата! Защото когато през следващите 12 месеца енергията прекоси границата, много от нещата, които сте определили за себе си и за които интуитивно сте чувствали, че са ваши, ще изчезнат. Вие чакате нещо, нали? О, нима си мислите, че не знаем кой слуша и чете тези думи? Последният път, когато след своята смърт пресякохте завесата, едва дочакахте да се върнете обратно на планетата!

О, скъпи мои, гледаме това човечество и виждаме ангелите и членовете на семейството, каквито сте вие. Последния път, когато ви видяхме от моята страна на завесата, едва дочакахте да се върнете обратно на Земята! И когато се родихте, голям брой от вас пристигнаха в свят, който носеше в себе си възможността да бъде унищожен точно сега! И въпреки това вие се върнахте в него и едва дочакахте да вземете участие, защото мнозина от вас са тук още от самото начало. Вие в никакъв случай нямаше да го пропуснете! Това е краят на изпитанието и вие искахте да сте тук. И така, какво стана? Вместо сбъдването на пророчествата за настъпването на края на света, сега разполагате с обещанието за мир. Вместо ужас, разполагате с потенциална радост. И ако все още не сте почувствали, че сме умили краката ви, дайте ни още малко време. [смях]
Категория: Книга 8: Преминаване на границата | Добавил: Бонд
Разгледан: 782 | Рейтинг: 0.0/0
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   3.235.11.178          Събота          06.03.2021, 20:12