Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)05:17
06.03.2021
Събота
3.235.108.188


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 8: Преминаване на границата


Книга 7: Писма от домаКнига 8: Преминаване на границатаКнига 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Науката в новата енергия
Няма да бъде ченълинг на Крион, ако не поговорим и за вашата наука, нали? Случи се нещо, за което досега не е ставало дума. Сега вашите учени започват да говорят за атома по начина, по който НИЕ говорим за него от години. И това също е свързано с преминаването по Моста на мечовете. Пълното опознаване на атомната структура е многоизмерно разбиране на атома. Вашите учени достигат до извода, че атомът притежава елементарни частици и елементи, които не са от вашата времева рамка. Най-накрая! Това е информацията, която ви дадохме преди толкова години! Някои от тях заявяват, че това, което преди са смятали за елементарни частици, които се въртят една около друга, всъщност по някакъв начин са свързани! По някакъв начин се съединяват чрез някакъв многоизмерен способ. Вашите учени започват да откриват доказателства за това и започва да им става ясно, че между отделните елементарни частици съществува специално взаимодействие, което излиза отвъд пределите на сегашните научни представи на физиката.

Освен това нещата изглеждат така, като че ли елементарните частици притежават избор! И това, което шокира най-много, е, че могат да отидат, където поискат, вместо да се подчиняват на някакви познати от физиката закони. (Не казвайте на Евклид.) Е, прави са! Нека ви кажа какво пропускат или им предстои да открият. Ще ви кажа за какво биха могли да се отнасят някои от бъдещите открития. Отново е време за дванадесетичната математика! Нуждаете се от друг вид математика, за да разберете съществуващите вътре в атома връзки. (Това е едно старо послание, което продължаваме да отправяме към учените, които четат записа от този сеанс. Знаем, че сте тук!)

Искам да ви опиша това, което се намира вътре в атома, което все още не е открито, но за него има редица догадки. Не са ли свързани по някакъв начин отделните елементарни частици с някакви невидими нишки? Може би там съществува някаква нова сила? Оказват ли въздействие върху елементарните частици междупространствените нишки? Какво се случва? Ще ви кажем! Между елементарните частици, между най-малките частици, които можете да си представите, съществува енергия. И това е енергия от реалността между измеренията, тя ги свързва или притегля, задържайки ги в определени модели. Имат ли елементарните частици избор? Да, имат. И това, което е странно и необичайно, когато наблюдавате енергийните нишки между тези частици вътре в атома е, че се очертава един геометричен модел, в който ще разпознаете човешката Меркаба! В сърцето на атомната структура ще видите свещената многоизмерна геометрия и ще откриете Цветето на Живота. Учени, мислете извън пределите на кутията! Изборът на потока на материята не е някакъв вид хаос. Това е стремеж към равновесие! Този привиден избор е причинен от новия закон на физиката, който гласи: "Материята се стреми към Божествено равновесие”. Ще започнете да откривате неговото действие както в най-големите, така и в най-малките прояви на материята.

Вероятно част от това ви се струва странно, но ще дойде време, когато ще слушате за него от науката и тогава може би ще си спомните, че за първи път сте го чули именно тук. Казваме това, за да потвърдим настоящето духовно преживяване. Някои от вас ще имат нужда от това, за да повярват, че в това послание се говори истината. Спомняте ли си какво ви казахме преди десет години? Казахме ви, че когато науката бъде в състояние да разбере изцяло структурата на атома, в неговата сърцевина ще открие Божията любов!

Искам да се обърна към морските фарове и техните пазачи, които слушат и четат това в момента. Искам да се обърна и към потенциалните морски фарове, тъй като енергията на мястото, на което се намирате, започва да се раздвижва и вие усещате навсякъде около себе си прегръдките на семейството. В рамките на днешния урок ви представихме някои от концепциите за новата енергия, в която навлизате. Ако използваме метафората за влака, тази енергия не притежава свой коловоз, по който да се движите както в миналото. Вместо това вие го създавате, докато се движите - една реалност, която до този момент никога не е съществувала. Докато вършите своята съзидателна работа, се нуждаете от светлина, за да виждате и вие, и фаровете на семейството са тези, които ще осигурят тази светлина. Маяк, качвай се на този нов влак! Премини по този Мост на мечовете и навлез в енергията, която никога до този момент не си изживявал, енергия, която си "сътрудничи с теб и в чиито рамки е далеч по-лесно да се работи. Постави себе си в нея и носи своята светлина. Наблюдавай и забелязвай, защото някои от тези, които се намират от другата страна на Моста и никога не биха минали по него, може би сега ще го пресекат благодарение на вас, благодарение на вашата светлина.

Разбирате ли тази метафора? Вие ще привличате хората заради начина, по който живеете и действате. Някои, които са живи сега, и някои, които още не са родени, ще притежават повишено съзнание благодарение на вашата светлина и на това, което правите. Те няма да искат да се превръщат в последователи на ню ейдж, в метафизици, няма да искат да вярват в Крион, да посещават духовни сбирки или да правят каквото и да е друго нещо, което бихте определили като религиозно. Вместо това ще станат просветлени благодарение на Божията любов. Идеята е в това да представите енергия, която позволява на човека да реши дали в живота съществува нещо повече, отколкото самият той е смятал. Съществува ли Бог? Съществува ли някакъв първоначален замисъл? Съществува ли надежда? Може ли човек да живее в радост? Това поставя началото на индивидуалното ТЪРСЕНЕ и в това се състои смисълът да носите Светлината!

Морски фарове върху скалата, почувствайте новата енергия! Говорим на ВАС. Чудите се защо сте били отведени до мястото, на което се намирате в момента? Изправете се върху скалата. Изпращайте светлината във всички посоки. Почувствайте покоя в този път на сърцето, в който е скрита Божествеността. Бъдете с чисто намерение, макар това да ви създаде трудности на работното място или в личните ви взаимоотношения. Разберете концепцията за морския фар. Лемурийци, това не е първият път, когато го правите. Шамани, това не е първият път, когато го правите. Казах ви, че знаем кой ни слуша и чете в момента, нали? Ето защо всичко това е толкова лично!
Образно и метафорично споменах тези, които са от другата страна на завесата и които в момента са в това помещение. Някои от тях коленичат пред вас. Други плачат със сълзи на радост заради това, че сте пресекли този Мост. Говорихме за тези, които са живели преди на тази планета и са се върнали на това духовно място и сега седят до вас. За мнозина от вас тук става дума за завършване - приключване. Бих искал да ви кажа какво си мислят всички онези, които пристигат с тази характеристика в тази зала, които в момента седят пред вас. Те са тук, за да празнуват с вас! Разбрахте ли най-после, че никога не сте сами? Когато приключи тук, тази група от придружители и тази скъпоценна енергия ще мине от другата страна на завесата, но вие ще имате своя собствена група от придружители. Това е групата, с която сте пристигнали тук, придружителите, които седят до ангела, наречен Човек.

Някои от вас не знаят какво търсят. Други са объркани. Ако не знаете какво търсите, има един сигурен начин да си помогнете и да създадете по-добра комуникативна връзка. Седнете някъде сами. Започнете разговор със своите ангели и водачи. Не се опитвайте да анализирате колко на брой от тях са тук. Дуалността не ви позволява да видите своята енергия в тях! Не е нужно да знаете техните имена. Просто им кажете, че ги обичате! Кажете им, че ги обичате и след това се облегнете назад. Ще ги почувствате! Това е началото на разпознаването и на двупосочния обмен на любовта. Мислехте ли, че любовта е еднопосочна? Ако сте го мислили, старата енергия наистина ви е заблудила. Кажете им, че ги обичате и след това останете безмълвни. Не се изненадвайте, ако чуете плясък на криле! Търсите знак от Бога, нали? Останете сами и наблюдавайте какво се случва. Бъдете тихи и неподвижни и знайте, че ВИЕ сте Бог. СЕМЕЙСТВОТО винаги е тук.

Това е моментът, в който искаме да докоснем сърцата ви. Вашата група от придружители е тук. Те са заели своето място. Всичко е готово. Намерението е чисто, затова казваме: нека лечението започне сега! Нека, докато четете това, то се излее във вас и в членовете на семейството, които са се събрали тук. Посланията, които ще пристигнат утре от различни помощници, може да ви докоснат по начина, за който сте молили [говори за втория ден от двудневния семинар на Крион]. Нека в живота ви всички части на пъзела отидат по местата си. Почувствайте зареждането с енергия от Духа сега! Нека лечението започне!
Нека неопределеността на вашия живот и на вашето бъдеще да започне да се изяснява по нов и скъпоценен начин. Чуйте се как произнасяте: "Ето, вече знам какво ще се случи! Може и да не съм наясно с подробностите, но от дълбочината на моята Божественост знам, че то идва от Божията любов, което означава, че аз съм партньор в това." Ето за това дойдохте, нали? За да чуете тази истина. За това четете тези думи, нали? Не мислите ли, че знаем кой е тук? Ето затова дойдохте. Чувствайте се пълни с енергия, защото в тези последни моменти от посланието семейството ви казва: "Ние ви обичаме!"
Отдаваме силната си почит на семейството пред нас, защото чувстваме, че то започва да ни отвръща със своята любов. Знаете ли колко е важно това за нас? Семейството от моята страна на завесата, което изпълва това помещение, седи и поглъща емоцията и любовта, които вие ни изпращате! Не искаме да си тръгваме!

Ето по този начин честваме тези, които са в това помещение и четат тези думи в момента, когато са лекувани по много начини. Това е причината, заради която дойдохте, и това е причината, която ви доведе до тази книга. Отдаваме своята почит на ангелите в тази зала и около столовете на тези, които четат написаното - ангелите, които защитават ангела от семейството, който се е престорил на човек. Вече сте чували това. Най-трудното нещо, което правим, е да си тръгнем. Благодаря ви за това, че ни поканихте. Събираме своите чаши, пълни със сълзи на радост, чашите, които използвахме, за да умием стъпалата ви, и си тръгваме.
Нека нашите думите за сбогом бъдат и поздрав към вас, защото всичко съществува в кръг.
Приветствам ви, скъпи мои! Ние ви обичаме!
И това е така.
Крион
Категория: Книга 8: Преминаване на границата | Добавил: Бонд
Разгледан: 1138 | Рейтинг: 0.0/0
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   3.235.108.188          Събота          06.03.2021, 05:17