Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)21:53
07.05.2021
Петък
3.92.96.236


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 8: Преминаване на границата


Книга 7: Писма от дома Книга 8: Преминаване на границата Книга 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Науката
Много пъти сме говорили за науката. Ставало е дума за физиката, химията и ДНК. Те олицетворяват по-голямата част от "кутийките" на мисълта, които ще започнат да се сгромолясват. [Ще бъдат премахвани бариерите на старата мисъл.] Почакайте, за да видите какво ще правят децата! Нека да ви разкажа за най-старата наука на тази планета: изучаването на магнитните полета на вашата Слънчева система и на реакцията на вашата клетъчна химия по време на раждането - настройката между магнитната и кристалната решетка по начина, по които е определена от Слънчевата система в момента на вашето раждане. Тази магнитна поредица от инструкции и команди достига до кристалната обвивка на ДНК. Точно сега ги притежавате. Това е най-старата наука на планетата и се нарича астрология.

Магнетизмът, клетъчната химия, отпечатъците на живота и кармичните атрибути - всичко това е свързано с изучаването на магнетизма и гравитационните характеристики на вашата Слънчева система. Различните типове на човешката личност се развиват и са свързани със система, която е била създадена така, че вие, един и същ вид хора, да имате големи различия помежду си! И въпреки това, тази най-стара наука на планетата се изплъзва от вниманието на учените на този континент [Северна Америка]. Ще дойде време, скъпи мои, когато астрологията ще започне да си възвръща доверието от страна на повечето учени. Защо такова нещо ще се случи? То ще бъде резултат от пълното разчитане на човешкия геном и на моделите и аномалиите, скрити в него. И когато учените видят загадката, те ще се заемат с изследване на причината.

Вижте какви са съвременните учени в сравнение с енергията, която имаха преди Хармоничната конвергенция от 1987 г. Погледнете астрономите! Каква беше основната цел на техните занимания преди десет години и каква е тя сега? Какъв е предметът на многобройните изследвания в областта на астрономията в момента, 1999 г.? Отриването на живот във Вселената! Откриването на нови планети се превърна в състезание [нещо, което не беше така преди десет години - до момента на провеждането на този сеанс са открити 22 планети]. Защо? За да се види дали някоя от тях не е разположена в "зоната на комфорта", в който се намира Земята, и за да бъдат изследвани за наличието на живот върху тях.

Това търсене се превърна в основата на науката! Сондите, изпращани към Червената планета, разполагат с апаратура за установяването на форми на живот. Предполага се, че дори върху луната на Юпитер, в нейните океани, има форми на живот и астрономите с нетърпение очакват да стигнат дотам. Ако бяхте изказали подобно предположение преди десет години, щяхте да станете за смях, А ако още десет години по-назад във времето обсъждахте възможността за наличието на други форми на живот във вашата Слънчева система, щяхте да бъдете изхвърлени от стаята! Ето колко далече сте стигнали. Причината за тази промяна на отношението? Ускоряването на откритията и промяната на същността на съзнанието и на мисленето на човека. Спомняте ли си какво казахме през 1993 г.? Казахме: "Напълно е възможно днешните фантазии да се превърнат в утрешната наука." Е, добре дошли в утрешния ден!

Помислете какво могат да донесат следващите 12 години. Науката ще открие Божествеността на границата между хилядолетията и ще има възможността да я нарече това, което тя наистина представлява. Някои ще го осъзнаят, а други - не. Нещо повече, когато накрая открият, че намерението и съзнанието на човека притежават енергия, ще открият и нещо, което не са очаквали. Когато открият научните закономерности, които са в основата на енергията на съзнанието, може да се изненадат, но логиката на това откритие ще постави много неща на местата им във връзка с начина, по който работи тялото - как функционира материята, как функционира Бога. Имаше време, когато вие вярвахте, че Бог и науката са разделени от голяма пропаст. Ще дойде време, скъпи мои, когато ще се смеете над тази идея.

Искам да ви кажа колко много радост има тук! Сега искам да спра за миг. Защо дойдохте тази вечер тук? Защо четете това? Притежаваше ли цел или надежда вашият живот, когато дойдохте тук или когато взехте тази книга? Защо не изразите своето намерение за това точно сега? Трябва да знаете, че исканите от вас неща във връзка с по-високата вибрация, лечението, мира и по-доброто познаване на Висшия Аз, могат да ви бъдат осигурени точно в този момент. И тези неща, скъпи мои, ще бъдат последвани от синхронията, която желаете в своя живот. О, нещата невинаги могат да се подредят така, както сте си ги представяли, но отново ви казваме да не стоите пред Духа и да не го молите за дърво, когато можем да ви дадем цяла гора! Не определяйте начина, по който Бог ще ви помогне, защото ограничавате резултата! Вместо това го оставете да се случи. Седнете пред Духа, разпознайте семейството и кажете: „Скъпи Дух, какво искаш да разбера?" Кажете тези неща, за да можем да ви предадем информацията, която е Божествена за живота ви!

Скъпи мои, може би преживявате някаква травма, изпитание, трудност? В такъв случай им се радвайте! Можете ли да го направите? Моят партньор е напълно коректен, когато казва, че ако се радвате на трудностите и проблемите с чисто сърце, се запалва вътрешен лъч светлина и вие се превръщате в катализатор за решенията в своя живот. Той ви носи синхронността, отговорите и решенията - и благодарение на него се развива един нов човек. Нека да ви кажа за страстите, които се променят върху тази планета. Хора, някои от вас са дошли на Земята с шаблон, който е бил напълно и изцяло променен с помощта на намерението, което вие сте изразили. Повечето от нещата, които преди сте желаели, обичали, ценели и сте смятали за важни, сега ги няма. Вместо това настъпва пълна промяна и сега се интересувате от хората. Започвате да се интересувате от семейството, създавате връзки и общности - една семейна мрежа. Когато установите, че желанията ви се променят, това със сигурност е знак за човек, вибриращ на по-високо ниво.
Категория: Книга 8: Преминаване на границата | Добавил: Бонд
Разгледан: 712 | Рейтинг: 0.0/0
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   3.92.96.236          Петък          07.05.2021, 21:53