Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)04:44
06.03.2021
Събота
3.235.108.188


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 8: Преминаване на границата


Книга 7: Писма от домаКнига 8: Преминаване на границатаКнига 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Мостът
Мостът на мечовете е метафора, нали? Мостът се простира над каньона между старата и новата енергия. Мечовете са кръстосани над главата ви, както по време на многобройните празненства, които се организират в чест на воините. Някои си представят, че самите мечове образуват моста, но Мостът е чистото намерение. Мечовете са балдахинът. "Воини на Светлината” е името, с което наричате себе си, нарекли сте това война между старата и новата енергия. Не се шокирайте и изненадвайте, ако тази война не е приключила. Всъщност, в някои случаи, битката тепърва започва! Наречете я последната битка, ако искате, защото тя отново е олицетворение на борбата между старата парадигма на властта и контрола, на стария отпечатък на това, което можеше да се случи, срещу една нова, неочаквана енергия на цялостността, мъдростта и мирната цел.

Пропастта представлява пълната промяна на потенциала на човешкото съзнание, промяна, която ще пренапише историята за края на човека и ще го превърне в история за едно ново начало.
Над пропастта между старото и новото наистина е прехвърлен Мостът на мечовете. Погледнете какво олицетворява мечът Истината! Мечът Е истината. Мечът пее с вибрациите на сърдечната чакра, която в музиката е нотата фа. Преминаването през Моста на мечовете е и преход в едно ново хилядолетие и в една нова енергия, която трябва да бъде свързана с ИСТИНАТА.

В предишните ченълинги ви дадохме информация за различните видове енергия, които скоро ще бъдат заземени. Говорихме за това по какъв начин се активират енергиите на планетата, като един от най-добрите метода е с помощта на вашата Слънчева система. Говорихме за енергиите на затъмненията и на кометите. Сега, даже още тази година, в рамките на предстоящото подреждане на планетите в една линия [говори за парада на планетите през май 2000 година], енергията, която трябва да ви бъде дадена, може да се назове с една дума: МАЙКА.

Някои от вас казаха, че това е женска енергия. Това не е цялата история. Това е енергията НА МАЙКАТА. Тя няма нищо общо с половите различия. Това е енергия, която ще разберат всички хора, тъй като е свързана с грижата, отглеждането, нежността и покоя. Това е енергията на началото на баланса на планетата и тя закъсня. Това е енергия, която ще допълни и това, което става с еволюцията на човешкото съзнание.
Категория: Книга 8: Преминаване на границата | Добавил: Бонд
Разгледан: 704 | Рейтинг: 0.0/0
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   3.235.108.188          Събота          06.03.2021, 04:44