Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)04:30
22.06.2024
Събота
34.239.170.244


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 8: Преминаване на границата


Книга 7: Писма от дома Книга 8: Преминаване на границата Книга 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Метафората за енергийния кръг

За миг си представете кръг от енергия. Задръжте образа му и ако искате, си го представете във вид на поничка, така че да е с обемно измерение. В кръга от енергия има сила. Наречете я "жизнена сила" и я оставете да тече вътре в структурата на поничката с постоянна скорост. Това е жизнената сила на човечеството. Освен това олицетворява и реалността на хората. Тази визуализация е вашата реалност - една неизменяема енергия, енергия, която наистина се върти в кръг. И обикаля вечно.

Някои оприличиха тази метафора на влака, който се върти по един и същ коловоз отново и отново. Той никога не се променя. Винаги е същият влак и винаги се движи със същата скорост. Въпреки че този влак притежава много измерения, човекът вижда само четири: височина, дълбочина, ширина и време. Останалите измерения, които човекът не вижда във влака, са:

(1) способността да се погледне през прозореца на влака и да се видят нещата, които прелитат край него;

(2) контролирането на скоростта на локомотива;

(3) способността да погледнете коловоза пред вас; и

(4) съставът на влака.

Има и други, но тези олицетворяват метафората за четирите допълнителни измерения, които съществуват, но вие не можете да видите.

По време на последния сеанс споменахме факта, че всички неща са циклични и че дори пътищата, които според вас се губят в безкрайността, такива като вашия живот например, също са циклични, вървят в кръг. Казахме ви, че не съществуват прави линии. Линиите, които изглеждат прави, се извиват, за да се съединят с другия си край. Ето защо времето и реалността са кръгли. Това е причината, поради която могат да бъдат измерени възможностите за вашето бъдеще и пророчествата да се сбъднат - защото потенциалните възможности в кръга постоянно се връщат като познати неща в рамките на константата. И тъй, вместо едно бъдеще, което чезне в хоризонта като непозната загадка, вашето бъдеще представлява един голям кръг, който се връща при вас отново и отново. То е част от времето на "сега", за което говорихме в предния сеанс. Това е причината, поради която потенциалните възможности могат да се превърнат в действителност, защото кръгът се връща при енергията, която създава тази потенциална възможност. Тези, които могат да пророкуват, притежават дарбата на реалността между измеренията. Те могат да видят смътно какво има пред влака. Следователно, могат да видят какво има на коловоза пред влака и да ви дадат идея за това, което би могло да се случи.

Потенциалните възможности на енергията се виждат, понеже влакът се движи в кръг и когато по-късно той мине отново през тях, те се превръщат в реалност. Проблемът за тези, които пророкуват, е следният въпрос: Колко пъти влакът ще мине през възможността, преди тя да се превърне в действителност? Следователно, дори добрият пророк може да не познае датата, но събитието все още може да се превърне от възможност в действителност.

На вас ви се струва, че този влак на жизнената сила, "енергийният кръг", никога не се изменя. Енергията е като твърда скала. Можете да протегнете ръка и да я докоснете. Този влак е "Реалност А". Той се намира в движение безбройни еони от време и пророците го използват, за да създават своите предсказания, за които говорихме преди малко. Докато кръгът продължава да се разгръща в Реалност А, възможностите постепенно се превръщат в проявление на собственото си творение и кръгът поражда реалността, която съответства на предреченото от пророците. Помислете за своята реалност на Земята. Тя ви изглежда неизменна и траеща вечно. Тя е нещо, на което можете да разчитате - нещо към което можете да протегнете ръка и да го докоснете. За някои това е основополагащата енергия на жизнената сила, която е в основата на битието. Някои от вас могат да я нарекат атрибутите на Космическата решетка, за които вече сме говорили. Тя винаги е постоянна, винаги е могъща, винаги е тук. Вие наистина сте привикнали към нея.

Категория: Книга 8: Преминаване на границата | Добавил: Бонд
Разгледан: 1350 | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   34.239.170.244          Събота          22.06.2024, 04:30