Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)23:09
15.06.2024
Събота
34.239.170.244


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 8: Преминаване на границата


Книга 7: Писма от дома Книга 8: Преминаване на границата Книга 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Материя

Материя: Материята също е изменчива и също толкова относителна към реалността, колкото и времето. О, тя е свързана с правила, вие просто все още не ги познавате. Крион вече е говорил, че материята също е в кръг. Нека да го дефинирам сега за вас: тя не е кръг. Материята и биологията, съзнанието и жизнената сила са в затворена верига. "Крион, каква е разликата между кръга и затворената верига?" Ето каква е разликата: кръгът не притежава начална точка. Той винаги се движи равномерно с енергията. При него няма отклонение. Една затворена електрическа верига би показала обаче връщане към източника. Следователно, ние сме тук, за да ви кажем, че вашите учени накрая ще открият вериги във всичко в основните елементи на материята. И най-малките елементи, които успеят да открият, ще притежават вериги. Това ще даде отговор на някои от най-големите въпроси - защо между ядрото и електронните облаци има толкова много пространство? Търсете веригите!

В биологията вече сте открили някои от тях и това е само началото. Какво си помислихте, когато учените откриха, че ДНК не е просто нишка [информация, която ви представихме в Част I на тази поредица]? Какво ви говори това сега за ДНК? Тя е верига! Защо според вас тя трябва да е верига? Тя е такава, защото трябва да пренася ток! ДНК, следователно, е малък електромотор. Този двигател е чувствителен към магнитните полета, тъй като токът, пренасян в електрическата верига, генерира собствено магнитно поле. Сега разбирате ли по какъв начин кристалната обвивка може по магнитен начин да промени ДНК с помощта на "пробуждащи" линии, пресичащи енергийния поток [техническото обсъждане, което Крион даде в Част I от тази серия]? Започва ли да ви се изяснява картината? Вашата нова реалност ви дава контрол върху собствената ви ДНК! Помнете, че съзнанието може да промени материята. Попитайте квантовите физици за това. И докато все още обсъждаме този въпрос, спомнете си също така, че НАМЕРЕНИЕТО е съзнанието.

"Добре, Крион, за мен материята е материя. Тя винаги се държи по един и същи начин и е неизменна. Наистина не мога да разбера цялата тази научна проблематика." Много добре, защото сега ще ви дадем пример за тези на планетата, които я променят пред очите ви по своя воля! Достатъчно реално ли е за вас? Сега говорим за аватарите, които са тук - тези, които с помощта на НАМЕРЕНИЕТО могат да създават и променят материята сякаш от нищото. Говорим за аватара Сай Баба и за други, за които не сте чували, които притежават същите качества. Ако можете да ги видите, ще бъдете удивени. Тези от вас, които искат да видят, почувстват, докосват и разберат, че материята съществува, трябва да преосмислят реалността на материята. Преди години ви казахме, че притежавате значителни способности по отношение на материята. Скъпи мои, не е нужно да бъдете аватар. Нека ви попитам следното:

"Какво според вас ще стане, когато в живота ви се случи чудото на изцелението?" Няма значение към каква духовна група принадлежите или какво е името върху вратата на сградата, в която се намирате. Виждате ли, всички тези хора вътре в себе си притежават Божественото човешко семейство. Когато призоват Божията любов, когато изразят своето чисто "намерение", ще станат чудеса. И когато счупените кости се наместят и зараснат, когато тъканта се появява там, където никога не я е имало, когато туморите изчезват, какво според вас се случва? В този кръг на живота като кристален жезъл влизат "намерението", "съзнанието" и "Божествеността" и го пренасят в друга реалност! Когато това стане, сте свидетели на чудо. Когато това се случи, се осъществява промяна в материята и биологията! Тези, които бяха с физически недостатъци, а сега като по чудо могат да ходят с кости, които никога не са имали, са изменили материята! Това е Божествено, това е чудо! То е резултат от Божествеността в човешкото същество и променя реалността.

Категория: Книга 8: Преминаване на границата | Добавил: Бонд
Разгледан: 1034 | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   34.239.170.244          Събота          15.06.2024, 23:09