Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)21:40
07.05.2021
Петък
3.92.96.236


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 8: Преминаване на границата


Книга 7: Писма от дома Книга 8: Преминаване на границата Книга 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Куфарът с инструментите - страхът
- Какъв е този стар куфар със странна форма, Уо? - Ангелът повдига куфара и го отваря. - Какво има в него?

- Ами, г-н Ангел по багажа, това са моите инструменти.

Уо започва да се чувства малко глупаво почти за всичко, което е сложил вътре, но ще трябва да мине през проверката на целия багаж, ангелът ще прегледа всички негови куфари и няма измъкване. Ситуацията прилича на някаква митническа проверка при влизане в нова страна.

- Твоите инструменти? - пита ангелът.

- Да - казва притеснително Уо.

От чантата, която ангелът е отворил, се подава огромна лопата.

- Уо, за какво ти е тази лопата? Какво ще правиш с нея?

Ангелът чака, докато Уо събира мислите си и се опитва да обясни.

- Ами… - Кой да знае, че ще си има такива неприятности, но той прочиства гърлото си и продължава. - Аз, хммм, знам за промените, които предстоят да се случат със Земята, и искам да мога да се измъкна, ако съм затрупан.

Поглежда към ангела като дете, което е хванато в момента, в който бърка в кутията със сладкишите. След това продължава:

- През следващата седмица предстои голяма промяна на Земята [говори за слънчевото затъмнение от 11 август 1999 г.]. Не знам какво ще се случи, но хората казват, че ще има много силни земетресения и аз трябваше да взема със себе си лопатата и някои други инструменти. Можеш ли да ме виниш за това? Това са духовни събития на Земята, затова на мен ми беше нужна лопата!

Уо знае, че обяснението му не звучи убедително, но ангелът само му кима и изважда от чантата лопатата и останалите тежки инструменти - инструменти, които ще свършат работа, ако се налага на човек да си помогне, когато е затрупан. Уо не казва нищо. Знае, че ангелът е прав. Всичко произтича от страха, а той не е присъщ на човек със статуса на извисяването.

* * *

Нека отново спрем за миг нашия разказ...

Скъпи мои, нека поговорим за това, което предстои да се случи следващата седмица и нека отпразнуваме този Прозорец! Прозорецът започва на 11 август 1999 г. Какво знаете за нумерологията на Прозореца? Нека поговорим за това, за което може би не сте се сетили. Какво представлява енергията на Крион? Какво беше числото, което ви беше дадено преди десет години? Това бяха добри новини, тази енергия на завършването, на любовта и послание за цялото човечество. Енергията, която беше определена като "главното число на Крион - 11". То отговаря и е свързано с това, за което се отнася вашето 11:11. Това беше времето, когато бяхте попитани като хора дали моментът е подходящ за осъществяването на еволюция на вашата ДНК - нещо, което не се е променяло от хиляди години. Ако помислите за своето ново обещание, ще видите, че през него като червена нишка преминава главното число 11. Ето защо моето число съответства на вашето позволение 11:11.

Сега искам да се спра по-подробно на следното. Първоначалният Прозорец започва със затъмнението на 11 август 1999 г. [което се наблюдава в други части на света, но не и в Америка, където се провежда този ченълинг]. Това слънчево затъмнение притежава удивителна енергия и то поставя началото и на Прозореца на подреждането на планетите. Нека разгледаме нумерологически Прозореца на подреждането на планетите. Слънцето се намира в единадесетгодишен цикъл. Знаехте ли това? Попитайте своите учени. Единадесетгодишният цикъл е свързан с лъчението и яркостта на светилото и в момента то се намира в своя пик по яркост. Енергията достига своя пик на единадесет години. Това е първото 11.

Това ще стане на 11-ия ден от този месец. Това е второто 11. Сега ви моля да съберете числата от пълната дата и да не забравяте, че когато ги събирате, никога не трябва да събирате цифрите от едно главно число. Съберете 1+9+9+9 + (11) + 8 и когато ги редуцирате до обикновено число (от 47), се получава 11! Получават се три числа 11, подредени в редица, а вие трябва да празнувате! Не ви трябва никаква лопата. Напротив, време е за празник!

Време е на планетата да бъде доставена нова енергия. Последният път, когато това стана, беше, когато кометата Хейл-Боп мина покрай Земята. Нумерологичните изчисления на датата, по време на която кометата беше най-близо до Земята, дадоха свещеното число 7, въпреки че много хора се страхуваха, трепереха и бягаха към планините. И сега е така. Уо не се нуждае от лопата, тя не е нужна и на вас! Празнувайте астрономията! Празнувайте подреждането в една линия - въпреки че с него са свързани страховити предсказания. Не всичко е такова, каквото изглежда.

А каква ще бъде енергията, която трябва да бъде заземена на 11 август 1999г.? Това ще бъде началото на проявата на женската енергия, от която планетата в момента отчаяно се нуждае, за да балансира тези, които са тук, я за да зареди с енергия децата, които по самата си същност притежават атрибутите на духовната еволюция на човека - качества, за които лично вие дадохте своето позволение на 11:11.

Категория: Книга 8: Преминаване на границата | Добавил: Бонд
Разгледан: 691 | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   3.92.96.236          Петък          07.05.2021, 21:40