Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)11:30
07.03.2021
Неделя
3.220.231.235


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 8: Преминаване на границата


Книга 7: Писма от домаКнига 8: Преминаване на границатаКнига 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Краят на старото ... Планът е разкрит
Ченълинг на живо
Буена Парк, Калифорния -
декември 1999 г.

Текстът от този сеанс на живо беше редактиран, като към него са добавени думи и изрази, за да стане по-ясен и разбираем за читателя.
Поздравления, скъпи мои. АЗ СЪМ Крион от Магнитната служба. Бихме искали да отделим една минута, за да отпразнуваме това, което се случва тук, в това помещение. За тези от вас, които могат да усетят енергията и да видят цветовете, които искат да знаят кой ги посещава днес, те осъзнават, че това място се изпълва и от една голяма група придружители. Това е група от завършващи и наскоро починали хора. Цяла група от семейството се излива в тази зала, защото вие я повикахте. Те искат да напълнят помещението, пътеките между редиците. Тук днес те са много повече откогато и да било преди, на който и да било друг сеанс.
За тези от вас, които усещат енергията - ще започнете да усещате присъствието на Духа тук. Казваме ви, както сме ви казвали толкова много пъти досега: "Нека доказателството за реалността на това, което се случва сега, бъде енергията, която ви изпълва в момента." Тук ние говорим не просто на хората или на някакви чужди на вид за нас същности от нашата страна на завесата. Не. Говорим за СЕМЕЙСТВОТО. И ще ви повторим пак това, ангели, даващи си вид на хора. Слушайте: вие сте точно като нас! Единствената разлика между нас и вас е, че вие вършите работата, а ние ви подкрепяме.

Скъпи членове на семейството, подобно на самите нас, и вие сте вечни и в двете посоки. Не е имало начало за вашето съществуване и няма да има край. Божествената искра, която е вътре във вас, го знае много добре! За всеки от вас ще дойде време, когато в края на това прераждане ще има шанс да изпита страха от това, което наричате смърт. И въпреки това, много от присъстващите в тази зала ще й смигнат и ще я познаят като нещо, през което са преминавали в течение на хиляди години. В смъртта няма болка. Тя е просто едно преобразуване на енергията - на една енергия в друга. Когато отново я почувствате, мигновено ще разберете, че това е поздрав с "Добре дошли у дома". Казваме ви това, членове на семейството, защото искаме да разберете колко сериозно и дълбоко работите на тази планета.

През последните 11 години ви дадохме много информация. Няколко пъти я обобщавахме, представяйки пред вас няколко проблема. Тази вечер искаме още веднъж да ви предадем не просто серия от инструкции или да ви представим вариантите за бъдещето, а да организираме един истински празник на приключването. Защото всеки от вас тук - дори и тези, които не вярват, че това послание може да идва от другата страна на завесата - като член на семейството играе роля в извършващата се промяна на съзнанието на планетата Земя. Това е последният път през това хилядолетие, когато тази същност, наречена Крион, ще се обърне към такава група от хора. Вие може да попитате: "Какво иска да ни каже Крион?" А аз ще отвърна: "Благодаря ви!" Благодаря ви, че позволихте на Божествеността вътре във вас да нарасне до степен, при която променя вибрационното ниво на самото ви същество. Благодаря ви, лечители, че позволихте енергията да тече през вас и че изразихте своето намерение тя да се излее върху хората.  Благодаря и на теб, работнико на Светлината, за това, че слушаш думи, идващи от другата страна на завесата, и че разпознаваш СЕМЕЙСТВОТО. Благодаря ти, работнико на Светлината, за посланието с истината на ЛЮБОВТА. Благодаря ти, ангеле, наречен човек, за подобряването на Земята!

Някои от вас могат да кажат: "Не определям себе си като лечител или дори като работник на Светлината. Нямам никаква представа какво правя за планетата." Ще ви кажа какво правите. Вие носите Светлина, която е толкова ярка, че ние можем да я видим и от нашата страна на завесата! Всеки човек, който е изразил своето намерение да открие искрата на Божествеността вътре в себе си, е създал духовна светлина. Възможно е понякога да помолите за намерението да откриете своята светлина, а след това да се чудите дали я притежавате. Нека няма по-голямо доказателство за факта, че сте получили онова, за което сте помолили, от връхлитащите ви проблеми, след като сте изразили своето намерение! Искате да знаете дали те ще продължават да ви се стоварват на главата! Да, ще продължат! [смях] Понякога може би ще питате: "Защо се налага да преминавам през такива изпитания?” Скъпи мои, имаме няколко думи за вас и се надяваме, че ще разберете метафората: "Желязото кове желязото.” Ако ще стоите с изправена глава и ще носите тази светлина, ще се наложи да преминете през процеса на изковаването. Всеки от вас има различни степени на изпитания в различни области и всеки път, когато преминавате през тях, ние ви казваме: "Вие не сте сами!” Но трябва да знаете, че преминавайки през тях, издигате нивото на своите вибрации.

Знаете ли колко голяма е радостта в тази зала в момента? По време на днешния ченълинг някои от вас ще усетят членовете на семейството, които са около вас и зад вас. Читателю, мислиш ли, че си останал извън този процес? Цялото това послание е предназначено за СЕГА и за записа от сеанса. Ето защо тази радост и този празник са за ВСИЧКИ, които го слушат и четат в НАСТОЯЩИЯ МОМЕНТ, в който то е представено.
Някои от вас ще разберат, че преди да си тръгнете оттук или да станете от мястото, на което четете тези думи, стъпалата ви са били умити. Тази група от същности, която наричате Крион, която е влюбена във вас, не следва някакъв план или дневен ред. Не искаме от вас да правите нещо. Искаме само да бъдете тук и да ни позволите да изразяваме своето възхищение към вас. Искаме да сте тук и да бъдете почитани. Искаме да разберете нашата любов към вас заради това, което сте направили за планетата.

Знаете ли, никога не сме го очаквали - начинът, по който нещата се завъртяха. Хората са тук от хиляди години и възможността за поставяне на край на проверката изглеждаше заложена от вашата енергия. Нищо никога не се променяше и по всичко изглеждаше, че експериментът с енергията от процеса за формирането на човека на Земята наближава своя край, предизвикан от всички вас, благодарение на факта, че карахте своя "влак на реалността" по един и същ коловоз година след година. Но сега... сте тук и броени дни ви делят от границата [2000 година] и всичко се промени!

Цялото човечество, целият Дух, цялото семейство (това, което наричате Бог) знаеха за границата - началото на края на времето. Всъщност вече сме почти в края на проверката за тази планета, а вие можете да погледнете календарите на примитивните и аборигенните народи и да го видите навсякъде в тях! Предсказали са ви го и вашите най-велики прорицатели. Искате да знаете кога ще настъпи краят - кога трябва да приключи проверката? Трябваше да започне около 1998 г., да достигне своята кулминация точно в този момент и да приключи до 2012 година. Стартирайки сега и продължавайки 12 години, тя трябваше да бъде завършекът на всичко, което някога е било за хората.

Звучи твърде грандиозно, нали? И все пак, вие никога не сте го чували от тази сцена, скъпи мои. Било е записано ясно в повечето Свещени писания. Било ви е предадено като послание на най-различни езици. Дошло е до вас от древността, чрез аборигените, аватарите и шаманите. Всички те са ви казвали с помощта на най-различни учения и доктрини, че така ще бъде! И все пак, тази вечер седите тук напълно спокойни. Вместо свят, който се разпада и се пука по шевовете си, виждаме свят, който е почти готов да обедини различните си части в едно цяло. И вие се чудите защо сме дошли при вас и седим в краката ви? Границата е само на няколко часа оттук!
Категория: Книга 8: Преминаване на границата | Добавил: Бонд
Разгледан: 885 | Рейтинг: 0.0/0
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   3.220.231.235          Неделя          07.03.2021, 11:30