Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)18:54
06.03.2021
Събота
3.235.11.178


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 8: Преминаване на границата


Книга 7: Писма от домаКнига 8: Преминаване на границатаКнига 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Картата - посоката
- Ами, естествено, трябва да имам карта, за да знам накъде съм тръгнал! Тази карта ми е дадена от един духовен водач, за да я сложа в чантата с духовния багаж. Даде ми я шаман от най-висок ранг.

Това изглежда логично. Ангелът със сигурност ще му остави картата, която да го води в непознатите земи - особено щом е духовна карта.

- Нека да видим - отбелязва ангелът. - Нека погледнем в тази карта, Уо.

Уо се оживява и взима картата от ангела. Той се гордее с тази своя придобивка и чувства, че има всички основания да я запази и да я вземе със себе си. Разстила я в цялото и великолепие на пода пред ангела, за да може да я разгледа. Картата е абсолютно празна! На нея няма нищо! Ангелът се усмихва. Уо е шокиран.

- А, да, мисля, че познавам този шаман - произнася замислено ангелът, - Той наистина е много мъдър човек. Махни картата, Уо. Няма да ти е нужна.

Уо не разбира.

- Защо един шаман ще ми даде празна карта, след като знае, че отивам в напълно непозната и неизследвана територия? - пита Уо. - Територия, в която само един шаман е в състояние да ме води.

* * *

Нека спрем за миг своя разказ. Мисля, че някои от вас, които са тук и слушат и четат, вече знаят отговора на този дълбок въпрос. Учението, скъпи мои, е следното. Картата е метафора на вашия път. Моля ви да си представите своя път. Вие го виждате опънат пред вас - права, тясна линия, която се губи в безкрайността. И както вече ви казахме, вашият път не е загадката, за която го приемате. Вашият път не се губи в безкрайната далечина - той представлява затворена верига, кръг. Вече сме ви говорили за синхронните събития върху вашия път, пътят-кръг. Много от останалите членове на семейството също вървят по своя път с чисто намерение, обикалят по концентрични кръгове както над вас, така и под вас. Някои са вътре във вашия кръг, а някои са извън него. Всички кръгове се въртят в различни посоки. Това е сложността на съ-творчеството и синхронията. Говорили сме ви за това, че пътят е затворена крива. Говорили сме ви за честта и любовта, които са свързани с него. Разбирате ли, този духовен път е далеч по-кратък отколкото си мислите и вие вървите непрекъснато по една и съща земя. Ето защо онези, които са мъдри в своето просветление, започват да се чувстват удобно на него и той им е познат. Пътят не е загадка, не е мистерия и не е нужна карта. Защото продължавате да се движите по една и съща духовна земя, но това е земя, която е очевидна само за тези, които вибрират с висока честота. Ето оттук идва покоят, разбирате ли? Усещането за нещо познато, ви казва: "Вече съм бил тук. Вече съм правил това - то ми е познато, то е нещо хубаво, а аз знам какво да правя."

Да се върнем на Уо - той казва: "Защо един шаман ще ми даде празна карта, след като знае, че отивам в напълно непозната и неизследвана територия? Територия, през която само един шаман е в състояние да ме води."

Новият шаман, със съвършената вътрешна карта, е Уо. Той е прав. Само един шаман може да го води и той е бил ръкоположен и посветен от своето чисто намерение да се движи в своя съвършен духовен Аз. Сега Уо е собственият си съветник. Той е собствената си карта.

Категория: Книга 8: Преминаване на границата | Добавил: Бонд
Разгледан: 625 | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   3.235.11.178          Събота          06.03.2021, 18:54