Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)04:29
06.03.2021
Събота
3.235.108.188


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 8: Преминаване на границата


Книга 7: Писма от домаКнига 8: Преминаване на границатаКнига 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Какво следва?
През последните дванайсет ГОДИНИ се подготвяте за танца и ето ви сега! Сега се каните да се впуснете в действието на това ново време. Работници на Светлината, не прекарахте ли последните дванайсет години, чувствайки се с вързани ръце, изпълнени с тревога, натъкващи се на препятствия, в процес на обновление? Някои от вас се будеха по всяко време и се чудеха защо не могат да спят. Лечители, обърнахте ли внимание на това? Нещата ще се променят! Много от вашите споразумения очакваха новата енергия. Ако в миналото сте усещали, че нещо ви дърпа назад, това наистина е било така. Може би сте изпитвали разочарование, че нещата не се развиват по начина, по който сте очаквали? Границата е била далече. Вие не сте били готови. Вашето намерение изпреварваше енергията, в която се намирахте, но сега сте в енергията, която самите вие създадохте - най-накрая! Вече разполагате с това, което искахте. Границата е прекосена, с което поставихте началото на една нова парадигма за своя живот и планетата Земя.

Колесницата на новата енергия е тук, за да ви отведе в едва нова земя. Със своето оживяване, тя започва да се нуждае от повече енергия. Наричате себе си "работници на Светлината"? Добре, време е да се залавяте за работа. А освен това си мислехте, че сте готови, нали? Ще започнете да виждате резултати и това е разликата между нещата, каквито бяха, и тези, каквито могат да бъдат. Колко скоро? Промяната на енергията няма да стане за миг. Точно както и всяка друга промяна върху планетата, тя ще отнеме време и трябва да бъде подпомогната от волята, работата и съзнанието на хората върху нея. Свързана е и с цялото количество енергия, което ще бъде доставено на Земята, майчината енергия, нежността, синхронията. Сега тази енергия може да ви бъде дадена лично, на всеки от вас, по приятен и мъдър начин, а не да ви връхлита и да ви "удря по главата", както това ставаше в миналото.

Помолихте за нов начин на работа с Духа. Сега потърсете доказателствата за него и празнувайте! Не ни казвайте как да го направим. Не казвайте на своите водачи как да решат даден проблем в живота ви! Вместо това бъдете партньор в процеса. Представете си го като вече осъществен. Представете си себе си, изпълнени с покой, седнали на място, където всичко е наред. Позволете на своя партньор [Бог] да осигури средствата, докато вие осигурявате намерението. Нека ви представим няколко удивителни решения с помощта на синхронността, решения, които никога не сте си представяли, но които са с вашето ИМЕ, отпечатано върху тях (защото сте ги създали, преди да пристигнете тук, също както и изпитанията). Наистина! Това е картината на човека, който разбира СЕГА.

Много от вас се канят да преминат от състояние на разочарование и тревожност заради това, че нищо не се случва, към състояние на тревожност заради това, че се случват всевъзможни неща! Сега могат да се отворят много врати, пред вас могат да се разкрият голям брой възможности. Твърде е възможно във вас да започне да се влива енергията на промяната, защото новата енергия я е създала, енергия, която винаги сте търсили за помощ, която сега може да ви даде твърде много неща, от които да избирате! Всички вие сте твърде различни и всеки конкретен случай в тази енергия ще притежава своя специфика. Но ние ви познаваме по име и сега говоря за духовните имена, които всеки от вас притежава. Дори тези, които привидно са се озовали на тази среща съвсем случайно, благодарение на синхронията, ще усетят настъпващите в тях промени. Искате да знаете какво представлява синхронията? Тя е да бъдеш тук и да слушаш и четеш тези думи! Това са нещата, които можете да погледнете и да видите в своята реалност.

Благословен е този, който слуша и чете и не вярва нито дума, защото това е човекът, за когото вероятността да промени света е най-голяма! Погледнете човешката история. Много често този, който се съпротивлява най-силно на новата енергия, по-късно се превръща в неин най-ревностен защитник. Това говори за ДУХОВНО СПОРАЗУМЕНИЕ! Много често тези, които в началото проявяват най-силен скептицизъм, впоследствие се превръщат в най-добрите работници! Понякога духовните споразумения изискват този вид вътрешно изследване, преди да се проявят. Ето защо никак не е случайно, че тук присъстват членове на семейството, които са изпълнени със съмнение (както и сред тези, които четат това). Обичаме ги също толкова силно, колкото и вас!

Категория: Книга 8: Преминаване на границата | Добавил: Бонд
Разгледан: 615 | Рейтинг: 0.0/0
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   3.235.108.188          Събота          06.03.2021, 04:29