Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)19:48
06.03.2021
Събота
3.235.11.178


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 8: Преминаване на границата


Книга 7: Писма от домаКнига 8: Преминаване на границатаКнига 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Изпитанията и новият инструмент
Третият атрибут, който ще се измени значително, е качеството на изпитанието. Искаме да разберете какво представляват механизмите на изпитанията, които до този момент не сме обсъждали пред група от такъв характер. Беше ви казано, че изпитанието е свързано с издигането на нивото на вибрациите на планетата. Наистина е така. Един работник на Светлината използва изпитанието, за да усвои в реално време актуалните уроци, създадени от самия него. Скъпи мои, всичко това е част от издигането на духовната вибрация на планетата, която се измерва на всеки 25 години. Предишното измерване беше през 1987 г„ а последното и окончателно измерване на енергията ще се проведе през 2012 г. След това планетата никога повече няма да бъде отново измервана, но ще продължи да съществува с новата парадигма.

Защото влизате в нова енергия - едно ново човечество, ново предназначение на Земята - и стоите в пресечната точка на всичко това. Възможно е отново да се чудите защо същностите в тази зала едва дочакват, за да се излеят в нея, да застанат до вас и да умият стъпалата ви? "Семейната гордост" е атрибут на любовта, който няма нищо общо с егото и от тази страна на завесата ние изпитваме семейна гордост заради вас! Мислите си, че сте дошли тук, за да ни видите [говори за тези, които присъстват на семинара]? Тук сме дни наред в очакване отново да ви видим и да ви дарим със своята любов още веднъж! Времето, което прекарваме заедно, за нас е също толкова ценно, колкото и за вас.

Изпитанието притежава още един атрибут, за който трябва да знаете. Изпитанията в живота, когато бъдат преминати с мъдростта на духа на любовта, в допълнение към промяната на вибрациите на Земята, правят и нещо абсолютно различно. Мъдрото преминаване през едно изпитание променя и самата същност на вашата дуалност. Ето какво означава това: години наред пребивавате в дуалност, която ви притиска и поставя под съмнение всеки ваш духовен ход. Така трябва и да бъде, защото човешката дуалност е велика сила, поддържаща баланса. Тя е направила възможен непредубедения експеримент.

Дуалността е тази, която ви буди в три сутринта и ви казва: "Ти си нищо, нали знаеш. Не заслужаваш да бъдеш тук." Дуалността е тази, която ви потупва по рамото и ви казва: "Всички тези духовни работи са пълни глупости." Дуалността е тази, която ви подбутва и ви казва: "Нека се тревожим за нещо!" [Смях] Сред вас има хора, които се борят с дуалността всеки ден. Тя носи отговорност за голяма част от това, което чувствате, че ви дърпа назад, а сега разполагаме с нова информация за нея. Човешката дуалност ще започне да се отдалечава от Висшия Аз. За първи път в духовната история на човечеството истинският баланс на дуалността на хората ще се промени. Трябва да го направи, за да позволи осъществяването на процеса на извисяването, за който говорим така често.

Човешката дуалност е тази част от вас, с която сте избрали да дойдете тук и която вибрира с по-ниска честота в сравнение с ангела във вас. Тя е създадена, за да смекчава духовността, която притежавате. Тя е Тома Неверни. Тя е онази част във вас, която поставя под съмнение всички духовни неща и е уместна и балансирана. Както вече сме го обсъждали, магнитната решетка на планетата Земя помага за поддържането на човешката дуалност до степента, в която тя съществува от еони време.

Сега ще ви кажем, че когато преминавате през изпитанието, балансирането на тази дуалност може да се промени и ще се промени. Знаете ли откъде идват страхът, тревогата и съмнението? Идват от тази част във вас, наречена дуалност. Когато решавате проблемите, дуалността ще бъде изтласкана назад и ще промени своя баланс в рамките на вашата духовна структура. Знаете ли какво ще представлява едно човешко същество, когато тя бъде изтласкана на заден план? Това се нарича извисяване! Това е началото на една нова епоха. Знаете ли къде ще я забележите най-напред? В децата. Те имат нещо, което вие нямате. Имат способността да изтласкват дуалността назад. Това е един от атрибутите, с който духовно са пристигнали, защото се раждат със съзнанието, че "заслужават да бъдат тук". Някой от тях ще ви кажат кои са били и защо са тук! Не всички ще бъдат духовни гиганти. Ще продължат да се държат като деца с човешки избор.

Но в този тип хора съществува нещо различно и най-голямата разлика е, че същността на тяхната загриженост за бъдещето на планетата не е властта, нито алчността, не е и ревността. Ето защо при тези деца е различно това, което мнозина наричат "човешка природа". Тези малки човешки същества, чиито свят се люлее заради караниците и виковете на техните родители, няма да напуснат стаята по заповед на родителите, нито ще се пъхнат и скрият под леглото. Напротив, те ще се хванат за крака на своя родител и ще го молят да се аргументира!

Това дете идва на тази планета със силното желание за мирен живот. Следете за това. То вече е налице. Децата на децата видимо ще бъдат още по-различни и с течение на времето ще станете свидетели на третото поколение деца. Те ще искат на планетата да се установи мир, какъвто никога досега не е имало. А нещата, на които сте били свидетели на тази планета в близкото минало, ще се превърнат в нейна древна история... почти в тъмни векове. Тези нови хора няма да приличат на нито едни от онези, които познавате. Следете за това. О, ще отнеме известно време, докато старите си отидат и новите пристигнат, но установяването на това ново поколение е нещо твърде различно. Неговите представители ще изискват толерантност в отношенията между хората, след това в отношенията между отделните страни, както и между различните религии. Ще кажат: "Въпреки че хората и културите са твърде различни, има начин планетата да се обедини." Ще започнат да работят върху някои от най-острите проблеми на човечеството, които до този момент не са били решени. И вие ще станете свидетели как решенията на световните проблеми ще дойдат от малчуганите и от децата на малчуганите.

Категория: Книга 8: Преминаване на границата | Добавил: Бонд
Разгледан: 683 | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   3.235.11.178          Събота          06.03.2021, 19:48