Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)22:25
15.06.2024
Събота
34.239.170.244


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 8: Преминаване на границата


Книга 7: Писма от дома Книга 8: Преминаване на границата Книга 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Изменения на Земята

Изменения на Земята: Ето още един атрибут. Какво ще кажете за промените на Земята? Какво ще кажете за физиката на Земята? Не е нужно да седя тук и да ви казвам, че в измененията на Земята настъпи грандиозно ускорение. Всички сте свидетели на ускорената геологична еволюция на Земята - сякаш годините изминават по-бързо в сравнение с преди. Свидетели сте на промени, които вероятно не сте наблюдавали от десетки години насам и все пак те се осъществяват сега. Чудите се защо океаните се затоплят и земята се разтърсва от земетресения. Причината за това е, че Земята, която притежаваше едно старо съзнание, реагира на промяната на реалността. Когато вашият влак на реалността смени коловоза, Земята реагира на тази промяна. Това е промяна на реалността! О, но има и още нещо. Какво ще кажете за предстоящите събития [има предвид сеанса, проведен през юли 1999 г. в Санта Фе]. Знаете за ужасното събитие. О, скъпи мои, сега всички събития са ужасни, нали? Какво ще кажете за 11 август 1999 година? Някои предсказаха, че този ден ще бъде зловещ, едно подравняване, енергия, която не прилича на никоя друга. "Какво ще правим ние?" Хората говореха: "Това не е хубаво. Нещо се случва."

Нека да ви разкажа за една стара реалност, която се намира в привичния за нея кръг. Много от нещата, които са станали през последните години, от 1987 г. насам, придобиха различни потенциални възможности и енергии, тъй като коловозът вече е друг. Тези физически събития притежават друга реалност. Вместо унищожение, сега имате "празнуване" и тази дата беше едно от тях. Призовавам всички вас. Помислете си за този ден и си припомнете думите: "Искам да се радвате." Преди всичко извършете нумерологични изчисления: 8,11,1,9, 9, 9. Сборът е 11. [Помнете, че в нумерологията еднаквите двойни числа се разглеждат като крайно число, като 11 например.]

Каква е енергията на Крион? Спомняте ли си учението, което ви дадох в самото начало през 1989 г.? Това е енергията "11". Това ви е известно вече почти десет години. Освен това ви казахме и за енергията "9". Тя олицетворява завършването и следователно "9" и "11" са атрибути на Крион! Колко от вас някога изобщо са си мислели да умножат тези числа едно с друго и да получат годината, в която се намираме сега - "99". Това е забележителен момент! Това е посланието на Крион и на групата и то притежава невиждана досега дълбочина, защото се намирате сред промените на реалността, които сами сте предизвикали - промени, за които ви казахме преди години. Сега ставате техни свидетели! Това е номер две.

Категория: Книга 8: Преминаване на границата | Добавил: Бонд
Разгледан: 1381 | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   34.239.170.244          Събота          15.06.2024, 22:25