Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)09:53
05.03.2021
Петък
44.192.112.123


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 8: Преминаване на границата


Книга 7: Писма от домаКнига 8: Преминаване на границатаКнига 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Историята на Херман - една коледна история
Искам да ви разкажа за Херман. Херман бил воин, истински мъж. Херман вече не е с нас. Преди близо сто години, той и много други мъже станали свидетели на нещо уникално. През 1914 г. Херман участвал в една велика битка, която поставя началото на това, което ще наречете Първа световна война.
Бушувала свирепа битка, в която Херман участвал. В онези дни войната се водела по-жестоко: войниците поглеждали своите противници в очите, преди да ги убият. В началото на тази война Херман и врагът били в окопите - едната страна срещу другата страна. Херман наблюдавал смъртта всеки ден. Всеки ден умирал някой негов приятел. Всеки ден ставал свидетел на безсмислената жестокост и омраза и взимал участие в това заедно със своите другари в името на своята страна.

Херман бил в окоп на предната линия на фронта. Недалеч от него бил окопът на неговия омразен враг и те се биели свирепо ден и нощ. Войниците водели битката от седмици - изтощени, ранени и мръсни. Мразел я. След това се случило нещо. От своите командири чул, че двете воюващи страни са се споразумели на Коледа да има примирие. Защото, нали разбирате, и двете воюващи страни имат обща религия. Всъщност и двете страни проповядват учение, в което се говори за мир и за Божията любов.

Херман никога нямало да забрави какво станало тогава. Той се върнал жив от войната и никога не забравил какво се случило в деня на тази Коледа. Защото през този ден военните действия били прекратени за дванадесет часа, но това не било всичко. Тишината в тази нощ проглушила ушите на Херман - не се чували експлозиите на снарядите и писъците на хората. Когато се стъмнило, видял светлина от огньове в окопите на врага, нещо, което те никога не били правили. В тези мигове на фронтово примирие те дръзнали да запалят огън, за да се сгреят. Другарите на Херман сторили същото и на всички им станало много по-ясно колко близо един до друг се намират те. Херман можел да види очертанията на каските на някои от тях, а след това ги чул да пеят!

Пеели на чужд език, но някои от мелодиите били същите като тези, които той слушал и пеел като дете! В тях се пеело за мира на Земята и за любовта на Бога. Чувал радостта им и подушвал миризмите на храната им. Това променило Херман. В този ден никой не загинал. Това било най-удивителното нещо, което се случвало някога на Херман. Разказвал на децата и внуците си, че станал свидетел на чудо: войниците си стискали ръцете, когато разбрали, че притежават нещо общо, което е красиво и което се издига над войната или тяхната омраза. Това общо за тях нещо била любовта на Бога.

Разказвал на децата си: "Не беше ли чудесно да открия тайната на това чудо? Какво ще стане, ако можехте да вземете тази тайна, която спря войната за един ден и да я спрете за цяла седмица, за месец или завинаги? Какво ще се случи, ако хората можеха да погледнат отвъд своята омраза и да постигнат споразумение за Божията любов, която изповядват?" Преди да умре, им казал още веднъж: "Видях го! Видях чудото, на което е способна Божията любов! Знам, че може да се случи отново. Видях го в една стара енергия, макар и само за ден." И отправил предизвикателство към децата си, като им казал: "Знам, че е възможно. Моля ви, открийте начина."

*    *    *

Чудите се защо празнуваме с вас? Членовете на групата, която ни придружава, виждат потенциала на новите деца на хората, които сте създали по свой избор на планетата. Тази група, която изпълва залата, за да ви дари с любовта си, вижда възможността на човечеството да постигне съгласие по отношение на Божествеността на хората, населяващи планетата. О, възможно е да има несъгласия за конкретната форма и начин или как да бъде направено, но накрая хората ще постигнат споразумение за това, че има нещо, което може да надделее над енергията на войната. Могат да се споразумеят за това, че постигането на мир, още преди войната да е започнала, е много по-велика Божествена цел. Съмнявате ли се, че нещо такова може да се случи? Смятате ли, че всичко това са празни надежди и че човешката природа никога няма да е способна да постигне подобно нещо?

Почакайте, докато не видите какво ще направят вашите деца!
Скъпи мои, доближавате се до време, което ще бъде празник на любовта. Това време прилича на времето от 1914 година, когато имаше временно примирие, едно чудо, което промени живота на всички войници, станали негови свидетели. Сега около себе си ще видите думи, които сте виждали цял живот: "Мир на Земята!" и т.н. Единствено сега, вие и вашите деца, държите в ръцете си възможността да реализирате на практика тези думи! Ще се случили това? Никога досега в човешката история вероятността това да се случи не е била толкова голяма, колкото е тя точно сега.

Как ще се осъществи това? Трябва да започне точно сега вътре във вас. Не искате ли да прекратите битките? Какво ще кажете да сключите едно споразумение между вашия "Аз на дуалността" и вашия "Висш Аз", с което да сложите край на войната? Позволете на дуализма да върви по своя път и разберете, че с едно споразумение за Божията любов можете да прекратите битката.

Има и още нещо и аз вече го казах на другите работници на Светлината, но вие трябва да го чуете още веднъж. Скъпи хора, които слушате и четете това, кой е този, с когото не разговаряте? Кой е този, на когото не бихте простили... жив или мъртъв? Не е ли време да сложите край на тази енергия, а вие да започнете да виждате голямата картина на нещата - структурата, която ще доведе до това? Какво мислите за Божията любов? Не е ли тя по-важна от вашата драма? Мирът на Земята трябва да започне точно тук, на мястото, на което сте в момента!

Във вас има една искра на Божествена любов, която е част от всяка същност, която е тук или чете тези думи в момента. Време е да постигнете споразумение и да изразите намерението на своя вътрешен ангел да се освободите от своята горчивина и омраза. И във връзка с темата за отношенията между хората, ще ви кажем следното: почакайте да видите какво ще направят вашите деца!

И пак ви питаме: искате ли да знаете какво е нашето послание днес? То е свързано с нашата благодарност към вас! Благодарим ви за това, че издигнахте нивото на вибрациите на тази планета и поставихте началото на нещо, което ще има дълбоки последствия върху междузвездното пространство и ще бъде усетено и в най-отдалечените кътчета на вашата Вселена. Всеки член на семейството знае за Земята - всеки! Ще дойде време, когато ще ви видим отново и това няма да е в тази зала или там, където в момента четете тази книга. Ще дойде време, когато Крион ще ви види в цялото ви великолепие, слава и цветове. Когато това се случи, ще разговаряме за този ден на Земята, за тази последна среща преди прекосяването на границата. Ще разговаряме за празника, който сме имали през декември на 1999 година, за умиването на вашите стъпала, за това как ви прегърнахме и за предстоящото отпразнуване на вашето завръщане. За мен всичко това става в момента.

Но дотогава, скъпи мои, докато това се случи във вашата реалност, ви казваме следното: "Останете тук и носете Светлината!" Превърнете тази граница в нещо забележително! Какво ще се случи с този свят? Скъпи мои, когато прекосите границата, ще ви кажем следното:
"Нека учението започне!" Защото тогава безпокойството ще започне да си отива. Ще бъдете обгърнати от мъдростта, защото ще сте прекосили границата, за която сте чувствали и мислили, че е вашият край! Страхът, витаещ около това събитие, ще бъде победен и неговото място ще бъде заето от надеждата - надеждата за най-могъщата сила във Вселената... надеждата за Божията любов!

Най-трудното нещо за нас е раздялата с вас. Моят партньор е много чувствителен и думите за раздяла са трудни. Той изпитва това, което изпитва и Крион [чува се плач]. Моментите, които споделихме в обмен на енергиите с вас, са безценни, толкова безценни. А сега си заминаваме, тръгваме си от празника по същия начин, по който дойдохме - с благодарности в посланието, което ви предадохме. Помнете това, което винаги са казвали и продължават да казват всички учители: "Обичайте се!" И когато го направите, ще изчезнат и най-тежките световни проблеми, сякаш никога не ги е имало. Катализаторът за мира е любовта - повтаряйте си го непрекъснато.

Сега, на границата, можете да му помогнете с пълни сили.
Благодаря ви, скъпи мои. Благодаря.
И това е така.
Крион
Категория: Книга 8: Преминаване на границата | Добавил: Бонд
Разгледан: 751 | Рейтинг: 0.0/0
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   44.192.112.123          Петък          05.03.2021, 09:53