Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)11:53
19.04.2021
Понеделник
18.206.177.17


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 8: Преминаване на границата


Книга 7: Писма от домаКнига 8: Преминаване на границатаКнига 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Енергията на света
Някой попита: "Крион, а как стои проблемът с околната среда? Какво трябва да направим, за да си осигурим енергия за бъдеще, която няма да изтощава нашите ресурси или да нарушава деликатното екологично равновесие на планетата?"

Скъпи мои, сега ще повторим нещо, което вече сме ви казвали, защото съществува възможност за използване на енергийни ресурси, които през последните десет години много пъти сме ви карали да изследвате. Все още не сте го направили, защото границата на мъдростта засега не е премината и този проблем не изглежда непосредствена заплаха. Сега ще започнете да разбирате мъдростта, скрита в тези думи.

Има два източника, които ще ви посочим отново и те дават отговора за създаването на по-голямото количество от необходимата на Земята енергия. И двата източника са изобилни. И двата са свободни и нито един от тях няма да доведе до изчерпването на какъвто и да е ресурс, където и да е върху земното кълбо. Те са с вас от началото и са ви дадени, за да ги откриете. Все още не са разработени и не се използват, въпреки че и двата са абсолютно очевидни и през цялото време са с вас.

Първият и най-грандиозният е дарът на вашата Луна и това, което тя причинява на океаните. Голяма част от населението на Земята живее в крайбрежните ивици на различните континенти. Мнозинството от населението е съсредоточено в градовете по крайбрежията. Точно там, където се нуждаете от генерирането на най-голямо количество електрическа енергия, там съществуват тонове енергия на притеглянето и отблъскването, появяваща се по график, добре известен на хората от хиляди години. Тази огромна енергия на привличането и отблъскването ви позволява да я използвате за създаването на хидроелектрическо преобразуване, за екологично чисто производство на електрическа енергия. В сравнение с ядрените технологии, с които сега произвеждате голяма част от нужната ви електроенергия, технически тя е много по-лесно осъществима.

Физически вие притежавате от много време механичните изобретения, необходими за това преобразуване. За използването на приливите и отливите за задвижването на турбините на генераторите могат да се приложат основите на физиката. Огромното налягане, причинено от вълните по крайбрежието, може да завърти и най-големите турбини, които можете да си представите. И можете да разчитате на действието на привличането и отблъскването до края на света! Какъв ресурс, въпреки че неговото развитие е в самото си начало. Той е безплатен и никога няма да се изчерпи. Той не изтощава природните ресурси на планетата и е разположен там, където се нуждаете най-много от него. Мнозина си мислят, че Луната е дадена на хората, за да я съзерцават тези от вас, които са влюбени [смях]. Чуйте! Нуждаете се от нея, за да създаде приливите за моменти като този! Това е било намерението. Нека започнат да се появяват изобретенията, които ще я впрегнат в полезна дейност.

Ето още един: помислете за времето и разходите, които са необходими за топлината и парата - тази, която върти електро турбините. В момента говорим за вашата работа с ядрените реактори. Помислете си за ресурсите, които са нужни за тях, за опасностите и риска, както и за проблемите, които в момента имате в резултат от това, което сте направили. Помислете за времето, което сте изразходвали за създаването само на една от тези ядрени централи. Помислете си за краткия период от време, през който те са в експлоатация, и го сравнете с разочарованието, че никога няма да можете да използвате тази земя за нещо друго! Какво всъщност прави всяка от тези централи? Тя произвежда топлина, необходима за парата. Това е всичко, което прави тя.

Вече сме ви дали отговора за производството на топлината. Ако искате да произведете голямо количество пара, има един двигател, който ще продължи да съществува много след като човечеството си отиде. Това е двигател, който произвежда топлина за планетата и всичко, което трябва да направите, е да копаете! Копайте достатъчно дълбоко и ще го откриете. А обещанието е следното: няма значение на кое място по Земята ще копаете, ако е достатъчно дълбоко, ще откриете топлина! Защо да не използвате ресурсите, които са необходими за построяването на ядрените централи, за изследвания и намиране на решения на проблемите, свързани с извличането на топлината от земните недра и използването й за получаването на пара! За колко време ще се изчерпи топлината от земните недра? Никога! Тя съществува от възникването на Земята и ще продължи да съществува, докато съществува и планетата, и е на ваше разположение. Използвайте топлинния двигател, който сме ви дали!

Даваме ви тези два примера и отново ви каним да ги развиете. Това е отговорът на енергийните проблеми на планетата! Те няма да изчерпят нито една част от природата, няма да променят температурата на Земята, нито ще изхвърлят вредни емисии във въздуха. Безплатни са, чисти са и са предоставени от вашия партньор, планетата Земя. Чудите се за своето партньорство с планетата? Огледайте се внимателно. То е на ваше разположение и очаква да го откриете и да го развиете.
Категория: Книга 8: Преминаване на границата | Добавил: Бонд
Разгледан: 846 | Рейтинг: 0.0/0
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   18.206.177.17          Понеделник          19.04.2021, 11:53