Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)23:30
15.06.2024
Събота
34.239.170.244


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 8: Преминаване на границата


Книга 7: Писма от дома Книга 8: Преминаване на границата Книга 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Духовност

Духовност: А какво да кажем за духовността на планетата? Това е резюме и затова ще бъдем максимално кратки. Някои от вас заявяват: "Добре, мога да повярвам в изменението на реалността в политиката, в изменението на реалността на Земята, но има едно нещо, което никога няма да се промени и това е Бог. Бог е неизменен - вчера, днес и завинаги." Прави сте, но отношението Бог-човек не е неизменно! То се е променило, променили са се и наставленията за хората!

Върнете се към началото на книгата и проверете какво ви беше дадено в Част I на този сеанс. Спомняте ли си метафората за спящия човек? Написани са хиляди книги за начина, по който да се полагат грижи за спящия човек, а той внезапно се събужда. Какво ще правите с книгите? Те вече не са валидни. Толкова много от вас се събуждат в една нова парадигма на духовността. Чувствате ли се разтревожени? Усещате ли, че вашата духовна връзка е прекъсната или най-малкото се е променила? Поздравления за вашето събуждане. Старите методи за "спящия" човек вече не действат!

На тази планета ще се случи пробуждане на духовността, което ще надмине и най-смелите ви предположения. "Крион, означава ли това, че всеки човек ще бъде метафизик?" Не. Както вече сме ви казвали, това никога няма да се случи и не трябва да се случва. Говорим за една мъдрост, която ще бъде присъща за всички доктрини и култури. Следете за това. Много системи от вярвания, които изглеждат твърди и стабилни като скала в своите твърдения на старата енергия, ще се променят, за да се адаптират към такива проблеми на планетата като свръхнаселението, търговията и толерантността между бившите врагове. Никога преди не е имало такава духовна промяна. Очаквайте дълбоки промени от новия папа. Той ще тръгне срещу много от това, което е било досега, и ще промени същността на вярванията на своите последователи. Няма да бъде последователен в този процес. Следете за нацията на исляма, която ще прояви толерантност към другите и ще достигне до ново разбиране за начина, по който да почита своята вяра и заедно с това - да застане в новата енергия за правата на човека изобщо и признаването на равните права на жената. Те ще се издигнат над своята стара парадигма на вярата и ще приемат нова, без да се отричат от своето наследство и от своята преданост към Бога. Има и още много неща и вие ще станете техни свидетели, в това число смяна на управлението, обхващащо повече от една четвърт от населението на Земята, което се променя и адаптира към промяната на духовността на своя народ.

Това звучи ли ви като старата реалност? Какъв вид сила е това? Какво е това, което се случва и което позволява такава промяна? Може би промяна на реалността?

Категория: Книга 8: Преминаване на границата | Добавил: Бонд
Разгледан: 1164 | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   34.239.170.244          Събота          15.06.2024, 23:30