Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)02:28
20.08.2022
Събота
44.210.132.31


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 8: Преминаване на границата


Книга 7: Писма от дома Книга 8: Преминаване на границата Книга 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Духовност

Духовност: А какво да кажем за духовността на планетата? Това е резюме и затова ще бъдем максимално кратки. Някои от вас заявяват: "Добре, мога да повярвам в изменението на реалността в политиката, в изменението на реалността на Земята, но има едно нещо, което никога няма да се промени и това е Бог. Бог е неизменен - вчера, днес и завинаги." Прави сте, но отношението Бог-човек не е неизменно! То се е променило, променили са се и наставленията за хората!

Върнете се към началото на книгата и проверете какво ви беше дадено в Част I на този сеанс. Спомняте ли си метафората за спящия човек? Написани са хиляди книги за начина, по който да се полагат грижи за спящия човек, а той внезапно се събужда. Какво ще правите с книгите? Те вече не са валидни. Толкова много от вас се събуждат в една нова парадигма на духовността. Чувствате ли се разтревожени? Усещате ли, че вашата духовна връзка е прекъсната или най-малкото се е променила? Поздравления за вашето събуждане. Старите методи за "спящия" човек вече не действат!

На тази планета ще се случи пробуждане на духовността, което ще надмине и най-смелите ви предположения. "Крион, означава ли това, че всеки човек ще бъде метафизик?" Не. Както вече сме ви казвали, това никога няма да се случи и не трябва да се случва. Говорим за една мъдрост, която ще бъде присъща за всички доктрини и култури. Следете за това. Много системи от вярвания, които изглеждат твърди и стабилни като скала в своите твърдения на старата енергия, ще се променят, за да се адаптират към такива проблеми на планетата като свръхнаселението, търговията и толерантността между бившите врагове. Никога преди не е имало такава духовна промяна. Очаквайте дълбоки промени от новия папа. Той ще тръгне срещу много от това, което е било досега, и ще промени същността на вярванията на своите последователи. Няма да бъде последователен в този процес. Следете за нацията на исляма, която ще прояви толерантност към другите и ще достигне до ново разбиране за начина, по който да почита своята вяра и заедно с това - да застане в новата енергия за правата на човека изобщо и признаването на равните права на жената. Те ще се издигнат над своята стара парадигма на вярата и ще приемат нова, без да се отричат от своето наследство и от своята преданост към Бога. Има и още много неща и вие ще станете техни свидетели, в това число смяна на управлението, обхващащо повече от една четвърт от населението на Земята, което се променя и адаптира към промяната на духовността на своя народ.

Това звучи ли ви като старата реалност? Какъв вид сила е това? Какво е това, което се случва и което позволява такава промяна? Може би промяна на реалността?

Категория: Книга 8: Преминаване на границата | Добавил: Бонд
Разгледан: 1021 | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   44.210.132.31          Събота          20.08.2022, 02:28