Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)11:31
07.03.2021
Неделя
3.220.231.235


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 8: Преминаване на границата


Книга 7: Писма от домаКнига 8: Преминаване на границатаКнига 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Децата
О, стигнахме и до номер девет и почти сме свършили. Това е най-добрата от всички точки! Най-мощният потенциал, който някога е съществувал. Една нова енергия има на планетата, енергия, която до този момент никога не е съществувала, енергията на потенциалния мир на Земята! И всичко е свързано с ангела, който се преструва на човек, около промяната на ДНК, която ускорява еволюционната промяна на човека. Тази нова енергия променя човешкото съзнание и тя вече започва своето настъпление с децата.

Някои от вас не разбират какво представляват индиговите деца, затова ми позволете да ви го изясня с няколко изречения. Тези деца са проява на новото съзнание на човека. Те олицетворяват хората, които ще проявяват по-голям интерес към създаването на мир в своето семейство и на своята планета, отколкото към това, което сте нарекли старата "човешка природа". Власт, алчност, ревност и всички останали характеристики на човека, на които в старата енергия сте свидетели от хиляди години, са част от по-тъмната дуалност в сравнение с тази, която се дава сега при раждането на човека.

О, скъпи мои, ако можехте да видите промяната на баланса на дуалността, щяхте да разберете. Ако си мислите, че децата са нещо специално, наблюдавайте децата на техните деца! Казвали сме ви вече не само за промяната в съзнанието на човека, но и сме ги определяли като миротворци! Казвали сме ви, че биолозите ще успеят да погледнат техния геном и да установят, че той се е изменил в сравнение с този, на който те току-що са направили карта! [смях] Науката ще открие увеличаване на силата на имунната система на децата на техните деца. Ще открият, че децата на децата не боледуват и не могат да се разболеят от болестите, от които днес вие лесно се разболявате, а вие ще се чудите откъде се е появила тази способност. Ще ви кажа откъде се появява тя: появява се от вас! Тя е резултат от това, което се случи между 1962 и 1987 г. по "вашия часовник". Дължи се на това, което направихте, и позволява осъществяването на възможностите, за които ви говорихме днес. Ето затова ви обичаме толкова много. Ето затова тази група, която наричаме семейство, сега е тук, за да умие стъпалата ви, скъпи мои. Въпреки че обещанието за промяна на Земята се намира в децата на вашите деца, не се съмнявайте, че главният тласък за тяхното развитие сте го дали ВИЕ!

Крион и групата пристигат на място като това и искат да се изправят пред вас, да останат зад вас, до вас, но това не може да стане. Докато четете тези думи, около вас се осъществява активност и ние знаем, че някои от вас я усещат. Искаме да останем и да ви накараме да празнувате заедно с нас възможностите за вашето бъдещо развитие, за които говорим. Нямате си представа колко много любов носим в себе си за вас. Толкова много от вас си мислят, че сте сами, когато си тръгнете оттук и се приберете вкъщи. Толкова много от вас си мислят, че когато оставят книгата, енергията прекъсва. Не сте сами! Енергията остава с ВАС, докато я носите със себе си. Опитайте се да бъдете сами и няма да можете. Непрекъснато ви повтаряме, че никога не сте сами. Можете да искате да се затворите в тази тоалетна на самоотричането, тоалетната, която ние наричаме "тоалетната Горкият аз”. Можете да заключите вратата и да изгасите лампите и да си мислите, че сте сами. Ще започнете да плачете и да оплаквате себе си и своята самота в собственото си творение, без да имате и най-малка представа за празника, който се вихри около вас! О, в тази малка тоалетна заедно с вас се бутат толкова много от нас! [смях]

Поканата е следната: не палете лампите в тоалетната, за да видите дали в нея има някой. Вместо това запалете светлината, която е във вас, и ни вижте как се радваме на вашия живот! Запалете Божествената светлина, която разкрива енергията на семейството и почувствайте потока от любов, който идва от всички нас и влиза във вас. След това разберете, че никога не сте сами.

Сега Крион и групата ще си тръгнат и ви казваме това всеки път: това е най-трудното нещо, което правим. Идваме тук, изпълнени с радост и вълнение, изпълнени с обич към вас, а си тръгваме с тъга, защото ни липсвате. Кой иска това повторно обединение да свършва? Не и ние. Но така трябва да стане, защото, скъпи мои, има още работа за вършене в дуалността и в живота на цялото човечество.

Прославяме енергията на семейството.
Прославяме новата граница.
Прославяме ВАС.
И това е така...
КРИОН
Категория: Книга 8: Преминаване на границата | Добавил: Бонд
Разгледан: 833 | Рейтинг: 0.0/0
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   3.220.231.235          Неделя          07.03.2021, 11:31