Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)21:58
15.06.2024
Събота
34.239.170.244


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 8: Преминаване на границата


Книга 7: Писма от дома Книга 8: Преминаване на границата Книга 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Да промениш реалността

Ченълинг в Нанси, Франция - май 1999 г.;

Санта Фе, Ню Мексико | юли 1999 г.;

Мелбърн, Австралия -септември 1999 г.


Сеансът на живо, който следва, е записан като комбинация от три срещи, проведени на три различни континента, като и трите са с едно и също послание, дадено на живо. Текстът беше редактиран, като към него са добавени думи и изрази, за да стане по-ясен и разбираем за читателя.

Приветствам ви, скъпи мои. АЗ СЪМ Крион от Магнитната служба. Нека изчакаме за момент, докато едно много специално семейство изпълни залата, скъпоценен момент, в който помещението бъде подготвено да отговаря на сърцата на тези, които са дошли тук, за да слушат и четат. Сега използваме думата "скъпоценен" твърде често. Срещите по време на нашите сеанси се превърнаха най-вече в повторно събиране на членовете на семейството, вместо да бъдат просто академични сбирки за представяне на определена информация.

О, тук има хора, които ще кажат: "Това не може да бъде. То просто е резултат от богатото въображение на хората, които са тук." Чувате човешки глас, а ние въпреки това ви казваме: "Нека Божествената енергия в това помещение да бъде доказателството за това, което в действителност се случва." Няма как по пътеките между редовете и зад столовете, на които седите, да стоят ангели, да коленичат пред вас и вие да не го почувствате! Няма как тези, които сте познавали в човешка форма, малка или голяма, да са ви на посещение, да ви потупват по рамото и да ви прегръщат, а вие да не ги почувствате! Чудите се защо сте дошли? Чудите се защо четете тези думи? О, скъпи членове на семейството, познавам ви толкова добре! Някои са дошли, за да зарадват хората до тях. Други може би ще кажат: "Тази духовна беседа няма да ми повлияе. Тази енергия няма да ме докосне." Аз ви казвам: "Не е нужно да се повлияете. Защо просто не останете на мястото си и не ни позволите да ви обгърнем със своята любов?" Ако това наистина е така, ще ви е по-добре, отколкото ако не бяхте тук, нали? Останете на мястото си и почувствайте любовта на семейството!

Сега сме с тази група, с това семейство, докато изчакваме същностите от другата страна на завесата да дойдат и да изпълнят помещението. Тук сме много повече от вас, разхождаме се между редовете, поздравяваме ви отново след всичкото това време и ви молим да разпознаете енергията. Усещате ли я? Читателю, усещаш ли я? Сред вас има и такива, на които не е нужно да чуят нито една от думите, които ще бъдат произнесени по време на нашата среща. Други, докато ги слушат, ще бъдат отделени от съзнанието си, за да могат през това време просто да бъдат обичани - да се носят и радват. Ще има и такива, на които е нужно да чуят, да прочетат и разберат това, което се казва, защото то е предназначено специално за тях.

Посланието е за всички вас. То е продължение на темата, която обсъждахме по време на последния сеанс. Защото преди известно време имахме среща с членовете на семейството, която приличаше на тази, в помещение, подобно на това. На този сеанс говорихме за времето на „сега" и обсъждането беше изпълнено с голям брой метафори и много понятия. Там се обясняваше разликата между линейното време на човека и духовното и Божествено време на "сега" на блажената енергия, която е вътре във вас, наречена "Висш Аз". Това, което днес ще ви представим, е просто продължение на тази тема.

Този път ще ви я представим с друго име. Втората част всъщност няма някаква връзка с линейното и кръговото време, на което беше посветена първата. Този урок е озаглавен "Да промениш реалността". Време е да го чуете и да го разберете по-добре. Защото от всички понятия, които човек, притежаващ статуса на извисяването, трябва да разбере, това е най-трудното. Но ние още не сме готови да започнем. [Лий се смее.]

Мислите ли, че не знаем вашето име? Мислите си, че можете да бъдете някакъв обикновен човек и просто да си седите тук? Направете следното: спомнете си всички неща, които сте планирали за днес и които са ви позволили "да седите на мястото си" точно сега. Тук слушат и четат членовете на ограничена група от хора, частици от Бога. Ограничената група, която аз познавам, вие познавате от еони време. Познавали сте нейните представители отблизо, като членове на вашето семейство. Много пъти сте се наблюдавали взаимно как пристигате и си отивате. Вие сте лемурийци, шамани, Божествени същества! Какво мислите за качествата на тези, които се пробуждат сега? Защо вие? Какво ви доведе на това място, за да слушате и да четете тези думи? Защо посрещате смело бурите и словесните стрели на тези, които ви наблюдават и казват, че трябва съвсем да сте си загубили ума, щом слушате някакъв контактьор? [смях]

Пробуждащото се Божественото същество вътре във вас е това, което започва да разбира какви в действителност са нещата. Вие, скъпи мои, започвате да променяте самата тъкан на реалността на своя живот. Непрекъснато използваме думи като "съ-творчество" и "споразумение", макар че човекът все още не проумява какво означава "да променяш реалността". И докато продължаваме тук, бих искал от вас да разберете, че ние знаем кои сте вие. Намирате се точно на мястото, на което очаквахме да се намирате. Знаехте ли това? В противен случай нямаше да знаем кого да изпратим, за да ви прегърне, [смях] От вас искаме просто да разберете, че ушите и очите, които се взират в момента в тази страница и слушат тези думи, са на членовете на семейството, които ние познаваме и обичаме.

Категория: Книга 8: Преминаване на границата | Добавил: Бонд
Разгледан: 1432 | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   34.239.170.244          Събота          15.06.2024, 21:58