Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)21:36
15.06.2024
Събота
34.239.170.244


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 8: Преминаване на границата


Книга 7: Писма от дома Книга 8: Преминаване на границата Книга 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Човешка природа

Човешка природа: Мислели ли сте някога, че ще станете свидетели на еволюцията на човека по време на своя живот? Какъв вид реалност е тази, в която се раждат децата ви, които са толкова различни от вас, че ви се налага да се учите отново как да ги отглеждате [говори за индиговите деца]? Колко години хората са имали деца? Изведнъж тази група е различна.

Скъпи мои, децата, които се раждат сега, представляват нов тип човек. Можете да наречете този феномен както пожелаете, но аз ще го категоризирам по следния начин: това е промяна на човешката природа.

Някои от вас ще кажат: "В природата на човека е винаги да се стреми към власт и богатство и това ни унищожава като хора. Няма значение колко добре според тях ще се наредят нещата, това ги води към гибел всеки път." Ние сме на прага на една нова реалност. Децата, които се появяват сега, не са представители на парадигмата на старата човешка природа. О, те ще притежават човешките черти, които са характерни и за всички останали хора, които сте свикнали да наблюдавате и които познавате. Но вие наблюдавайте тези деца (както и децата на тези деца), защото те се оглеждат наоколо и казват: "Защото нещата са такива, каквито са?" И на клетъчно ниво те притежават мъдростта, познанието и забележителната способност да създават свят, в който основна цел е мирът. Задачата на човечеството е да обедини хората и да ги накара да работят заедно, хора, които търгуват помежду си, проявяват толерантност един към друг и минават свободно през своите граници.

Мнозина са казвали, че многовековната история на човечеството е доказала, че това е невъзможно. "Същността на човешката природа в края на краищата ще опровергае всичко това." Това заявяват много често тези, които виждат навсякъде само гибел и унищожение. Е, добре, човешката природа вече не е такава, каквато сте свикнали да бъде досега. Когато се появи второто поколение, ще станете свидетели на нов тип лидерство. Ще станете свидетели как зародишът на цялостността в индивида взема връх над семената на старата природа, които се стремят единствено към власт и пари. Ще станете свидетели на желанието за едно по-добро човечество, а не на това, което сте наричали "Реалност А". Тези деца са различни и те ще създадат една различна планета, ако им позволите да го сторят. Забелязахте ли ги вече? Какво ще кажете за промяната на реалността? Мислите ли, че щяхте да станете свидетели на това, ако вашият влак не беше сменил коловоза? Дава ли ви това надежда за бъдещето? Би трябвало.

Това са потенциалните възможности, с които разполагате в момента, скъпи мои, докато прехвърляте този грандиозен влак, наречен човечество, от коловоз "А" на коловоз "Б", към коловоз "В", към коловоз "Г” Когато погледнете тези деца в очите, ще го видите - "старите души" са тук. Знаете ли какви са техните качества? Те не са от някакво друго място, а от Земята. Започнете да се вглеждате в очите им и проверете дали ще ги познаете като членове на семейството. Те притежават цел, каквато не е притежавал нито един човек, който някога е идвал на тази планета на свободния избор. Притежават велика цел и има огромна разлика между ситуацията, когато сте се родили вие, и днешната ситуация. Разбирате ли, тяхната цел е обща, но споразумението им е индивидуално. Вие никога не сте притежавали обща цел. Беше невъзможно подобен пласт да се появи във вашата духовна структура. Ще го забележите изведнъж в децата. Всичко това е част от новия коловоз, по който се движи вашият влак.

Последната точка е една притча, която съм ви разказвал вече пет пъти по време на различни мои сеанси. Първият път, когато ви я съобщих, беше на друг език и на друг континент. Този сеанс трябва да бъде проведен на английски език на този и на още един континент. Това ще бъде последният път и тя ще бъде представена на три различни континента. Разкривам ви я тук, защото чакахме ченълинга за изменението на реалността, за да ви я припомним. С помощта на притчата, която ви е добре известна, искаме да ви покажем, че можете да разберете какво наистина означава промяната на реалността. Започнах днешния сеанс с поздравите, които винаги отправям към вас. Казах ви: "Приветствам ви, скъпи мои. АЗ СЪМ Крион от Магнитната служба." Спомняте ли си какво казахме в Част I на тази поредица? Поздравът "АЗ СЪМ" е свещен показател за принадлежност към семейството. Той не е показател за име. Следователно "АЗ СЪМ Крион" означава "АЗ СЪМ от Божието семейство” и такива сте и вие. Както може би си спомняте, "СЪМ" сте вие. Моето име е Крион. "АЗ СЪМ ТОВА, КОЕТО СЪМ” е езиков кръг, който означава, че вие и аз сме вечни и в двете посоки - завинаги - една Божествена същност. Това е свещен поздрав. Спомнете си това, когато чуете и прочетете нещо, за което може би сте усетили, че вече знаете. Това, което следва, може да промени реалността на вашето разбиране.

Категория: Книга 8: Преминаване на границата | Добавил: Бонд
Разгледан: 1107 | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   34.239.170.244          Събота          15.06.2024, 21:36