Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)11:32
07.03.2021
Неделя
3.220.231.235


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 8: Преминаване на границата


Книга 7: Писма от домаКнига 8: Преминаване на границатаКнига 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Целостността при носенето на Светлината
Скъпи мои, искам да ви представя една концепция, свързана с любовта на Бога. Ще разгледаме два от аспектите на целостността. Работници на Светлината, целостността трябва да фигурира във всичко, което правите тук, защото, ако не сте наясно с това, духовната цялостност трябва да присъства във всички неща. Обръщаме се към всички вас, които в момента притежавате по-висока вибрация в сравнение с тази, с която сте се родили, вибрация, която е показател за вашето намерение и избор да се доближите до своята Божественост. Това е дефиницията на работник на Светлината.

Лечители и работници на Светлината, съществуват два проблема на целостността, свързани с новата енергия, за които питахте.
(1) Някой каза: "Крион, аз съм социален работник. Каква е нашата отговорност към тези, на които помагаме? И изобщо каква е отговорността на работниците на Светлината към тези около тях? Разполагаме с голямо количество енергия, която можем да раздаваме, но в каква степен трябва да се ангажираме, когато го правим? Не влияе ли всичко това върху свободния избор на индивида?”

Ще ви дадем метафората за морския фар. Морският фар е издигнат върху скалата, независимо къде е разположен. Понякога, с промяната на условията и на времето, преместват морския фар на друго място, същият морски фар, същият пазач в него, винаги построен върху скала. Морският фар има една функция и тя е да свети. Често предназначението на светлината се мени. Понякога тя е предупредителен сигнал, понякога цели привличане на вниманието, а друг път насочва корабите. Каквото и да е нейното предназначение, фарът винаги е построен върху скала. Тези, които строят и обслужват морския фар, знаят нещо, което другите не знаят: знаят къде се намират подводните скали, знаят къде са проблемите и те са тук, за да насочват останалите хора и да ги превеждат през опасните води.

Когато светлината успее да отведе кораба в безопасното пристанище, морският фар ликува! Когато това се случи обаче, пазачът на фара не отива при капитана на кораба и двамата не си устройват купон. Напротив, той ликува мълчаливо и продължава да поддържа светлината на фара. Повечето капитани, които благодарение на светлината на морския фар влизат безпроблемно в пристанището, никога не се запознават с пазача на фара. Пазачът на фара не пуска информация до медиите, в която да заявява, че е спасил още един кораб! Той остава безмълвен и продължава, често сам, да работи на фара върху скалата.
Морският фар може би тъгува за корабите, които не са погледнали към неговата светлина и са се разбили в скалите. Но пазачът на фара не го напуска, за да се притече на помощ на претърпелия бедствие кораб. Пазачът на фара не носи отговорност за тези, които се разбиват върху скалите! Пазачът на фара не изпада в депресия и не събаря фара заради това, че те не са се оглеждали за неговата светлина. НЕ. Точно обратното, морският фар има едно предназначение и то е да свети, да свети и да свети.

Това, което ви казваме и особено на лечителите сред вас, е следното: в тази нова енергия ще притежавате дарове, които сте получили като пазач на фара. Може би вече сте чували това, но ние отново ви казваме, че не е необходимо да поемате отговорност за тези, които не искат да споделят новата енергия. Не поемайте отговорност за тези, които не се лекуват. Не поемайте отговорност и за тези, които се лекуват. Радвайте се за хората, които успяват да се излекуват, скърбете за тези, които не успяват да го направят, но не поемайте отговорност за нищо друго, освен за целостността на енергията, която доставяте. Поддържайте светлината на фара и останете на мястото си. Продължавайте да стоите върху скалата на мъдростта и осъществявайте постоянната поддръжка на чистотата на светлината, която излъчвате.

Вашият фар може да отиде на всяко място по Земята, на което пожелаете, но се уверете, че където и да решите да спрете, отново ще го закрепите стабилно върху скалата и ще осигурите постоянна светлина. Важно е да чуете това сега, защото в новата енергия при вас ще дойдат много хора, които иначе никога нямаше да почукат на вашата врата. Мнозина ще бъдат привлечени към светлината ви. Като хуманист, като човек, който разбира и иска най-доброто за всеки, би трябвало да чувствате, че ТРЯБВА да имате успех с всички, да чувствате, че всички кораби ТРЯБВА да бъдат в безопасност. Спомнете си какво ви казахме преди: лечителите не лекуват, те балансират. Изборът е на човека, който седи пред вас, готов да бъде лекуван, той носи силата. Вие сте катализаторът. Закрепете здраво себе си върху скалата и разпръсвайте светлината на фара. В това се СЪСТОЙ вашата цялостност.

(2) "Крион, а какво ще стане, ако аз светя с моята светлина и тя въздейства на друг човек? Това няма ли да се намеси в неговия свободен избор? Крион, ти ни каза, че това не е евангелистка проповед. Не се ли намесвам в техния живот? Кажи ми как стоят нещата по този въпрос."
Скъпи мои, морският фар не провокира промени. Той не проповядва. Просто свети. Да речем, че влизате в тъмна стая и ви е трудно да видите нещо. Останалите хора в стаята се движат из нея, като се стараят максимално. Вие сте морският фар и изведнъж започвате да осветявате пътя им, посоката, в която вървят. Сега те имат избор да видят своя път или не, да тръгнат в друга посока или да вървят в посоката, която сега е осветена. Питам ви; намесили ли сте се в техния избор? НЕ. Напротив, предоставили сте им няколко неизречени възможности.

Някой може да каже, че сте повлияли на живота им и ще бъде прав, но не сте се намесили в него. Не сте ги заставили или принудили да направят едно или друго нещо. Всичко, което сте направили, е да останете безмълвни, здраво стъпили на скалата и да излъчвате светлината. Възможно е някои от тях дори да не разберат, че сте били там! Ето така стават нещата. Има цялостност в безмълвието. Има цялостност в хората, която уважава свободния избор и свободната воля на всеки член на семейството, когото срещнете. Следователно има цялостност в това да си морски фар! Работнико на Светлината, ти си пресякъл Моста на мечовете. В момента съм пред стотици морски фарове!

Категория: Книга 8: Преминаване на границата | Добавил: Бонд
Разгледан: 898 | Рейтинг: 0.0/0
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   3.220.231.235          Неделя          07.03.2021, 11:32