Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)22:48
15.06.2024
Събота
34.239.170.244


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 8: Преминаване на границата


Книга 7: Писма от дома Книга 8: Преминаване на границата Книга 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Божественият катализатор

А сега искам да внеса една "крива" в този неизменен цикъл на битието. Да внеса в кръга нещо, което никога до този момент не е съществувало в него. Ето го, идва! То изглежда като удължен кристал. Някои биха казали може би, че то е "жезъл". Притежава полярност. То е още една сила! Това не е жизнената сила на хората, но притежава човешка характеристика. Погледнете къде отива жезълът! Той се насочва към средата на кръга! Притежава силата да го направи самостоятелно, защото се нарича "Божественост" или "Бог". Ще наричаме тази нова независима сила "Божественият катализатор". Когато тази кристална, подобна на жезъл, Божественост влезе в полето на жизнената сила, тя въздейства върху собствените си възможности. Задвижва възможностите и им позволява да се изменят. Променя неизменните атрибути, като позволява на силата да промени своята посока. В този процес жизнената сила на човека става много по-мощна, като локомотива на влака, който може да изкачи стръмно възвишение. Внезапно, когато влакът промени коловоза и започне да се катери по възвишението към по-висок коловоз, неизменната циклична енергия, наречена "Реалност А", се превръща в "Реалност Б" - друг коловоз. (Между другото Духът нарича всички реалности просто "реалност".)

Какво стана и какво се промени? И по-важното, кой знае за това? Реалността продължава да си е реалност. Влакът продължава да обикаля по кръга, но сега притежава други, едва доловими атрибути, които не могат да се видят от всеки. Погледнете какво става: влакът току-що е сменил коловоза, потеглил е по по-висок път. За повечето хора сякаш нищо не се е променило, но истината е, че целият влак (животът на Земята) пътува към друго място. Сега то може да се нарече "Реалност Б" или коловоз Б, ако така ви харесва повече. Човекът, който може да възприема само четири измерения, продължава да вижда непроменените четири измерения - височина, ширина, дълбочина и време, и те продължават да изглеждат същите! Влакът продължава да е същият влак, продължава да се движи по коловоза със същата скорост. Това, което хората не успяват да разберат, е, че сега той се движи по друг и много по-висок коловоз.

Вижте как всичко се е изменило: променило се е заради Божествения катализатор, който пресича старата постоянна жизнена сила, наречена "Реалност А". Пресичането на Божествения жезъл, следователно, е създало нов потенциал, промяна на коловоза, въпреки че повечето от хората никога не го усещат.

Скъпи мои, току-що ви очертах картината на това, което новият просветлен човек прави, докато върви по планетата. Защото този Божествен жезъл, тази кристална частица, сте вие. Това е метафора за начина, по който извисяването променя планетата, и за начина, по който се отменят пророчествата от миналото за старата реалност. Вие сте на планета, която е променила своята реалност, променила я е напълно и това сте го направили вие! Вижте, когато седите в центъра на жизнената сила, която се променя, не осъзнавате "А", "Б", "В" или Т", Това е просто реалност, въпреки че влакът на реалността е сменил коловозите! Следователно кръгът, по който се движите в момента, е в друга равнина. Представете си го като кръгове, които са един над друг и един под друг, и въпреки че сега се движите по един, по-високо разположен кръг, влакът продължава да обикаля, а вие не осъзнавате новия кръг.

"Крион, - може да попитате вие, - това реалността на отделния индивид ли е, или е реалността на цялата планета?" Не може да разделяте двете. Всичко започва на индивидуално ниво и десетки хиляди хора започват да се променят. Съзнанието на човечеството достига до точка, при която и Земята се променя в резултат на това, което хората върху нея са направили, и резултатът е промяна на реалността на отделния индивид и на цялата планета. По-голямата част от тази промяна се осъществи между 1962 и 1987 година - и каква промяна само!

"Крион, да не би да казваш, че съществуват множество реалности и че ние се местим от една в друга? Може би съществуват множество Земи?" Не. Има само "една реалност" и една Земя. Съществуват голям брой "потенциални възможности", обаче. Единствената "реалност" е тази, по която се движи вашият човешки влак. Може да има безброй коловози, но за влака те са само възможности. Когато влакът не се движи по тях, те не се проявяват. Влакът е енергията на живота. Когато се носи по някой енергиен коловоз, той съответства на възможностите на новите релси. Разбирате ли? Реалността, нещото, което можете да докоснете, е коловозът, по който се движи вашият влак! Смяната на коловозите обаче често остава невидима за вас. Следователно може да се оглеждате наоколо, за да видите някои от нещата, които ви показват, че вашата реалност наистина се е променила.

"Добре, - може да кажете вие, - но как можем да видим това? Какъв смисъл има да говорим за нещо, което дори не можем да различим?" Всичко това се разкрива от факта, че пророчествата са били направени за коловоз, който се намира на по-ниско ниво. Следователно сега те няма да се сбъднат, защото сте се преместили от коловоз, наречен "Реалност А", към един нов, по-високо разположен коловоз, обикалящ по кръг, наречен "Реалност Б”. Старият потенциал, създаден при по-ниско ниво на енергия, не може да се прояви. Кръгът на жизнената сила на човека сега е разположен в по-висока равнина. Старите възможности, които пророците са видели, представляват картината, свързана със стария коловоз и нямат нищо общо с новия, по който се движите сега! Може би не ви е съвсем ясно, но това е начинът, по който работят вашите измерения.

Въпреки че е възможно да не сте усетили промяната на реалността, лесно можете да я наблюдавате в живота на планетата около вас. Забелязахте ли, че нито едно от пророчествата не се сбъдна? Ще ви припомним няколко други неща и ще стигнем до човешкия елемент в тях, за да можете наистина да схванете мащаба на промените, извършващи се на Земята.

Категория: Книга 8: Преминаване на границата | Добавил: Бонд
Разгледан: 1246 | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   34.239.170.244          Събота          15.06.2024, 22:48