Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)22:54
15.06.2024
Събота
34.239.170.244


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 8: Преминаване на границата


Книга 7: Писма от дома Книга 8: Преминаване на границата Книга 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Забелязахте ли?
От писателя...

Приветствам ви с осмата книга на Крион! Подобно на много други книги, издавани в днешно време, тя е посветена на новото хилядолетие. Заглавието, "Преминаване на границата”, е начинът, по който Крион описва нашето преминаване към новата енергия на XXI век и е тема, която той разглежда от доста време. Ако четете тази книга след 2000-та година, можете да бъдете сигурни, че тя продължава да е актуална за протичащите събития.

Още от първата книга на Крион, "Финалната епоха", предметът на неговото учение е това, което се случва в момента, и това, което ще става през следващите години (до 2012). Тъй като не издавам по една книга от Крион всяка година, постъпващата информация е твърде различна и сама ми налага да бъде публикувана по това време.

В тази книга има много радост! Ако сега започвате да се запознавате с ченълингите на Крион, ще откриете, че информацията съвсем не е толкова страшна, както може би сте очаквали. Заедно с началото на нашето сливане с това, което Крион нарича "нашия Висш Аз" или "Божествеността в нас", ченълингът започва да става много по-човешки. Предполагам, това означава, че колкото повече се доближаваме до Божествения Аз, толкова повече започваме наистина да усещаме информацията от другата страна. Тя се доближава до нас - става ни по-близка и вече прилича много повече на обикновено телефонно обаждане, отколкото на свръхестествено посещение от отвъдното.

Радостта, почитта и поздравите, които може би ще почувствате, че се излъчват от тази книга, са резултат от факта, че сега сме навлезли в една енергия, която представлява основното послание на Крион от 1989 г. насам. Тогава той ни каза, че мрачните и страховити пророчества не е задължително да се сбъднат. Каза ни, че се намираме пред прага на една човешка еволюция, която можем да забележим в нашето ежедневие - в новините, в климата и в самите нас.

Ето една статия, която написах през 1999 г., озаглавена "Забелязахте ли?". В нея се разказва история с важно послание.

Забелязахте ли?

Мога да си спомня с изключителна яснота чувствата, които изпитвах, когато започнах своята лекция през 1995 г. Тези, които се бяха събрали в зала №7 на Комитета на Обединените нации, бяха там, за да чуят послание, но това, което се канех да им предам, вероятно не беше онова, което те очакваха да чуят. А и как можеха да приемат моето послание за нова надежда в тази престижна, но изпълнена с проблеми организация, страдаща от постоянни неразбории и нерешени конфликти? Какво би могъл да каже на дипломатите за положението в света един калифорнийски метафизичен канал?

Започнах лекцията си с думите: "В Близкия Изток вместо пясъкът да почервенее от кръв точно сега, както се казваше в пророчествата, две бивши вражески страни се договарят заедно за правото върху водата." Продължих, като им казах, че пророчествата за гибел и разрушения може и да са много популярни в медиите и киносалоните, но анализът на състоянието в света е много по-оптимистичен и показва, че нещата започват да се развиват в нова посока. Да плашиш вместо да успокояваш, е далеч по-драматично и изгодно и анализаторите на пазара просто ни предлагат това, за което са сигурни, че ще ни изплаши.

Въпреки че през последните десет години основните лозунги в Близкия Изток бяха "отмъщение" и "земята, която ни принадлежи", днес народите в този район решават от кои територии да се откажат и от кои области да отстъпят и си задават въпроса: "Как можем да се договорим?" Забелязахте ли?

Въпреки че само преди десет години светът беше в състояние на Студена война и ние си задавахме въпроса дали децата ни имат бъдеще, днес изпращаме 1.5 милиарда тона пшеница на затруднената Русия, страната, която беше "империя на злото", бившият враг. Забелязахте ли?

Въпреки че само преди десет години в Гватемала бушуваше тридесетгодишна гражданска война, която беше отнела живота на 50 000 цивилни граждани, членове на семейства и от двете страни, днес там има мир. Прекратиха войната през 1997 г. Забелязахте ли?

Въпреки че преди десет години в Ирландия имаше единствено омраза и взаимно изтребване между две християнски религии, днес и двете страни заявяват, че мирът е по-добър от войната и работят съвместно, за да започнат да живеят заедно, приемайки своите различия. Забелязахте ли?

Преди десет години имахме огромни армии и още по-големи запаси от оръжие. Днес армиите ни са една трета от предишните, а ние се чудим как да демонтираме излишното оръжие, което сме натрупали. Промени се н проблемът за финансирането и от въпроса: "Как можем да създадем по-големи и мощни оръжия?", днес се чудим: "Как да унищожим старото оръжие?” Забелязахте ли?

Въпреки че само преди десет години ни заливаше вълна от ужасяващи предсказания, свързани с новото хилядолетие, предсказания, направени от стари и нови пророци, нито едно от тях не се е сбъднало в предсказаните срокове. Забелязахте ли?

Нещо се случва. Съзнанието на човечеството започва да се променя - бавно, но неизбежно. Доказателството е в нас, стига да се огледате наоколо. Основният проблем днес е мирът, а не "кой е прав и кой крив". По взаимното съгласие на хората комунизмът изчезна почти навсякъде и днес голяма част от вълненията са междуплеменни. По-голяма част от борбата днес е за това как воюващите страни да седнат на масата за преговори. Забелязахте ли?

Бил съм още два пъти в Обединените Нации по специална покана, като последният път беше в края на 1998 година. Сега те очакват да чуят "добрите новини" и често се озовавам в помещение, изпълнено с усмихнати липа. Те са видели и общата картина. В сградата на ООН в Ню Йорк, в която като че ли никога не се постига съгласие или общо решение, те стават свидетели на промяната на съзнанието. Хората на Земята започват да се мразят по-малко и да се обичат повече. Има много повече търпение. Има много повече състрадание. Има много повече надежда. Хората променят своите желания и страсти и от "какво можем да получим" преминават към "как можем да постигнем компромис, така че всички да спечелим".

Старата гвардия от миналото все още се опитва да върне нещата назад такива, каквито бяха - с коли-бомби и отчаяние, с терористични атаки - но лидерите отново сядат на масата, за да запалят лулата на мира. Маркетинговите специалисти продължават да налагат програми и филми за гибел и разрушения, за да ни карат да се питаме дали ще оцелеем, но техните истории са изтъркани и банални, в сравнение с истинските чудеса, които се случват днес.

Бившите политически затворници днес са начело на своите страни. Дългогодишните деспоти и тирани са сваляни от собствените си народи. Папата проповядва прошка и навлиза в области, които никога до този момент не са били предмет на обсъждане от католическата църква. Хората с висше съзнание работят със Съвета на старейшините, съвет на мъдростта, съставен от коренното население в различните краища на света, съвет, който може би ще напътства и самите Обединени Нации? Забелязахте ли?

Погледнах значението на думата "милениум" в речника. Тя има две определения:

(1) Период от време с продължителност от хиляда години;

(2) Надежда за време на радост, спокойствие, просперитет и справедливост.

Знаехте ли това?

През декември 1999 година няколко човека се събрахме, за да наблюдаваме навлизането на света в новото хилядолетие. Празнувахме, че независимо от факта, че доста хора бяха избрали да се тревожат, ние бяхме предпочели да бъдем изпълнени с покой, доверявайки се на сила, далеч по-мощна от страха. Бяхме избрали съзнателно да се доверим на Бога вътре в нас, искрата на величие, която винаги предпочита любовта пред омразата, мира - пред войната, прошката - пред отмъщението. Доверихме се на новия Човек, този, който днес можем да открием във всички краища на Земята, олицетворяващ истинската еволюция на човешкия Дух.

Какво ще намерите на тези страници...

Както и досега, по-голямата част от книгата включва информация от сеансите, проведени на живо в различни части на света. Различното този път е, че тези сеанси са датирани и представляват една линейна последователност на енергията. Ще можете да се запознавате със сеансите, които отразяват навлизането в новата енергия.

И също както досега, искам да спомена за стила на Крион. Много често първите десет минути на сеанса с неговите послания са изпълнени с любов и благодарности. Те са много мощни. Всеки път част от тези послания са предназначени за нови слушатели, но ще са досадни и скучни, ако непрекъснато ги повтарям на страниците на настоящата книга, затова аз съм съкратил някои от посланията, които са едни и същи. По някой път сърцевината на духовната информация се повтаря в сеансите в различните градове. Оставям част от тези повторения, защото е добре да ги чуем отново и отново.

Глава 1 представя обяснение и описание на някои от най-объркващите и трудни въпроси, с които Крион се занимава в тази книга. Дискусията е посветена на проблемите на реалността, времето и многоизмерността, които са трудни за схващане. Разглеждането на тези понятия обаче е необходимо, преди да започнем със сеансите. Не подминавайте тази глава. Тя е необходимият анализ, който се опитва да опрости някои от най-основните понятия, които иначе са трудни за разбиране.

Тъй като с нас работи енергията на новото хилядолетие, ще ни се наложи да приемем факта, че това, което до този момент сме разглеждали като нашата стара и неизменна реалност, в момента се променя и се превръща в нещо друго. Как става това? Как е възможно самото време да варира? Тази глава е моят опит да обясни неща, които са почти необясними, но притежават атрибути, които се каним да използваме в своето ежедневие.

От Глава 2 до Глава 7 се представят сеанси, проведени преди настъпването на новото хилядолетие.

От Глава 8 до Глава 12 са публикувани сеансите, проведени след преминаването на границата, до юни 2000 година.

Глава 13 съдържа две концепции на Крион, които са разширени и доразвити от Джен Тоубър (съавтор на книгата "Индиговите деца" и мой партньор в работата с Крион). Мнозина са чували за "фантома на смъртта** (Крион го нарича "унищожението на сенките") и Джен го описва така, както самата тя го е преживяла. След това идва едно великолепно интервю на Рик Мартин за вестник "Спектър", в което Джен представя допълнителна информация за индиговите деца, една от нашите най-популярни теми.

Глава 14 съдържа казаното от трима души, които допълват задълбочено информацията, представена от Крион по време на сеанса в ООН през 1998 година: Марк Вели и Уди и Кати Васпра. Крион говори за създаването на Съвет на старейшините на планетата - група от племенни водачи на коренното население на Земята, която може да предоставя на света мъдростта за нашето време, информация, от която се нуждаем точно сега.

Понякога хората се чудят дали изобщо се появяват добри идеи. Тук ще прочетете за хора, които наистина прилагат на практика това, за което говори Крион. Наистина е удивително да се мисли, че много от вождовете на коренните народи по света действително очакват да се свържем с тях! Защо? Защото в техните пророчества се твърди, че ще го направим.

Глава 15 представлява научно осъвременяване на някои от въпросите, по които Крион е говорил в предишните си книги, а също и в настоящата. Обикновено това са концепции, предадени по време на сеансите с Крион, чиято достоверност е била потвърдена след излизането на книгите. Включва и обсъждане на продължаващото мое търсене на доказателство за магнитните свойства на ДНК - нещо, което започва да се превръща в реална възможност. Винаги е забавно да се наблюдава как основното течение на науката потвърждава някои от невероятните до този момент неща, предадени по време на сеансите и ние ги представяме в тази глава!

Глава 16 включва някои новини за Крион и информация как да се свържете онлайн с нас.

В момента на писането на този Предговор с Джен току-що сме се върнали от обиколка във Френска Канада и Европа (май, 2000), която направихме заедно с Робърт Коксън (най-добре продаваният ню ейдж канадски музикант) и Грег Брейдън (геолог, лектор и автор). За десет дни направихме обща презентация пред повече от 5300 души (в Монреал, Канада, Брюксел, Белгия, и Париж, Франция). Срещите бяха забележителни със своята енергия и всички ние бяхме залети от любовта, която получихме.

От години се чудя кой друг може да притежава посланията на Крион - този, който твърди, че ние имаме способността да променим своето бъдеще с помощта на човешкото съзнание и състрадание, или този, който заявява, че истинската сила на Божественото е в самите нас. И най-накрая получих подарък: изследването и задълбочената информация на Грег Брейдън показват, че Божественото послание, което получавам през последните 11 години, е представено и в изгубените древни текстове, които днес откриваме отново!

"Ефектът на Исая" от Грег Брейдън (разшифроването на изгубената наука за молитвата и пророчеството) е една от най-добрите духовни книги, издадени през 2000-та година. Публикувани са доказателства, че информацията, представена от Крион, която ни позволи да променим своята реалност, ни е била предоставена и преди много време, в свещените книги на пророците. В книгата на Грег ще откриете убедително доказателство, че състраданието на човешкото същество може да промени реалността на Земята - и че това е било свещеното, изгубено послание!

Доколкото Грег, Джен и аз говорехме заедно, разбрахме, че представяме едно и също послание от различни позиции. Грег, геолог и създател на компютърни системи; аз и Джен, езотерици и контактьори, представяхме една и съща дълбока истина - че вие притежавате невероятна мощ и че знанието за това е било скрито. Ние сме тук, за да открием любовта и състраданието, които се крият в Божествената искра на човечността - нещо, което е било много добре скрито като част от вашето изпитание и проверка.

Скъпи читателю, изпълнен съм с радост, че отново имам възможността да ти предоставя това, което се превърна в моето споразумение на Земята - да се опитам да предам на твоите очи и сърце изпълнената с обич и състрадание информация от удивителния ангел, наречен Крион.

Лий Каръл

Категория: Книга 8: Преминаване на границата | Добавил: Бонд
Разгледан: 3330 | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   34.239.170.244          Събота          15.06.2024, 22:54