Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)23:06
07.08.2020
Петък
34.200.218.187


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 7: Писма от дома


Книга 7: Писма от домаКнига 8: Преминаване на границатаКнига 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Задръжте светлината (отново)
Вече ви говорихме за енергийната област около вас (в част втора на тази поредица). Казахме ви, че това е нещо, върху което можете да въздействате. В този процес става дума и за връзката с Космическата решетка и освен това ви дава индикации за знанието, което имате на клетъчно ниво. Притежавате способността да въздействате на физическия свят около себе си и тук не говоря за огъване на лъжици, скъпи мои, говоря за промяна на човешкото сърце.

Чрез задържането на светлината - термин, който означава "вашият избор да вибрирате на по-високо ниво и да притежавате пробудено съзнание на клетъчно ниво" - изтласквате енергия, където и да се намирате. И тази енергия, скъпи мои, е настроена енергия. Настроената енергия представлява енергия, на която е "присъщо намерение". Ако мога да ви обясня какво представлява Решетката, щях да ви разкажа за множеството енергийни пристанища, специфични енергийни приемници, очакващи постъпването на съответстващите им енергийни настройки. Но тъй като това не е урок за Решетката, ще го отложим за друг път. Ще ви кажа само, че Космическата решетка представлява жив енергиен лабиринт, който осъзнава и познава семейството!

Благодарение на тази "настройка" даден човек в буквалния смисъл може да промени енергията на помещението. Всяко намерение и ниво на вибрации са като комплект инструкции към Решетката. Всеки човек, който вибрира на високо ниво, може да се настрои към Решетката по различен начин. Клетъчната структура на човека разбира настройката към Решетката и докато пребивавате на планетата, този дар за "изтласкването на енергията" ще е различен за всеки от вас. Някои от вас ще са надарени със способността да влязат някъде и всички да се обърнат, за да ги видят - наричате това харизма. Не е. Това е "настройване към Решетката", като енергията се променя от един, но се чувства от всички останали. Някои от вас могат да сложат ръцете си върху друг човек и той да почувства, че вие му помагате. Тогава започват да ви наричат "енергиен работник". Превръщате се в проводник. Мнозина от вас ще разберат, че ръцете работят по-добре без никакъв контакт. В действителност въздействате върху пространството около себе си и около тях. "Настройката" на лечението променя енергията на Решетката, позволявайки установяването на контакт с веригите на ДНК в пациента, събуждайки не само разрешението за лечение, но и силата за лекуване чрез информацията, която си е там. Осигурява и по-добра комуникация с клетките в тялото на лекувания, където се съдържа информация за всичко.

Това е дар, който от известно време ви е познат, но очаквате той да продължи да се подобрява. За тези от вас, работещи с енергията, които вече са свикнали с това и знаят много добре, че пространството около тях може да бъде променено, е време да се постараят да разберат как да подобрят тази енергия. Експериментирайте, водете си бележки, открийте "защо и как". Това е наука, да знаете, енергийна наука. Притежава свойства, които можете да усетите, като по този начин ви помага да разберете как да я настройвате още по-добре.

Вече сме ви казвали: Всичко това далеч надхвърля сферата на лечението. Изтласкването на енергия е свързано със свалянето на това, което в миналото наричахте "свои защитни щитове". Сега можете да ги свалите всичките. Нито една тъмна същност не може да мине през тях, не и при енергийното ниво, което притежавате! Вместо това създавате един абсолютен енергиен балон, който изтласквате около себе си. Това е Божествеността и нищо, което е с по-ниска вибрация, няма да премине през нея - нищо! Това е и проста физика. Може ли водата да се движи нагоре? Може ли по-слабата енергия от батерията да се сравни с мълнията? Може ли мракът да съществува в светлината? Не. Самата същност на мрака го кара да изчезва в присъствието на светлината.

Чуйте това, скъпи мои, то е за онези от вас, които се плашат от тъмната страна. Моля ви, слушайте, защото това не е просто физика, то е и духовна логика. Не е малък броят на могъщите магьосници, които работят в мрака, които са открили, че в мрака се крие огромна енергия. Прави са. Това е част от равновесието във Вселената. Те могат да ви нападнат със своите заклинания (с тяхното могъщо намерение на мрака), опитвайки се да ви прободат, образно казано, с енергията, която притежават. Първото, което става, е, че вашите клетки разпознават енергията (защото тя е истинска) и изпращат съобщение на мозъка да започне да изпитва страх. Страхът усилва ефекта и скоро вашата физиологична структура и поведение започват да съдействат на енергията на заклинанието. Това е начинът, по който действат заклинанията. Мнозина от вас са "енергийно осъзнати" от години и са се защитили със собствени "щитове". Това вече не им е необходимо.

Казваме ви, че вашето ново ниво на вибрации, плюс намерението създава дар, който представлява енергиен тласък и възниква навсякъде, където се намирате. (Читатели на Крион, спомняте ли си притчата за ямата с катрана?) Тази енергия е като светлинен сноп, разсичащ мрака. В негово присъствие не може да съществува никаква тъмна енергия. Щитовете са концепция от миналото, скъпи воини на светлината. И накрая ще можете да се изправите в цял ръст без никакъв щит, защото в присъствието на светлината стрелите на мрака просто се изпаряват, а вие изтласквате светлина. Ето нещо забавно. Щитът винаги е бил защита против мрака. Светлината е енергия, атакуваща мрака. Мислете за нея като за унищожител на мрака. Искам да ви кажа какво ще стане, когато срещнете човек, който се опитва да използва енергията на мрака: всичко ще свърши с това, че вие ще му въздействате! Ето това ще стане. Този ваш дар, тази ваша активна способност "да носите светлината" е скъпоценен, безценен дар на Решетката, скъпи мои. Нито един от вас, притежаващ мъдростта на Божията мантия, няма да злоупотреби с него, защото не може. Той просто е с вас, където и да се намирате. Бог е изпълнен с любов. Мъдрото използване на светлината идва със способността да я задържите в себе си, И това е тласъкът на любовта и той е Божествен.

Категория: Книга 7: Писма от дома | Добавил: Бонд
Разгледан: 970 | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   34.200.218.187          Петък          07.08.2020, 23:06