Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)22:51
07.08.2020
Петък
34.200.218.187


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 7: Писма от дома


Книга 7: Писма от домаКнига 8: Преминаване на границатаКнига 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Взаимодействието
Нека сега ви разкажа за номер шест. Шестата точка е свързана с първата, която на свой ред е свързана с четвъртата, защото става дума за клетките и за енергията. Свързана е с бъдещето на взаимодействието между хората. Това е област, в която вече се забелязват първите драматични промени. Ако искате да видите промени в съзнанието, знайте, че най-напред те ще се появят в отношенията между хората. Това е областта, в която те ще са най-осезаеми. Колко от вас вече усещат промяната в страстта? Тя ще бъде част от промяната на съзнанието и целта. Разбирате ли как те си взаимодействат? Настъпва обновление в сферата на отношенията между хората и в начина, по който те се "виждат" един друг. Не говорим само за работниците на светлината, защото това се случва по цялата планета. Това са промени, които се извършват с всички хора благодарение на новата настройка на магнитната решетка. Позволете ми да ви посоча някои от характеристиките на тази промяна, скъпи мои, заради работниците със светлината, които слушат и четат тези редове и носят високо своята светлина.

На някои от вас през последните години беше осигурена промяна на страстта. Много от вас възприемат останалите хора на планетата по нов начин - чувствителността им към тях се е изострила много над обичайното ниво. О, вие сте били загрижени за тях и преди, но никога до степента, в която го правите сега. Може би ще се случи нещо, свързано с енергията на другия край на света, но вие ще усетите реакцията на хората към него. Това е нещо ново за вас. Вие се "настройвате" към семейството.

Възможно е да има дарове, които едни хора предават по духовен път на други, което обикновено вие възприемате като трагедия, но цялото събитие ще е пропито от дълбока мъдрост. И въпреки че ще ги оплаквате, ще разберете, че емоциите ви са се променили в сравнение с преди. Защото промяната на магнитната решетка предизвиква взаимодействие между хората, което е изпълнено с много повече човечност, според термина, който използвате вие, отколкото когато и да било преди. Свързано е с промяната в семейството. Семейството започва да приема себе си като семейство. Без значение на кой край на планетата е настъпило събитието, няма значение какъв е езикът на участниците в него, няма значение каква е тяхната вяра, сърцето ви ще откликне и в него ще се породят чувства, които вие ще отправите към тях. Ще произнесете молитва, ще им дадете енергия и ще кажете: "Това е твърде непривично за мен, никога досега не съм го правил." Започвате да се грижите за семейството.

Ще ви кажа какво се случва с хората, а вие можете да го забележите при децата. Вижте какво правят децата в семейството. Наблюдавайте внимателно. Децата в семейството се опитват да създадат мир. Ако майката и бащата или братът и сестрата се карат, децата ще застанат в центъра на събитията и ще се опитат да играят ролята на миротворци. Скъпи мои, хората променят ролята си и от наблюдатели се превръщат в миротворци. Оглеждайки се наоколо, виждате, че има толкова много надежда и толкова много възможности, та си казвате: „Тук има твърде много хора и твърде много възможности за възникване на конфликти, кавги и войни." Това е парадигмата, която използва старият човек, надарен с власт.

Говорим за децата на децата. Хората, които ще се родят от индиговите деца, ще са миротворци, това ще е тяхното основно качество! Миротворецът е този, който притежава потенциала да пристигне около 2012 г. Те ще попият мъдростта, позволяваща им да живеят заедно и в мир по начин, който не можете дори да си представите. Ще имат по-добра имунна система. Ще проявяват толерантност към неща, които вие не сте търпели и това ще ви удивлява. Следете внимателно за тези признаци. Това са много дълбоки нови възможности. Това е бъдещето на могъществото на седмата точка, за която ще ви разкажем сега, завършвайки нашия урок.

Категория: Книга 7: Писма от дома | Добавил: Бонд
Разгледан: 826 | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   34.200.218.187          Петък          07.08.2020, 22:51