Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)23:51
07.08.2020
Петък
34.200.218.187


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 7: Писма от дома


Книга 7: Писма от домаКнига 8: Преминаване на границатаКнига 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Великият план
Позволете ми да ви разкажа за "Великия план". Това е план на пет милиона години и вие вземате участие само в последната му част. Искам да ви разкажа за физическата Вселена, както и да се спра накратко върху равновесието. Казвали сме ви, че вие сте ангели от Великото централно слънце - с други думи всеки от присъстващите тук и от тези, които четат тези редове. Думата ангел не е съвсем точна, но насочва към вашата свещеност. Вече сме ви казвали, че Земята е чиста и всеки един от вас е от Великото централно слънце. Казвали сме ви, че сме ви скрили под формата на хора в система с едно слънце. На тези от вас, които си спомнят тази информация, сега ще им стане ясно, че тези послания са подсказвания. Какво имаме предвид, когато казваме "Ние ви скрихме"? Подсказвания? Дадохме ви едно слънце. Повечето форми на живот във Вселената имат по две слънца. Когато го откриете, ще разберете защо това е така. Скрихме ви, защото имате задача, която трябва да изпълните.
    Скъпи мои, Вселената, физическата Вселена, не се намира там, където е Великото централно слънце. Великото централно слънце е олицетворение на "дома". То е мое и ваше. То е мястото, където един ден ще ви видя отново, мястото, където един ден ще си устроим грандиозно тържество. Ще погледнем назад, дори и към този момент, към тази вечер, и ще си спомним прекрасната атмосфера, която е царяла в тази зала. Ще кажем: "Това беше вечерта, в която Крион ни каза кои сме ние и защо сме тук. Това беше вечерта, която отекна в сърцата ни."
    Физическата Вселена, подобно на вашата собствена планета, трябва да бъде в равновесие, да притежава баланс и този баланс е представен като различни форми на енергията. Формите на енергията, за които говорим, са различни форми на любовта - точно като на Земята. Някои от вас ще нарекат някои от формите негативна енергия, но тя не е. Целият баланс е просто форми на любовта. Някои от вас са чели истории за борбата на тези, които не са хора, вероятно в други светове или на други планети. Пророците и хората с развита интуиция са разказвали и писали различни истории за удивителните и драматични събития, които са се случили далеч от вашия свят. Потомството на тези други същности от векове се появяват и изчезват на различни места във Вселената. Подсказвам ви, да знаете. Подсказвам ви, че във физическата Вселена съществува баланс. Между различните форми на любовта във Вселената съществува притегляне и отблъскване - точно както и на Земята. Посланията в сеанси като нашия го доказват.
    Скъпи мои, в момента се осъществява още един акт на възникване, още един "взрив”, отдалечен оттук на дванайсет милиарда години, и той е планиран за "сега". Винаги е бил предназначен за "сега". Както отбелязахме още в началото на този ченълинг, това, което астрономите наблюдават в момента, е доказателство за още един "взрив". Това е още един акт на възникване от процеса на създаването на друга част на Вселената! Тя ще бъде добавена към вашата Вселена, точно както и резултатите от всички останали актове на възникване.
    Преди десетки хиляди години вие се съгласихте да дойдете на тази планета и да се прикриете с дуалността, една енергийна форма на човека, която не ви позволява да разберете кой в действителност сте вие. Всичко се получи много добре, защото ви предостави равно, непредубедено игрално поле, неутрално по своя енергиен потенциал. А предизвикателството се състои в следното: Ако в това изпитание останете сами без каквато и да е духовна намеса, скъпи мои, къде ще отиде енергията на Земята? Може би си задавате въпроса: "Защо? Защо се подлагам на това вече хиляди години? Защо идвам и си отивам? Защо ми е тази дуалност? Защо е тази борба? За какво е всичко това?"
    Някои от вас казаха на Крион: "Чувствам се като опитен плъх на Бога. Цял живот ме слагат ту тук, ту там. О, аз съм добър, духовен индивид и ще премина през всички мои изпитания. Ще се изправя срещу страха си. Знам, планирал съм го и ще поема своята отговорност, но мразя всичко това. Не знам защо трябва да го правя."
    Има нещо, за което вече е ставало дума, но е много уместно за темата, която обсъждаме. Позволете ми да ви кажа нещо, скъпо мое семейство, скъпи мои ангели, вие, от Великото централно слънце, които седите сега в тази зала, които четете тези редове, които на клетъчно ниво знаете кои сте. Вие не сте опит. Вие не сте експеримент. Опитът се провежда с енергията. А вие носите белите престилки. Вие, следователно, сте учените, експериментаторите, които съдействат за по-бързото протичане на опита.
    Енергията от акта на възникването, на дванайсет милиарда светлинни години оттук, е непълна. Раждането на материята и на милиарди форми на живот, които ще се развият в тази част на Вселената, е непълно. Нещо липсва. Каква ще е духовната енергия, която тази нова част на Вселената ще има? Какъв вид "форма на любовта" ще притежава тази нова Вселена? Кой ще решава това?
    Някои ще кажат: "Добре, нека семейството го реши. Семейството е олицетворение на любовта и притежава нужната духовна настройка. Нашето семейство, по определение, е Бог! Нека пренесе възможно най-висшата енергия в тази новородена част на Вселената. Нека я извиси!"
    Това не е ли малко предубедено? Виждате ли, семейството е пристрастено към любовта! Бог не може да вземе това решение. Вселената трябва да притежава баланс и простото пренасяне на висшата енергия на любовта към новия акт на възникване е едно предубедено решение. Някои казват: "Имате предвид, че има някои неща, които Бог не може да направи?” Да. Бог не може да лъже. Бог не може да мрази. Бог не може да вземе подобно непредубедено решение.
    Ето защо беше решено да се създаде планета с живот, замислен да бъде неутрален и съответно скрит, така че ангелите от Великото централно слънце да могат да се заселват на нея в продължение на десетки хиляди години и да преминават през изпитанието за духовната непредубеденост. Идваха на Земята и не знаеха кои всъщност са те. Част от тяхната биология беше заимствана от други същества във физическата Вселена, за да могат да балансират своята духовна еволюция. Трябвало да живеят във формата на хора, да умират като хора и да се прераждат - да умират и да се прераждат. Да има бърз кръговрат на живота. Биологичните тела създадени, за да живеят по 900 години, в началото щели да изкарват едва по трийсет, а с течение на времето да живеят по 70 или 80 години. Препрограмираната духовна информация, заложена в човешката ДНК, щяла да предизвиква смърт, болести и стареене. Недовършеното от един живот преминавало в следващия, създавайки изпитания, които с помощта на енергията, която била подложена на проверка, тези ангели или преминавали, или не преминавали. Преминаването през тези изпитания щяло да породи допълнителна енергия, която да промени честотата на вибрациите на планетата.
    Краят на експеримента бил предвиден приблизително за вашата 2012 година, краят на календара на някои от древните култури на Земята, долавящи интуитивно тази информация. Тогава щяло да се проведе последното измерване и да се приключи с проверката. Всички се съгласили.
    Било забранено на други същности, които открият Земята, въпреки че тя била много добре скрита, да се намесват. Те трябвало да познаят великата сила на духовните атрибути на хората, въпреки че, колкото и да е странно, самите хора не могат да го направят (заради дуалността). Много от тези посетители можели единствено "да се доближат", да изследват човечеството човек по човек, но никога без позволението на самите хора. Използвали страха, за да получат съгласието на хората, сдобивайки се с хитрост с тяхното разрешение на подсъзнателно ниво. Един безстрашен човек лесно може да каже "Не" и тези същности ще трябва да си заминат. Интересували се от духовната сила, от избора, способността за промяна - всички тези неща, от които самите те били лишени. Опитвали се дори да се разплождат с хората, за да разберат за какво става дума и да се сдобият с това, което хората имали. И всичко това само за да открият и разберат същността на "вътрешния ангел" на човека. Скритата сила на хората не би им позволила да осъществяват масово нахлуване на планетата.
    Всичко, което току-що ви описах, наистина се е случило.
    Това, което беше казано, е описание на вас самите. Всичко това сте го направили вие. В действителност вие сте семейството от Великото централно слънце, за което говорим. Земята е изпитателен полигон. Тя е единствена по рода си. Във физическата Вселена не съществува друга планета като нея. Това, което накрая ще се случи тук, скъпи мои; ще бъде използването на енергията за новия акт на възникване, осъществяващ се на дванайсет милиарда светлинни години оттук! Когато бъде проведено последното измерване от духовния календар, енергията от 2012 година ще се превърне в енергията на новата вселена, макар и още неназована. Вашата енергия ще зареди тази нова Вселена - тогава тя ще има свой подпис. Ще носи печата на хората върху себе си, на вашите имена. Възможно е много от вас да живеят на нея.
    Земята беше наречена "единствената планета със свободен избор” и това, разбира се, е метафора. Време е да разберете какво означава. Означава, че няма друга планета, няма друга сила или форма на живот в тази физическа Вселена, която да е способна съзнателно и преднамерено да подобри своите духовни атрибути. Никой друг не може да го направи! А вие можете. За своята духовна промяна другите форми на живот се нуждаят от еволюционен процес, а тяхното намерение не притежава сила. Това е "свободният избор”, за който става дума. Вие сте единствени по рода си! Как се чувствате при това положение? В течение на вашата история духовните работници и учените интуитивно са знаели, че Земята е много, много специална планета. Тя е! Не е случайно, че Галилей, който бил съгласен с Коперник, е трябвало да се противопостави на такава силно вкоренена в съзнанието на хората религиозна догма, че Вселената се върти около Земята. И знаете ли какво? Метафорично казано, тя наистина се върти около Земята! Ето това сте вие. Вие сте семейството.
    Планът е почти осъществен, да знаете. Времето изтича и това, което става, е чудо, сътворено от вас. Това е причината да се връщате отново и отново, както и причината отново да сте тук. Човешкото съзнание и събитията в света не се развиват както вие си представяхте. Пророчествата, давани векове наред, основаващи се на реалните възможности за развитието, днес губят своята сила и причината е в това, което правите от 1962 година насам. Какви същества ще се "редят на опашка”, образно казано, за да се върнат тук, знаейки колко е голяма вероятността да загинат от ужасна смърт заедно със своите близки в пророкувания край на човечеството?
    Кой би направил подобно нещо? Вие! Затова и не се каните да пропуснете последната глава от своята работа. Олицетворявайки невероятната мъдрост на Божия ум, отново сте тук, скъпо семейство, за да станете свидетели на нещо, което нито един член на семейството не е могъл да предскаже.
    Енергията, която е била развита, която може да бъде отправена в новосъздадената вселена, е много висша форма на любовта, много висша. Вашето семейство от моята страна на завесата има слабост към любовта. Вашето семейство, следователно, отбелязва с радост това, което сте направили. Вашето семейство също се реди на опашка... за да ви има обратно при себе си!
Категория: Книга 7: Писма от дома | Добавил: Бонд
Разгледан: 947 | Рейтинг: 0.0/0
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   34.200.218.187          Петък          07.08.2020, 23:51