Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)23:59
07.08.2020
Петък
34.200.218.187


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 7: Писма от дома


Книга 7: Писма от домаКнига 8: Преминаване на границатаКнига 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Вашият духовен път
Това е третата точка от нашия списък. Някои казват: "Не знам нищо за моя път. Крион, говорил си ни за тази велика карта, която притежаваме. И какво? Аз съм в пълно неведение! Не знам накъде вървя. Пред мен има прекалено много възможности. Това ме обърква." Други от вас казват. "Нямам никакъв избор. В задънена улица съм. Какво трябва да направя? Крион, ти дойде тук с това велико послание, чувствам любовта ти и знам, че всичко това е истинско. Имам намерение да вървя по своя път, но не виждам нещо да се случва." Тук относно пътя има метафора, скъпи мои. Някои от вас ще разберат, също така, че това е метафората, която ви дадохме за начина, по който да си "партнирате" със своя Висш Аз.

Пак ще повторим, че дълги години сте били пасажери в лодката на живота, която е била подмятана от вълните на океана на живота. Мнозина от вас са вдигали ръце към небето и са молели Бог да хване кормилото на лодката и да ви отведе в безопасен пристан. Някои от вас живеят от събитие до събитие, от буря до буря, вярвайки, че това е начинът, по който е устроен животът. Започвате да си мислите, че това е вашият път. Някои от вас усещат, че трябва да се препъвате и да се блъскате в стените, докато Бог не се спусне при вас и не ви помогне. Има нова парадигма и вие сте поканени да се възползвате от нея. Скъпи мои, много от вас са свикнали да се возят, но сега е време за шофиране. Вместо да чакате Бог да се спусне и да застане на кормилото на лодката на живота, е време да получите основните насоки от Него, след това да запалите извън бордовия двигател и да поемете управлението в свои ръце. В процеса на трансформацията ви от пътник в кормчия се извърша и промяната, възниква и чувството за несигурност и неспокойствие.

Много често ви се струва, че пътят е без никаква посока. Защото както мнозина от вас ще кажат "Нямам избор", така също толкова много от вас ще кажат "Имам прекалено много възможности". И наистина всичко ще изглежда твърде объркано. Кой е правилният път?

Возили ли са ви някога? Може би се намирате на странно и непознато място, но има шофьор, който знае пътя. Шофьорът носи отговорността, а всичко, което вие правите, е да се возите. Пристигате на мястото, за което сте тръгнали, но всъщност не ви е много ясно как сте стигнали дотам, тъй като за всичко е отговарял шофьорът. Това се случва и в живота - когато не карате вие, не обръщате особено внимание на начина, по който шофьорът ви докарва до мястото, за което сте се отправили. Изведнъж ви казваме, че вече вие ще бъдете шофьор! Сега вече сте наистина разтревожени. Нямате представа къде се намира каквото и да е. Никога не сте обръщали внимание!

- Крион, какво да правя с моята работа, с моята връзка? Какво да направя за моето здраве? Какъв е пътят ми? Никога до този момент не съм седял на шофьорското място на духовния водач!

Първо, научете се да използвате картата, която дадоха на Майкъл Томас в романа "Пътуване към дома.” О, в това има толкова много енергия! Толкова много! Ако до този момент не сте шофирали, ще ви трябва карта. Картата, която е метафора на интуицията и проницателността, ще ви даде необходимото спокойствие, за да "шофирате" в непознатата територия. Това, на което в миналото просто сте се доверявали, сега ще бъде ваша отговорност и грижа. В началото ще се чувствате несигурни, но и много удовлетворени, когато свикнете с новите отговорности. Помнете, вашият Божествен партньор вижда пътя много ясно. Справките с вашата карта се осъществяват чрез интуицията и проницателността.

Второ, в каквато и енергия да се намирате, прокарайте пътя си върху страха, който ви заобикаля. С помощта на присъствието АЗ СЪМ го трансформирайте в радост! Помнете, можете да се радвате дори и когато се чувствате несигурни. Отпразнувайте неувереността! След това започнете да искате директно ръководство, което да е напълно ясно за вас, за да не ви се струва, че вървите слепешком и с догадки. Сега вие сте на кормилото на лодката, а ваш партньор е Божието напътстване!

За тези от вас, на които повече се харесва метафората с лодката на живота, искам да кажа каква може да е новата им представа. Искам да сложите ръце на кормилото. В момента, в който го направите, изразете своето намерение да поемете водачеството.. Кажете високо и ясно на Духа: "Ще използвам партньорството си с моята Божественост, за да отведа себе си в безопасен пристан на живота."

Ще ви кажа какво ще стане, когато изречете това. Гигантските ръце на Духа ще се обвият около вашите върху кормилото и вие, заедно с него, като едно семейство, ще откарате лодката на безопасно място. Като водач на пътя на своя живот можете да очаквате, че върху вашите ръце ще се положат и други ръце. Този вид партньорство е нещо ново за вас и ще ви трябва известно време, за да го приемете. Свикнали сте да получавате толкова много от нещата, а сега, с новата сила, която притежавате, ще трябва да действате сами. С действието идва и осъзнаването и вашето намерение ще ви даде решението с помощта на насоките на любящата енергия, наречена семейство.

Надявам се, че картината ви се изясни. Ние ви отдаваме нужното уважение заради това, че сте изпълнени с неувереност. Знаете ли какво уважение изпитваме към вас, когато умиваме краката ви? Знаем през какво преминавате и какви са трудностите, които ви предстоят.

Категория: Книга 7: Писма от дома | Добавил: Бонд
Разгледан: 954 | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   34.200.218.187          Петък          07.08.2020, 23:59