Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)23:35
07.08.2020
Петък
34.200.218.187


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 7: Писма от дома


Книга 7: Писма от домаКнига 8: Преминаване на границатаКнига 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Съзнанието
Следващата точка е това, което наричаме съзнание. От хилядолетия хората притежават съзнанието на групата. В къщата на вашата клетъчна структура, която се строи (метафора), вие вече не сте наблюдатели, защото сте се превърнали в строители. Следователно вие сте авторите на обновителните работи, които се извършват в момента. Вие сте архитектът и строителят.

Много от вас са преминали през животите си, имам предвид всички ваши минали прераждания следвайки, следвайки, следвайки. Казвали са ви, че точно това трябва да правите, че това е нещо, което се очаква от вас да правите, и че то е духовно правилното, затова сте го и правили. Появява се някой с някаква нова идея и казва: "Ето това трябва да се прави!" и след това започвате да го следвате. Мнозина от вас са имали дълга поредица от разочарования в рамките на този процес на "следване" на един или друг пророк. А сега ние ви заявяваме нещо удивително: Казваме ви, че отношението на последователя се променя и от вас в момента се иска да бъдете пастира, а не овцата. Седим тук, в тази зала като едно семейство и обсъждаме нещо значително. Вие, работници на светлината, сте на предната линия на това, което трябва да стане. Всеки от вас счита себе си за работник на светлината, носи светлината със себе си, закотвя светлината. Днес всеки от вас може да стане от мястото ся с потенциала на пастир и никога повече да не бъде овца. Това е част от новото ви самоосъзнаване "кои сте вие".

Позволете ми да ви кажа какво прави съзнанието и какво се случва. Докато преминавате през тази промяна, тя ще ви кара да изпитвате дискомфорт. Може да се събудите неразположени. Усещанията са същите като тези, съпровождащи обновлението на клетъчната структура, като изключим факта, че съзнанието е освен това и емоции. То е начинът, по който мислите, и някои от вас се разстройват и дори започват да се страхуват. В миналото тези емоционални разстройства са означавали, че нещо не е както трябва. Днес обаче това означава, че нещата са много добре! Усещането за дискомфорт трябва да се приветства. Запазете спокойствие и знайте, че вие сте Бог! Запазете спокойствие. Знайте, че АЗ СЪМ присъствието е част от обновения човек. Това е превръщането на последователите във водачи, в хора, които търсят знание и притежават всичко необходимо за неговото постепенно намиране. То е част от осъзнаването, че можете да го поискате и да го получите. Това е нещо ново и ще ви трябва известно време, за да свикнете с него. Обновявате своето съзнание по духовен начин заедно със своите клетки.

- Крион, чувствам се емоционално толкова нестабилен - казват някои. - Сутрин се събуждам и не знам какво ще се случи. Всичко си изглежда наред, но аз се чувствам неспокоен. Не съм сигурен какво да правя с живота си. Нямам ясна посока, която да следвам. Не знам накъде вървя. Емоциите ми, те често са разстроени. Допускам, че преминавам през някаква промяна на съзнанието, но не знам какво да правя. Просто съм уморен. Това не съм аз.

Ще ви кажа, скъпи мои: Не мислите ли, че знаем какво изпитвате? Знаем. За обновлението на съзнанието ще е необходимо известно време и ние ви молим да проявите търпение, да запазите спокойствие и да празнувате. Има време. Чувствате, че времето ви притиска, но то е достатъчно! Някои от вас вибрират на по-високо ниво и самите вибрации ви карат да се чувствате неспокойни. Припрени сте и усещате, че трябва да направите това или онова и то колкото се може по-скоро. Това не е така. Времето е достатъчно. Затова ви молим да се порадвате на това чувство. Знайте, че когато обновлението достигне етап, на който може да се прояви синхронията, както самите вие поискахте, ще получите и отговорите, които търсите. Те ще бъдат заслужени, създадени от вашето съзнание и следователно, разработени от самите вас. А дотогава запазете спокойствие и присъствие на духа. Разпознайте обновлението и го поздравете като скъп приятел. Приканвам ви сутрин, когато се чувствате странно, да си кажете: "Здравей, депресия. Здравей, тревожност. Познавам ви. Променям се, защото съм изразил намерение за това. По време на промяната ще празнувам до самия й край.”

Категория: Книга 7: Писма от дома | Добавил: Бонд
Разгледан: 716 | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   34.200.218.187          Петък          07.08.2020, 23:35