Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)23:51
07.08.2020
Петък
34.200.218.187


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 7: Писма от дома


Книга 7: Писма от домаКнига 8: Преминаване на границатаКнига 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Смисълът на Живота - Прочете това!
Семейството, Част пета
    Ченълинг от Лагуна Хилс,
    Калифорния
    Преди да продължите да четете... Прочете това!
    Много от читателите на поредицата книги на Крион знаят, че мистериозната активност, свързана с гама лъчите, която в момента е водеща тема по местните новини, беше предсказана от Крион във втората книга, "Не мисли като човек". Тази информация беше предадена през август 1993 г. По онова време той ни каза да очакваме това откритие и да следим за него. Третата книга на Крион, "Алхимия на човешкия дух" също разглеждаше този въпрос. Той се споменава и в шестата книга, "Партньорство с Бог".
    Мнозина си спомнят, че на срещата в Седона, Аризона, през март 1995 г. Крион ни каза, че "Големият взрив" никога не е избухвал. В един изненадващ ченълинг, посветен на науката (публикуван в третата книга на Крион), той ни представи друго обяснение за това как Вселената е създала себе си и покани учените сами да го установят. Там той заяви: "Истината е, че е имало много такива разширяващи събития (много взривове) в продължителен период от време. Истината е, че вашата планета възниква между поредица от подобни застъпващи се феномени на създаването на Вселената, някои от които са възникнали по-рано от вашия." През 1995 г. тази информация противоречеше на основната теория в науката, според която Вселената е възникнала в резултат на един, създал всичко "взрив".
    Накрая някои учени и астрономи започнаха да поставят под съмнение и да оспорват идеята за "Големия взрив". В едно ново списание, издавано от Scientific American, наречено Magnificent Cosmos  (Величественият космос), е публикувана статия от Андрей Линде, руски професор по физика, който в момента работи в Стан Форд. Той защитава теорията за "самовъзпроизвеждащият се" Космос, която в момента се изучава внимателно заради нейните достойнства. Според него Вселената е възникнала с един малък начален взрив, който след време довежда до втори, след това до трети и т.н., което обяснява феномените, които наблюдаваме с нашите телескопи, както и парадокса с възрастта на небесните тела, за който беше съобщено през последната година, когато с телескопа Хъбъл откриха в края на познатата на нас Вселена звезди, чиято възраст е по-малка от тази на нашата звезда! (Ако теорията за Големия взрив беше вярна, те трябваше да са по-стари.)
    Според д-р Линде: "Ако с колегите сме прави, е възможно скоро да кажем сбогом на теорията, че нашата Вселена представлява една огнена топка, създадена от Големия взрив. Развитието на теорията за разширяващата се Вселена (множеството взривове) води до възникването на абсолютно нова парадигма за Космоса, която е твърде различна от първата версия."
    Говоря за това, защото в следващата част от получената в ченълинга информация ни се казва, че гама лъчението, което астрономите наблюдават приблизително на 12 милиарда светлинни години от нас, в действителност представлява още един универсален феномен (друг взрив).
    Какво наблюдават те? Ето една статия от  Scientific News, том 153: "Астрономите наричат това избухване на гама лъчи "най-мощната експлозия от Големия взрив насам.” Според Джордж Джорговски от Калифорнийския технологичен институт в Пасадина: "Светлината от това избухване е съпоставима със светлината на цялата останала Вселена."
    Просто искам да го чуете от учените, преди да прочетете това, което Крион има да ви каже в "Смисълът на живота".
    Лий Каръл
Категория: Книга 7: Писма от дома | Добавил: Бонд
Разгледан: 1093 | Рейтинг: 0.0/0
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   34.200.218.187          Петък          07.08.2020, 23:51