Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)23:26
07.08.2020
Петък
34.200.218.187


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 7: Писма от дома


Книга 7: Писма от домаКнига 8: Преминаване на границатаКнига 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

"Смисълът на Живота" - Семейството, част пета
Семейството, част пета
    Ченълинг на живо, Лагуна Хилс,
    Калифорния
   
    Ченълингът на живо, който следва, е последният от петте сеанса, посветени на "Семейството", на хората такива, каквито ни вижда Духът. Съдържа допълнителни думи и мисли с цел по-ясното и добро разбиране на получената информация.
    Приветствам ви, скъпи мои, аз съм Крион от магнитната служба. О, вие си мислите, че сте дошли да ме видите? Тук сме, за да ви кажем тази вечер, че на това място пристига една духовна група. И те идват тук заради намерението в тази зала и заради тези, които са решили да прочетат този запис. Познаваме всеки един от вас поотделно. Всеки, който седи на мястото си и слуша или чете тези редове, ни е известен. Защото в момента говорим на тези, които ще наречем наше "семейство", което е много добре известно на всеки от нас.
    Информацията от днешната ни среща ще се отнася наистина за семейството. Ще се отнася за вас и ми позволете, преди да се заемем с урока, да ви кажа какво се случва точно в момента. Защото това е времето, скъпи мои, в което енергията на групата, пристигнала тази вечер с мен, се излива в залата и се носи между столовете. Тече по пътеките. Появява се при читателя и знае кой сте вие, защото сте член на семейството. Знае за посланието, което ще ви бъде предадено днес, знае и за неговата дълбочина. Знае, че може би ще го "чуете" за първи път, но то ще се запечати дълбоко в паметта ви!
    Някои от тези, които слушат или четат тези думи, ще почувстват и познаят докосването на Духа преди края на сеанса. Ще го познаете, защото сте заявили своето намерение за това. Даже и тези, които са дошли неподготвени за енергията, ще почувстват и познаят докосването на Духа, ако са изразили своето намерение. Нека тези, които желаят да го почувстват, получат истинско доказателство за това. Знаем всяко име. Тук е енергията на всяко живо създание на Земята. Това е свято място! Говорили сме за това и преди: Всеки от вас идва и сяда на това място, претендирайки, че е човек - всеки от вас. Не знаете как стоят в действителност нещата, защото те не са очевидни. Дуалността прикрива факта, че идвате тук като велики членове на семейството, всеки един от вас, вие сте точно като мен.
    Някои от вас ще кажат: "Е, аз дойдох, само за да почувствам енергията и да чуя какво ще каже Крион”, или "Искам просто да прочета посланията.” Искам да ви кажа, че тук има една група, която е тук от много дълго време. Нейните членове знаят за тази среща и знаят, че седите по столовете в залата, знаят за това, което ще чуете или прочетете сега, и са готови да се срещнат с вас. Знаем за какво ще се говори днес. Знаем за новата информация, която ще ви бъде представена. Смятате ли, че е случайно това, че четете тези редове? Сега говорим за любов. Говорим за онези в тази група, които искат отново да се приобщят към вас и всичко, което искат да направят в момента, е да ви прегърнат и да ви подготвят за посланието, което наистина ще бъде по-различно - и ще е пълно с откровения.
    Почувствайте докосването на любовта, нежното поставяне на техните ръце върху вашите рамене, върху краката ви, върху ръцете ви. Единственото, което искат тези, които са тук, е да ви прегърнат нежно чрез това послание. Това е всичко. Нямат някаква важна работа -просто да поседят за малко със семейството. Това е единствената им възможност и тя им се предоставя за съвсем кратко време. Освен това става възможна само благодарение на вашето намерение. Тази вечер тук присъстват още много от тях, които са дошли по една-единствена причина - за да умият краката ви. Днес ще ви разкажем историята за това кои сте вие. Най-накрая имаме възможност да ви разкажем кои сте вие и защо ви обичаме толкова много.
    Това послание чака от дълго време своя ред. Казахме ви, че ще ви го дадем и някои от вас го очакват, защото ви съобщихме кога ще се осъществи то. Сега можем да говорим напълно свободно, напълно открито с членовете на семейството, които са тук! С вас притежаваме нещо общо! То е повече от това, което знаете. О, това е ченълинг, да, и същността, наречена Крион, е пристигнала, за да работи със системата на магнитната решетка и за да обича хората, да ви даде информация. Такава е задачата на Крион. Но междувременно бих искал да ви кажа, че в действителност между нас не съществува никакво разстояние. Защото гласът, който чувате, който в буквалния смисъл е от другата страна на завесата, е на един от вас. Всеки от вас притежава искрата на Божествеността, която ние наричаме ангелът вътре във вас и която има всички атрибути на семейството.
    Нека започне умиването на стъпалата! Нека групата се влее в залата сега и да поздрави хората! Знаем кой е тук, кой слуша и чете тези редове. Знаем за желанията на вашето сърце. Знаем за трудностите, през които сте преминали, и сме отново тук, за да ви кажем, че между вас има хора, които ще си тръгнат оттук с повече духовна същност, отколкото са имали до идването си в тази зала. С нас ще си тръгне по-малко количество енергия, отколкото е дошла, защото такова е намерението в залата -удивително, свещено намерение.
    Притихнете за миг. Запазете тишина. Информацията, която предстои да ви дадем, е свещена.
    Това е скъпоценно място. Ако не сте започнали да усещате семейството, скоро ще го почувствате. Ако изразите намерение за това, ще разберете, че сме тук. Това скъпоценно семейство седи на своите места тук, слуша, чете и всеки негов член има един ангел в себе си. И този, който е дошъл тук, за да търси знак за това какво да прави, ще го получи. Този, който е пристигнал с надеждата да бъде изцелен от чистото намерение, ще го постигне, защото това е вашето човешко чудо, създадено от вас, за вас и с вашата сила. Човекът е извънредно могъщ инструмент, същност, която пробужда духовната сила на Земята, уникална в цялата Вселена. Ето за това ще стане въпрос тази вечер.
    Нека се знае, че това е петото от поредицата писма за семейството - писмата от дома. Това е номер пет. Тези от вас, които се интересуват от нумерология, знаят, че по отношение на числата не съществуват случайности. Петицата е свързана с промяната и затова е уместно петото послание да е посветено на обяснението на промяната в хората. И накрая ще отговорим на въпроса защо сте тук. Когато ви кажем какво е заглавието на петото послание, някои от вас ще останат слисани. Заглавието на петото послание от тази серия, това, което слушате и четете, е: Смисълът на живота.
    - Крион, да не би да се каниш да ни кажеш какъв е смисълът на живота?
    - Да, това смятам да направя.
    Ето защо казвам: Притихнете. Замълчете. Никога до този момент не сте били свидетели на подобни разкрития. Това е свещена информация и тя е пропита с истина, носи в себе си крайния резултат и целта, и паметта.
    Когато свършим, ще знаете защо сте тук. Ще разберете каква е програмата и ще сте много по-наясно какво точно става, какво е било скрито от вас и накъде сте се запътили. Днес имаме да ви кажем толкова много, че не можем да започнем, без да ви прославим. Ние сме тихи и почтителни. Тези чувства просто преизпълват моя партньор, защото той вече знае какво ще се случи. Няма нищо по-свещено, скъпи мои, от това, когато някой от тази страна на завесата дойде при вас и започне да ви говори. Знаете ли кой се намира в тази зала и кой чете тези думи? Семейството! Знаете ли, не се връщате твърде често у дома.
Категория: Книга 7: Писма от дома | Добавил: Бонд
Разгледан: 1227 | Рейтинг: 0.0/0
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   34.200.218.187          Петък          07.08.2020, 23:26