Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)23:50
07.08.2020
Петък
34.200.218.187


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 7: Писма от дома


Книга 7: Писма от домаКнига 8: Преминаване на границатаКнига 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

"Обновяването на Семейството"

Семейството, Част четвърта

Ченълинг от Брикънридж, Колорадо, и Пърт, Австралия


Ченълингът на живо, който следва, е част четвърта от петте сеанса, посветени на "Семейството", на хората такива, каквито ни вижда Духът. Представлява комбинация от записите от сеансите на два различни континента... с едно и също послание относно живота, с разлика от два месеца.

Приветствам ви, скъпи мои, аз съм Крион от магнитната служба. Това място е наистина благословено! Скъпи мои, сега ще почакаме минутка, за да позволим на групата на Крион, всички тези същности, които ви чакаха, да преминат през процепа на завесата и да се озоват тук при нас. Всичко това е свързано с енергията на "семейството", защото тези, които ще дойдат тази вечер на това място, са ви известни. И много от вас ще познаят и почувстват енергията на онези, които някога са били хора и наскоро са преминали отвъд. Тяхната енергия ще тече в тази група заедно с енергията на други ангелски същества, които съм довел със себе си. Те ви казват със самото си присъствие: "Ние сме вечни, такива сте и вие!" Носят на това място скъпоценната енергия на любовта, за да допълнят енергията, която сте създали вие, включително и вие, които в момента четете.

Точно сега ви казваме: Нека енергията, която преминава през завесата, потече между столовете в залата, по пътеките, между хората, и нека тя ви позволи да усетите присъствието и налягането на светлината на вашето духовно семейство. Нека любовта в тази зала увеличи налягането върху вас и нейното присъствие и реалност да станат напълно осезаеми за вас. Защото сега ние се срещаме с вас като семейство, очи в очи. Повярвайте! Вижте, знаем името ви. Нима не ви шокира факта, че вече знаем за вашата покана и за възможността да се озовете тук, за това кой ще заеме тези места и кой ще чете тези редове? О, вероятността беше много голяма, дори и за тези, които са тук и които разбраха за тази среща едва вчера, или за тези, които сега четат тези редове и никога преди това не са чели нищо друго от посланията на Крион. Можем да ви кажем, че знаем вашето име и знаехме за вероятността да сте тук.

Скъпи мои, липсвате ни! Започваме постепенно да ви разкриваме по какъв начин се осъществява взаимодействието между Духа и човека. Тази връзка със семейството, която имате, тази енергия на "дома", която тече между вас в залата, би трябвало да ви каже много неща за това кои сме ние от другата страна на завесата. Моят партньор (Лий) ви разказа за партньорството. Разказа ви за достъпността на човешкия дух. Сега вече може би ще започнете да осъзнавате общата картина, която се състои в следното: Вие и семейството сте партньори във всички неща! Скъпи мои, не можете да скриете светлината, която идва от вас. На другите групи в тази прекрасна Земя разказахме за едно интересно нещо. Казахме им, че има една свита, която идва на този свят заедно с вашето раждане и остава с вас, че тук има много по-голям брой от тях, отколкото от вас, и тяхното предназначение е да ви поддържат енергийно. И много от тях започват да действат, когато изразите своето духовно намерение. Можете да ги почувствате около себе си и някои от вас знаят за какво говоря. Някои от тях се превръщат във ваш пътеводител и ваша интуиция и ви помагат да породите чувствата, с чиято помощ разбирате и прониквате в нещата. Това са интуитивните усещания, които ви помагат да разберете дали да завиете наляво или надясно, дали да вървите напред или да се върнете назад. Това са ангелите, водачите, тези, които ви обичат безмерно и са с вас за цял живот. Те също са тук.

Искаме да напълним тази зала с присъствието на любовта така, както никога досега нито тук, нито на кое да е друго място, където сте били, не е било правено. Докато седите и четете или слушате, искаме да знаете, че ние сме тук. И ми позволете да ви кажа, че ако възнамерите да получите това, за което сте дошли тук, ще получите енергия за решаването на проблемите! Може би това е единствената информация, от която имате нужда, може би това е истинското изцеление! Но това е причината, поради която сте тук или поради която сте взели в ръка тази книга. Мислите си, че не го знаем ли? Не мислите ли, че освен името ви знаем и всичко останало за вашия живот? Разбирате ли, ние сме едно семейство.

Всички изпитания, с които сте се сблъсквали, много подобни на тези, които моят партньор описа тази вечер (на семинара преди този сеанс), имат решение. Няма ли да се шокирате, ако ви кажа, че решението им е създадено от вас? Хората си мислят, че идват и живеят на това ниво, наречено Земя, и биват подлагани на различни изпитания, за да разберат как се постига енергиен баланс. Те ги приемат. Мислят си, че през целия си живот ще бъдат подлагани отново и отново на различни изпитания. Но тези от вас, които са достатъчно умни, си казват: "Разбираме, че това са изпитания, които самите ние сме създали за себе си. Разбираме как стоят нещата. Ще преминем през тях с помощта на това ново партньорство."

Искам да ви кажа защо трябва да преминете през тях. Защото животът ви не е просто низ от изпитания.

Скъпи мои, на Земята за вас има равновесие, което описахме преди (виж "Златният поднос", Глава 3). Посланието се дава тук с такава любов, защото искаме тази вечер да получите откровение. Откровението е следното: Всяко изпитание има решение, което сте създали самите вие. Тези енергии идват като взаимно допълваща се система. Въпреки че вече сме го обяснявали на мнозина, все още има известно неразбиране по въпроса. Знайте следното: Докато преминавате през този живот, непрекъснато ще възникват решения, решения, решения. Този баланс между изпитания и решения създава сценария печели-печели, които много често дори не можете да си представите.

Искаме да подчертаем това, защото мнозина от вас имат нужда да го разберат точно сега. И с цялата си любов ви казваме: "Не мислите ли, че знаем през какво сте преминали?" Има нещо, което трябва да знаете: Никога не сте сами. Може да си мислите, че това не е вярно и може би има моменти, в които сте убедени в това, но аз ви казвам: "Не е така!" Никога, нито за миг, вие не сте оставали без защита - дори по време на смяната на водачите, даже по времето на дадена промяна. Ето отново същата дума: защита. Тя е нова за тази епоха. Свързана е с това, което описахме преди време на една наша среща, когато говорихме за могъществото на вашето съзнание. Говорихме за това какво се случва, когато задържите своята светлина - на това реагира цялото царство на ангелите, които са около вас. Говорихме за това, защото тук има защита против правенето на грешки. Така е. Тя е част от новата енергия, част от новите дарове и инструменти. Тя е част от картата, която беше в Майкъл Томас от историята, която ви разказахме (от книгата на Крион "Пътуване към дома"). Това е дарът на мъдростта, който ви е даден от онези, които са около вас и които се наричат семейство.

Чудите се защо Крион и групата му се вълнуват? Чудите се защо има емоции, защо понякога моят партньор плаче със сълзи на радост в моменти като този? Ще ви кажа. Не сме дошли тук, само за да ви предадем някаква информация. Дойдохме, за да ви накараме да се почувствате като у дома си, за да ви помогнем отново да разберете кои сте вие. Има и друга причина, която е обща за всички срещи: Искаме да се възползваме от това време, за да ви умием краката. Нека този процес не отмине незабелязано за никой от вас и както вече казахме на другите групи и на тези, които четат тези редове - хората, които седят тук, носят огромен потенциал за развитие на съзнанието и могъществото на човека! Не говорим само за хората, които в момента, според вашата линейна времева рамка, седят в тази зала, но и за онези, които в момента четат тези редове.

Позволете ми да се обърна към хората в тази зала (за семинара в Пърт). Има много хора извън тази сграда, които ще чуят и прочетат това послание. Могат да почувстват това, което вие чувствате днес. Ще разберат за енергията, която може да тече в пространство като това и да ви обгърне с Божията любов, защото може да направи същото за пространството около тях, докато те четат. И докато тази любов ви обгръща, скъпи мои, и нейните вихри минават между вашите столове, искаме да ви напомним, че това се предоставя както на вас, така и на читателите. А докато седите тук и слушате, знайте, че има и други членове на семейството на други континенти, които "виждат" това в тяхното "сега". Това събитие, следователно, наистина е междуизмерно, защото макар да говоря в линейно време, всичко се осъществява във вечното сега.

[За всички] Искаме всеки от вас да познае това чувство, защото вече сте го изживявали. Това усещане е енергията на "дома", която идва тук, до вашите места, скъпи мои, и държи да ви напомни кои сте всъщност вие. Трябва да ви накара да станете и да заявите: „АЗ СЪМ", защото във всеки от вас съществува ангелска енергия, която е много добре скрита. Дуалността иска да вземе надмощие над вас и да ви каже, че сте нищо - но вашето семейство е тук, за да ви даде възможност да разберете обратното. Защото в тази зала приветстваме същества, които са точно като вас. Единствената разлика между вас и тези, които пристигнаха през завесата тук, за да ви поздравят, почетат и ознаменуват святостта и забележителността на този момент, е, че вие сте се съгласили да дойдете на тази планета, знаейки, че вашето великолепие ще остане скрито за вас. Сред вас седят хора, които се чудят дали това е възможно. О, дуалността е свършила превъзходна работа, не е ли така? Да скрие такова величие - и тя го прави. Всеки от вас притежава удивителна палитра от цветове.

Енергията на залата е скъпоценна, за да можете да вземете дара днес, който образно казано ще поставя в скута ви още в този момент. Това е малка кутия с капаче и преди края на тази наша среща ще ви дам възможност да я отворите. Именно тогава ще ви кажем и какво има в нея. Това ще е помощ за вас, защото много хора и, да, дори читателят, я поискаха. Ние не говорим на тълпата, скъпи мои. Говорим на отделното човешко сърце и знаем кои сте вие, и в момента говорим на вас. Кутията, която лежи в скута ви, която ще отворите по-късно, е за всеки от вас. Тя е необходима за вашата енергия. Ще увеличи скоростта на вашите вибрации. А тези, които изберат да си тръгнат оттук, без да отворят кутията, са обичани и почитани също толкова много, както и онези, които ще я отворят. Обичаме всички вас като членове на семейството. Ако си спомните историята за блудния син, ще разберете какво имам предвид, защото празненството в притчата не зависи от това, което синът е направил. По-скоро се празнува завръщането му от пътуването. Празникът се устройва заради това, че е пропътувал известно разстояние и се е върнал отново у дома!

Ще дойде време, когато пак ще се видим на място, което е далеч по-величествено от това, когато ще има достатъчно място, за да се разгърнете (там, където сега седите, няма достатъчно място за това). Ако сега всички заедно завъртите своите енергии, тук ще стане твърде пренаселено и тясно. [Крионски хумор] Но ние движим своите енергии точно сега и изпълваме тази зала, изпълваме пространството между столовете с нашата осезаема любов към вас. И дори ако сте сами, докато четете тези редове, ние пак сме тук. Ще поговорим повече за това след малко, а сега е време да започнем днешния урок.

Казахме, че тази среща ще бъде за бъдещето на хората. И наистина, нека поговорим за това бъдеще. В момента имаме намерение да ви кажем нещо, което може да ви се стори странно и необичайно. То е следното: Отминаха времената, в които Духът можеше да предскаже какво ще правите вие или какво ще се случи на планетата. Дните, когато на основата на силния потенциал на енергията пророците можеха да правят предсказания, свършиха. Отмина времето, когато пророците можеха да се изправят пред вас и да кажат "Ще се случи това" или "Ще стане онова". И ще ви кажа защо. Хората преживяват това, което ние наричаме "обновление". А когато обновявате самата сърцевина на своето съществуване, вие ще участвате в създаването на нова енергия, която дори ние не можем да предскажем. Обновление! И затова точно в този момент се обновява вашето бъдеще.

Искаме да ви дадем списък с няколко точки, върху които да помислите (които за съжаление отново сме принудени да ви представим в линейна последователност). В този списък с точки има послание за вас. Това е причината да дойдете. Това е причината да сте тук. Защото, когато свършим, мнозина от вас ще мислят, че той е съставен точно за тях. Знаем го, защото знаем защо слушате и четете тази информация. Мислите ли, че е случайно?

Категория: Книга 7: Писма от дома | Добавил: Бонд
Разгледан: 813 | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   34.200.218.187          Петък          07.08.2020, 23:50