Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)22:31
07.08.2020
Петък
34.200.218.187


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 7: Писма от дома


Книга 7: Писма от домаКнига 8: Преминаване на границатаКнига 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Промяната
Номер седем. Може да наречете това чудо дар, но то няма нищо общо с клетъчната структура и съзнанието и се нарича промяна. Точно когато започнете да се усещате духовно по-различни от останалите хора, ще настъпи промяната.

Мнозина от вас, живеещите на тази планета, се намират в процес на "пробуждане", започвайки да осъзнават своята духовна същност. Едно от вашите интересни свойства е, че макар и да се пробуждате духовно за нещата, вие продължавате да изпитвате тревожност! Мнозина от вас, както казва моят партньор, "чакат да им падне и другата обувка". Съществува ниво на тревожност, защото всичко се променя, нищо не остава същото. И вие, разбира се, чувствате това на клетъчно ниво. Там е промяната. Време е да разберете теорията за непрекъснато променящата се клетъчна структура като обичайното състояние за духовното развитие на човека. Еволюцията няма тепърва да спира. Това се нарича извисяване, защото съществува истинско издигане, постоянно, непрекъснато развитие. Това показва, че клетъчната структура се променя непрекъснато, което е начинът, по който съществуват нещата за вас.

Това, което не можете да направите днес, ще можете да направите утре. Това, което днес правите добре, утре ще го правите превъзходно. В живота ви ще има открития за причината, поради която сте на тази планета. Голямо уважение заслужават тези, които ще изпитат подтика да напуснат едно място и да се преместят на друго, чувствайки, че са били "призвани" да го направят. Това е промяна! Свързана е със светлината, която носите, и с пренасянето на енергията на местата, на които отивате - и някои от вас ще носят отговорност за изпълнението на тази задача. Затова го наричаме "работа". Защото винаги ще съществува една дуалност, която ще се обажда през нощта, в онези странни часове около три сутринта и ще ви казва: "Ти си глупак." И докато сте живи, аз съм тук, за да ви кажа, че най-тъмните част от вашата дуалност също ще продължат да съществуват, обикновено представяйки своите аргументи пред вас в малките часове на нощта, когато сте най-уязвими. Във вас обаче има една част, която знае по-добре, която ви носи покой и ви казва: "Всичко ще бъде наред." Тя е новата и умиротворена мъдра част, която сега носи светлината. Тя знае истината - че в момента носите мантията на Духа. Сега знаете за ангела във вас и никога нищо няма да може да ви отнеме това съзнание.

Промяната е номер седем, защото, скъпи мои, тя е истинското чудо. Тя е еволюцията на духовното човешко същество - тези, които наричаме семейство, които седят тук и слушат и четат това послание. Членове на семейството са онези, чиито крака умихме през последните няколко минути. Ако все още не сте го почувствали, може би е време да го направите, защото веднага щом приключим с предаването на посланието, ще си тръгнем. Но не всички си заминават. Групата, която е тук и която ви представи тези седем точки за съзнанието, притежава определено количество енергия. Количеството, с което ще се върне от другата страна на завесата, ще бъде друго. Ще бъде по-малко! Това е така, защото част от енергията остава тук заедно с възможността да бъде с вас, когато станете от мястото си! Това е свързано с намерението и с осигуряването на духовната енергия.

Сега знаете защо четете тези редове. "Почувствахте" ли го? Реагирахте ли на истината? Изразихте ли своето намерение? Ако е така, до стола ви ще бъдат тези, които наричате "приятели" и които ще останат с вас, за да ускорят процеса на вашата духовна еволюция. И не правете грешка - за тези, които може би не разбират това и си мислят, че то е прекалено мъгляво и неясно, процесът също се осъществява, защото вие сте ги извикали. Били сте на правилното място в точния момент и ние знаехме за способността ви да разберете и за вашето "чувство", че семейството е тук с вас.

Всички вие сте удивителни! Радваме се, че можем да ви наречем наши братя и сестри и да ви посетим във вашия човешки живот. Това е още едно чудо. Преди десет години тази среща нямаше да е възможна, защото нивото на развитие, което в момента прави срещата осъществима, тогава не беше налице. Това показва колко много сте променили енергията около вас. Говори за това как носите светлината със себе си!
А сега, образно казано, ще отнесем купите, пълни с нашите сълзи на радост, с които умихме краката ви, стъпало по стъпало, на всеки един от вас в тази зала. Бяха докоснати стъпалата на всеки човек, който чете тези редове. Никой не е пропуснат. Малки и големи, вярващи и невярващи, ние обичаме безмерно всеки от вас.

Познаваме всеки от вас по име. Всички вие сте членове на семейството. Това не значи, че трябва да се присъединявате към нещо, тъй като така или иначе ние вече сме едно семейство. Не е обещание за нещо, защото вече сте тук, изпълнявайки своето обещание към семейството да преминете през изпитанието като хора. Не става дума да ни давате нещо, защото вече сте отдали по свой избор цялото си същество, време и енергия на живота на тази планета. Всичко е заради любовта. Ще ни позволите ли да ви обичаме? Ще позволите ли на Божието съзнание да влезе във вашето съзнание? Ще изразите ли своето намерение да откриете своя истински Аз?

И така, напускаме това място със съзнанието, че сте чули и прочели нещо специално. Беше нещо повече от обикновена среща. Беше времето да бъдем отново с вас и да ви обичаме. Независимо какво сте усетили, докато сте седели на столовете си, ние знаем, че имахме възможност да ви прегърнем. Това беше важно за нас. Ние сме вашето семейство.
Никога няма да сте сами.
И това е така.
 Крион
Категория: Книга 7: Писма от дома | Добавил: Бонд
Разгледан: 804 | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   34.200.218.187          Петък          07.08.2020, 22:31