Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)23:40
07.08.2020
Петък
34.200.218.187


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 7: Писма от дома


Книга 7: Писма от домаКнига 8: Преминаване на границатаКнига 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Отново 12:12
Събитието 12:12 (12 декември 1994) също беше много по-грандиозно, отколкото си мислите. Нумерологията на тази дата е 12 + 12 + 23, като сумата е 11. Единадесет, както може би знаете, е друго "главно число" и освен това е енергията на Крион. В числата няма случайности.
    Събитието 12:12 наричаме "предаването на факлата". Най-напред беше измерването (Хармоничната конвергенция от 1987), след това беше разрешението (11:11 през 1992) и накрая беше действието (12:12 през 1994). На тази планета е имало същности с настоящия ви потенциал и вибрации, които са били тук, за да поддържат енергийния баланс за вас. Намират се тук от началото на човечеството и всички резултати от проведените досега измервания показват, че най-вероятно ще останат. Балансът на духовната енергия на планетата (както вече сме казвали) трябва да бъде постоянен. С увеличаването на броя на хората част от съществата, които се грижат за неговото поддържане, си заминават. Но дори населението на Земята да се увеличи до осем или девет милиарда в бъдеще, много от тези "балансиращи същности" ще трябва да останат за духовни цели.
    По времето на 12:12 те си заминаха. Всички си отидоха. Някои от вас го почувстваха. Някои от тях си тръгнаха от тайните места в горите. Други бяха пазачи на каньоните с червените скали. Вече не са там. Ако сега идете на тези места, ще установите, че съществуващата преди там енергия вече не е същата. Може би някои от вас си мислят, че това е нещо лошо? Това наистина измени някои места в природата и когато сте там, вече не ги "чувствате" свещени. Разберете обаче какво стана, защото това е моментът, в който тези същности предадоха щафетата на хората, в правилното време и съгласно разписанието, с цялата уместност, произтичаща от измерването по време на Хармоничната конвергенция и позволението от 11:11.
    Много е важно да разберете защо на същностите, поддържащи специфичния баланс на планетата, беше дадено разрешение да си заминат. По време на 11:11 дадохте разрешение да вземат със себе си духовната сила, която пазеха за вас. Както вече сме казвали при други сеанси, това предаване на щафетата не е просто една метафора, като се има предвид че 144 000 души наистина повишиха своето духовно осъзнаване. И пак, както вече сме казвали, повечето от тях не са американци.
    Колкото и невероятно да звучи, за събитието 12:12 научи цялата духовна общност във Вселената (не във видимата, физическа Вселена, а в духовната). Това беше празник, защото знаехме каква ще е следващата стъпка. Знаехме какви са следващите възможности. Скъпи мои, нещата, които можеха да се случат на тази планета, не се състояха. Древните пророчества, в които се говори за известния сценарий и се набелязват определени възможности за края на тази епоха, вече не са валидни заради това, което вие сте направили. И това не е всичко и ние ще се спрем на него.
Категория: Книга 7: Писма от дома | Добавил: Бонд
Разгледан: 983 | Рейтинг: 0.0/0
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   34.200.218.187          Петък          07.08.2020, 23:40