Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)23:08
07.08.2020
Петък
34.200.218.187


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 7: Писма от дома


Книга 7: Писма от домаКнига 8: Преминаване на границатаКнига 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Отново 11:11
Някои от вас трябва да се потрудят доста, защото това е многоизмерна информация. Всеки човек на планетата, всеки от вас, е анкетиран като група от ангели (каквито сте вие) и са го попитали дали е уместно да се придвижва към следващото ниво. Причината, поради която трябваше да бъде получено вашето разрешение, е в това, че вашата биология беше готова да разгърне възможностите, които ви бяха предоставени в миналото, и се налагаше среща с вас, за да дадете разрешението си. За първи път искаха от вас разрешение по въпросите на биологичното и духовното развитие на човечеството и вие казахте "Да". При това допитване взе участие голяма група хора (всеки един на планетата). Допитването беше извършено на клетъчно ниво и на високо духовно ниво. Вероятно не можете да си спомните да сте били питани за каквото и да е, но е така - всеки от вас. Излишно е да казвам, че имаше голямо вълнение и то завладя цялата планета, т.е. всички се радвахте и всички го почувствахте. Вашата висша част, която знае всичко, наистина е наясно по този въпрос. Предстоеше дълбока промяна на планетата.
    Някои попитаха: "Ако всички ние наистина сме частици от Бога и ангелоподобни същества, притежаващи дуалността, присъща на човека, защо е трябвало да бъдем питани? Нима не е ясно, че щяхме да отговорим "Да" и не е ли това именно енергията на Духа?" Отговорът трябва да ви покаже колко много уважаваме хората, защото това наистина е планета на свободния избор. Свободният избор ви е довел там, където сте в момента, и понеже все още сте хора, на определен етап от процеса на духовната еволюция беше необходимо да получим позволението от човека, който живее и върши своята работа в рамките на дуалността.
    Ето нещо друго, което също е важно; Колко от вас знаят, че по време на 11:11 големи групи от хора са се съгласили да умрат заради следващото поколение? Да, групи от хора, членове на семейството, които вие познавате, които аз познавам, са се съгласили, че "най-бързият път" до критичната маса, необходима за по-високото ниво на вибрации на Земята, е смъртта (която да позволи по-бързото им завръщане като индигови деца). Някои разбраха, че ако трябва планетата да се издигне на по-високо ниво на вибрации, тяхното племе трябва да бъде изтребено. Как се свързва това с Божията любов?
    Казах ви, че няма да ви е лесно. Това не е нещо ново, защото можете да го прочетете в свещените книги на редица народи. Можете да го намерите и в ченълинга на Крион отпреди десет години, можете да го откриете и в древните пророчества. Така че възможността някои от вас да отдадат жизнената си сила, за да могат другите да повишат по-бързо нивото на вибрации на планетата, е била налице. Точно това се случва и сега. Това е причината 11:11 да притежава такъв огромен енергиен потенциал.
    Спрете за момент и притихнете. Разбирате ли значението на това? Когато чувате и четете за геноцид, за ужасни зверства на други места на планетата, които наричате "третият свят", каква е вашата реакция? Повечето от вас се ужасяват. Повечето се натъжават и скърбят. Позволете ми да ви попитам следното: Колко от вас се радват и казват "Благодаря!" на семейството, което е решило да направи това? Не да се радвате на смъртта им, не да се радвате на ужасния им край, а на факта, че са получили разрешение да помогнат на планетата! Това е семейството! Това е начинът, по който семейството гледа на планетата. Тази част от семейството, която е толкова далеч от вас, е свързана по много дълбок начин с вашата работа! Чествайте тях, а не тяхната смърт. Чествайте факта, че ще се облагодетелствате духовно от тяхното решение, взето в съответствие с Божията мъдрост. След това почетете децата, които сега са тук, много от които представляват продължението на душата и прераждането на онези скъпоценни души, които са напуснали преждевременно Земята. Надявам се, че това ще ви даде по-пълна представа за някои събития, които вероятно считате за неприемливи или че са "не от Бога", Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат.
Категория: Книга 7: Писма от дома | Добавил: Бонд
Разгледан: 1015 | Рейтинг: 0.0/0
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   34.200.218.187          Петък          07.08.2020, 23:08