Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)00:00
08.08.2020
Събота
34.200.218.187


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 7: Писма от дома


Книга 7: Писма от домаКнига 8: Преминаване на границатаКнига 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Осъзнаването
От първия момент на нашите уроци в тази поредица, наречена "Писма от дома", ние ви давахме атрибутите на човека. Един от основните атрибути на новия човек е осъзнаването. Развихме подробно темата за съзнанието на човека и изброихме силите, които то ви дава, от първата до седмата.

Ето я и седмата точка в списъка, която носи същото име, осъзнаване. Спираме се отново на нея, защото е важна. Ако трябваше да подредим отделните точки в йерархия, това е точката, която пронизва като червена нишка всички останали послания. Осъзнаването е действие и то се проявява чрез намерението. Друга дума, която използваме за осъзнаването, е просветление. То дава сила. Активизира Космическата решетка (енергията на Вселената). Знаехте ли това? Погледнете енергията на съзнанието. Анализирайте начина, по който реагира на намерението, и ще притежавате ключ, с който да се включите в Решетката. Четвъртата точка беше енергията и сега отново говорим за нея. Енергията на връзката с Духа е свързана с установяването на контакт с Решетката.

- Защо отделяме толкова много внимание на енергията в момента, Крион? Нима не притежаваме Решетката от край време?

Да, така е. Но едва през последните няколко години хората придобиха способността с помощта на съзнанието да влизат в контакт с нея и да възприемат нейната духовност. Присъствието АЗ СЪМ е това, което позволява осъществяването на подобно нещо (задълбоченото осъзнаване на святостта, намираща се вътре във вас). Това е партньорството, за което говорихме. Това е искрата на Божествеността, която говори вътре във вас. Това е присъствието АЗ СЪМ, което ви пронизва. Осъзнаването!

В скута ви лежи една кутия, която ви дадохме по-рано. Знам, тя е метафорична, но някои от вас могат да я почувстват. Някои от вас познават нейните вибрации. Тя се намира там от известно време и за някои от вас става гореща, защото има потенциал. Искам да ви кажа какво има в нея: В тази кутия е катализаторът на осъзнаването. Това е нещото, срещу което ще трябва да се изправите, за да разберете кой в действителност сте вие. Това е нещо, което ви предстои да овладеете, за да започнете да изграждате нивото на своето съзнание, за да заработят всички тези неща, за които днес говорим. А кутията е затворена.

В нея има нещо, което носи вашата енергия върху себе си. В настоящия момент то ви е дадено като дар, нещо, което можете да проявите веднага. Има и такива обаче, които ще си тръгнат оттук, без да разберат същността на кутията, които няма да я искат, които не я виждат. Други ще я приемат с благодарност. Тези от вас, които искат да отворят тази кутия, могат да го направят сега, а аз ще ви кажа какво ще се появи от нея и ще се влее във вас. Това е нещо, което от известно време ви е нужно. То е върховният катализатор и се нарича "самоуважение". Най-накрая то е ваше и можете да го използвате, можете да станете от мястото си и да се почувствате по-високи от всякога, защото този дар е ваш, пропит от самата ви същност. Този дар на самоуважение в последна сметка ще ви позволи да получите нещата, за които сте изразили своето намерение! Вероятно се чудите какво е онова, което не ви е достигало, за да може духовното действие да се превърне в част ат живота ви. Някои казват на Духа: "Искам да спра да се тревожа. Искам да разбера процеса на лечение. Искам някакви насоки." Ключът е самоуважението! То ще ви даде всички тези неща отведнъж, отключвайки процеса на разгръщане на съзнанието.

Време е, нали? Време е да го почувствате. И ще ви кажа с какво е свързано самоуважението. То е съзнанието, че сте част от това семейство. Самоуважението ще ви позволи да почувствате по някакъв начин любовта, с която е пропито умиването на краката, което продължава и в момента. Самоуважението ще ви даде възможност да разберете и накрая да почувствате, "че не сте сами". Имате защита. Когато "тласкате" своята светлина към хората край вас, около вас има енергия, която е много специална.

Нищо неприемливо не може да проникне през този ваш "светлинен тласък". Това, което казваме, е, че енергията на вашето духовно спокойствие, на вашата светлина, която се захранва от връзката ви с решетката, е толкова силна, че отпада необходимостта от всякакви щитове. Когато вървите там, където се намирате, когато сте със своето семейство, на работа и на всяко друго място, вие сте светлината в своя живот. Едно новопридобито и мощно чувство за самоуважение ще увеличи силата на светлината, която носите със себе си до степен, че отсега нататък ще изтласквате активно свещената енергия от себе си. Където и да се намирате, тази светлина ще е в достатъчно количество, за да я излъчвате от себе си непрекъснато. И никога няма да се появи неприемлива енергия, която да може да премине през нея. Можете да се разхождате с усмивка на уста и с изпълнено с радост сърце и сред най-мрачните и тъмни енергии, които можете да си представите, знаейки, че те няма дори да ви докоснат. Притежавате самоуважение, което е катализатор за съзнанието и поражда силата на връзката с решетката.

Част от това, за което говорим, може да ви се стори странно и не много ясно, вероятно ще решите, че говорим със загадки. Но както има хора, които се чувстват по описания начин, така има и такива, които започват наистина да разбират защо са решили да получат това послание!

(пауза)

В момента празнуваме като ваше семейство лечението, което получавате сега! Защото някои от слушащите и четящите тези редове накрая започват да разбират напълно за какво става дума. Ние се радваме като семейство заради забележителните промени, които ще настъпят в живота на някои от хората, които слушат това послание и ви поздравяваме най-искрено. Не е ли време за това? Точно заради това слушате и четете тези думи! Искам да ви дам и друг поглед върху нещата и той се отнася до вашата дуалност. Свързан е със страховете, които ви преследват постоянно, нашепвайки ви, че нищо от това не е истинско. Отнася се до онова ваше състояние, което ви буди посред нощ, обикновено около три сутринта, и ви казва: "А сега за какво се тревожиш?" Ще ви дам друг поглед върху нещата. Седите на мястото на шофьора и сте изпълнени със самоуважение. Носите светлина. Тази част от вас, която поражда страха, е много истинска и е тук. Тя е част от баланса, на който сте се съгласили. Но сега ще трябва да седне на задната седалка! Време е страхът да се превърне в пътник, а не в шофьор. Разбирате ли, сега вие карате колата. Затова, когато следващия път този страх нахлуе в живота ви с цялата си грозота и енергия, искаме да се изправите срещу него и да кажете: "Здравей, стари приятелю, знам кой си ти! Време е да седнеш на задната седалка, защото сега аз карам колата. Седни зад мен, защото вече никога няма да ти позволя да шофираш моята кола!" Това прави страхът, да знаете. Той ви води. Отвежда ви тук, отвежда ви там, хвърля ви на земята, кара ви да съжалявате, променя лицето ви, изпълва ви с болка и ви кара да се чувствате зле.

"Ей, страх, седни отзад. Повече не искам да си имам работа с теб."

Това е вашето разбиране за нещата. Знаете ли как да го направите? Точно това ще извадите от кутията и то ще ви позволи да го направите. Каня ви да ознаменувате факта, че сте решили да се възползвате от нея.

Почувствайте присъствието АЗ СЪМ и то ще се влее във вас. Почетете водачите, които са се активизирали, защото тук има толкова много любов, предназначена за вас. Почувствайте семейството, докато ви прегръща, преди да си тръгне - когато съберем чашите, изпълнени с нашите сълзи от радост, след като сме свършили с умиването на вашите крака. Усетете докосването на семейството, което ви казва: "Време е да дойдете на среща като тази." Семейството е там - тези, които познавате, с които сте били цяла вечност. Но можете и да си тръгнете от тази зала, без дори да сте разбрали, че те са били тук! Такава е природата на дуалността. Затова ви обичаме. Каква задача сте избрали за себе си! Пред какво предизвикателство сте избрали да се изправите.

Ще ви кажа какво сме решили да направим: да ви обичаме, докато преминавате през процеса. С всеки изминал месец на тази Земя "процепът в завесата" се отваря все по-лесно - всеки път все по-лесно и с все по-големи възможности на ваше разположение. Този начин на предаване на нашите послания, които в момента слушате и четете, ще става все по-добър. И ще ви помолим да търсите потвърждение за него в действителността всеки път, когато той се осъществява. Истинското потвърждение? Това е любовта, която съпровожда предаването на посланията. Тя е осезаема и вие можете да я почувствате.

Време е за раздяла. Скъпи мои, никога вече няма да има точно такъв момент. Семейството в тази зала тук и онези, които ще са с вас, докато четете тези редове, никога няма да се явят точно по този начин. О, ще има и други срещи, и друг път ще четете, но този път всичко е много особено и дълбоко. Това е скъпоценно време за семейството. Искаме от вас, дори след като станете от мястото си и напуснете залата, връщайки се към обичайните си задължения, да почувствате и разберете изключителността на този момент. Това наистина е един скъпоценен момент - когато Духът може да влезе и семейството може да ви докосне - защото вие сте изразили своето намерение за него. А усещането? Това е усещането за вашия дом! Това е енергия, която познавате добре, която обаче улавяте само случайно от време на време, в моменти като този, когато сте обградени от своето семейство.

И ето, скъпи мои, ние си тръгваме от тази енергия. Както сме казвали на другите, за някои от вас има нещо допълнително. По време на тези уроци разпознаваме тези, които са изразили своето чисто намерение да получат информацията, които притежават съзнание и разбиране и са осъществили промяната дори и за краткото време, през което бяхме заедно. Така че, скъпи мои, броят и количеството на съществата, които ще преминат обратно през процепа на тази завеса ще е по-малко от тези, които пристигнаха тук. Част от тях ще останат с вас, тези, на които сте дали разрешение да останат с вас. Точно тук и сега у някои от вас се извърша промяна на водачите - потвърждение на цветовете, които видяхте. Причината за тази смяна е, че вие се нуждаете от нея, скъпи мои, и знаете много добре на кого говоря.

Не е ли време да познаете себе си? Отдавна чакате този момент. Възможно ли е наистина да е така? Повторно събиране на семейството точно тук и сега? Да, това е самата истина, както е истинска и любовта, която ви посети в тази зала, както е истинско и чувството, че ще ни липсвате, когато си тръгнем оттук. Много добре знаем, че ще дойде време, когато ще видим отново всеки от вас, скъпи мои. О, да! И вие ще ме познаете по цветовете, които имам, и аз ще ви позная по цветовете, които вие имате. И ще ми кажете: "Здравейте! Не бяха ли велики времената, когато се видяхме за кратко, докато бях човек на Земята, през онази година, когато се случиха толкова много неща, когато ми напомнихте кой в действителност съм аз?"

А аз ще попитам:

- Кой си ти?

- АЗ СЪМ това, което АЗ СЪМ! - ще отвърнете вие.

И след това аз ще ви приветствам с "Добре дошъл у дома".

И това наистина е така.

Крион


Категория: Книга 7: Писма от дома | Добавил: Бонд
Разгледан: 780 | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   34.200.218.187          Събота          08.08.2020, 00:00