Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)23:12
07.08.2020
Петък
34.200.218.187


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 7: Писма от дома


Книга 7: Писма от домаКнига 8: Преминаване на границатаКнига 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Очистване на поеманата храна
Някои от вас вече го практикуват от известно време, а други си нямат ни най-малка представа за тази своя способност. Живеете в общество, включващо проблеми, които наричате "преработване" или "свръхпреработване" на храната, предназначена за консумация. Мнозина от вас нямат особено голям избор в това отношение, освен ако не отглеждат сами всичко, което консумират. Някои се плашат от химическите съставки, които се добавят към храната и водата. Не сте само вие. И други култури имат своите проблеми, макар и не същите. Проблемите им са точно обратните на вашите - храна, която изобщо не се преработва и се потребява от множеството хора със замърсяванията и болестите, съдържащи се в нея.

Тук сме, за да ви кажем, че всяко нещо, което слагате в уста, за да се поддържате, може да бъде очистено с помощта на вашето намерение. Повярвайте! Следващия път, когато се храните, се обърнете към чинията и кажете по някакъв начин на храната, безмълвно вероятно или с помощта на ръката: "Издигам те до моето ниво на вибрации." Ангелът във вас, който е носител на чудотворния контрол върху физиката, очиства молекулите, така че в тялото ви ще попаднат единствено хранителните вещества и нищо друго.

Можете да поемате храна, която е с ниска хранителна стойност и да я накарате да работи за вас по направо чудотворен начин! Пак ще ви кажем, че ще има хора, които ще ядат това, което и вие, но вие ще поддържате добра форма, а на тях ще им стане зле. Причината е във вашето съзнание и властта, която притежавате върху физическата материя. Повече от осем години ви говоря за физиката на любовта - сега може би ще започнете да разбирате защо работата на Крион е едновременно механическа и духовна. Физиката е духовна!

Знаете ли какво ще стане в крайна сметка, когато една група хора може да яде това, което друга група не може? Или може би да взема лекарства, които ще ги излекуват, докато хората от другата група ще си останат болни? Много скоро между вас и тях ще възникне пропаст. Мислите ли, че ще дойдат при вас и ще ви питат в какво се състои вашата тайна? Не. Мнозинството ще се изплаши и ще реши, че вие сте различни. Колкото и странно да ви се струва и колкото и нелогично да е от духовна гледна точка, те ще кажат, че сте творение на "мрака", защото можете да правите нещо, което те не могат. И когато изгубите тези приятели, не спирайте да ги обичате! Защото семето на светлината е във вас и те винаги имат избор да останат в нея! Не отхвърляйте никого! Нито един член на семейството не го заслужава. Мислено не отхвърляйте никого. Всеки от тях е познат на вашата клетъчна структура като член на семейството.
Категория: Книга 7: Писма от дома | Добавил: Бонд
Разгледан: 812 | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   34.200.218.187          Петък          07.08.2020, 23:12